Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

5. günümdeyim maşallah diyeyim ne ağrı ne sızı ne de kan gelyr ve üstelik grip oldm bgn :) ameliyat olmak isteyen olsun korkmsn gerekirse yine ameliyat olrm :))

Eklentiler

• 2016-01-31-13-24-27-309.jpg
    2016-01-31-13-24-27-309.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 601
tesekkurler canım sen nasl oldun bakalım en son yazını gordugumde amelıyat olmustun sende
Evet canım ben ilk günler cok zorlandım ama şuan cok şükür iyiyim:) 5.günüm bugün. Yarın da atelim cıkacak dikişlerim alınacak hayırlısıyla.

5. günümdeyim maşallah diyeyim ne ağrı ne sızı ne de kan gelyr ve üstelik grip oldm bgn :) ameliyat olmak isteyen olsun korkmsn gerekirse yine ameliyat olrm :))

canım cok ıyı gorunuyorsun yaa sızlerı boyle gordukce cesaretım artıyor :)) onceden dusundugumde kalp atısından duramazdım ama rahatlamaya basladım

canım cok ıyı gorunuyorsun yaa sızlerı boyle gordukce cesaretım artıyor :)) onceden dusundugumde kalp atısından duramazdım ama rahatlamaya basladım

ya bak ben öğrenciyim boluda ve şuan yalnız yurtta kalıyorum sadece ilk gece abim yanımda durdu ve ben bunlara rağmen cesaret edyrsam sen hayli hayli edersn ve korkulacak hiç bişey yok iyiki de olmuşum diyorum bazen estetik olduğumu unutuyorum o derece.

ya bak ben öğrenciyim boluda ve şuan yalnız yurtta kalıyorum sadece ilk gece abim yanımda durdu ve ben bunlara rağmen cesaret edyrsam sen hayli hayli edersn ve korkulacak hiç bişey yok iyiki de olmuşum diyorum bazen estetik olduğumu unutuyorum o derece.

hadı hayırlısı bakalım benım amelıyatada 4 gun kaldı heycan basladı yavastan :)) demekkı o kadar korkulcak bırsey yokmus .. cok gecmıs olsun canım

hadı hayırlısı bakalım benım amelıyatada 4 gun kaldı heycan basladı yavastan :)) demekkı o kadar korkulcak bırsey yokmus .. cok gecmıs olsun canım

hayır yok sadece ilk gece zor olyr yatmak o da başın yüksekte bide burnundan nefes alamadığın için sürekli boğazın kuryr sürekli su içmen gerekiyor. tesekküre ederm cnm ben de 4 gün sonra atel tamponu çırktcm umarım ameliyatın iyi geeçr burnun istedgn gibi olur Allah yardmcn olsun

hayır yok sadece ilk gece zor olyr yatmak o da başın yüksekte bide burnundan nefes alamadığın için sürekli boğazın kuryr sürekli su içmen gerekiyor. tesekküre ederm cnm ben de 4 gün sonra atel tamponu çırktcm umarım ameliyatın iyi geeçr burnun istedgn gibi olur Allah yardmcn olsun

amin inşallah canım

Gecmis olsun burnun cok guzel gorunuyor simdiden

Benim de bugün tam iki hafta oldu ameliyatımı olalı. Ataşehir Estethica'da Ercan Demiray doktorum. Kemerli, eğri ve ucu düşük bir burnum vardı. Yüzümü sert gösteren. Şimdi doğal olduğunu düşündüğüm ve o yönde görüşler aldığım yeni bir burnum var.

Slm canim. Burnun cok güzel olmus! :) Sen nekadar ödedin Ercan beye toplam olarak, yani kan tahlili, kontroller vs?

Arkadaşlar ben ameliyat olalı 3bucuk ay oldu.derim orta kalinliktaymis burun sırtında cok az bi cikinti var.ve burun ucumda hala ödem var.Doktorum gecicek diyor.burun sirtim biraz daha kavislensin başka bişey istemiom.kac aya kadar şekilleniyor burun.

Arkadaşlar bunlarda benim öncesi sonrası fotoğraflarım. Çok rahat bi postop dönem geçirdim. Sonuçtanda çok memnunum. :KK73:

Eklentiler

• IMG_20160202_190758.jpg
    IMG_20160202_190758.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 488
  • IMG_20160202_190841.jpg
    IMG_20160202_190841.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 477
  • IMG_20160202_190916.jpg
    IMG_20160202_190916.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 520
  • IMG_20160202_190959.jpg
    IMG_20160202_190959.jpg