- 3 Temmuz 2015
- 67
- 3
- 1
regl olmak utanılacak çekinilecek şey değil ama ameliyat günü gittiğinizde hemşireye de sorabilirsiniz belki, onlar da bilgili olabilirler bu konuda
teskkur ederım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regl olmak utanılacak çekinilecek şey değil ama ameliyat günü gittiğinizde hemşireye de sorabilirsiniz belki, onlar da bilgili olabilirler bu konuda
ya kızlar afedersınız ama bırsey sormak ıstıyorum aklımda takılı kaldı reglı olmak amelıyata engelmı
Yok değil bende adet dönemindeydim ameliyat olduğumda :)ya kızlar afedersınız ama bırsey sormak ıstıyorum aklımda takılı kaldı reglı olmak amelıyata engelmı
hayır değil canım
Yok değil bende adet dönemindeydim ameliyat olduğumda :)
Evet canım ben ilk günler cok zorlandım ama şuan cok şükür iyiyim:) 5.günüm bugün. Yarın da atelim cıkacak dikişlerim alınacak hayırlısıyla.tesekkurler canım sen nasl oldun bakalım en son yazını gordugumde amelıyat olmustun sende
5. günümdeyim maşallah diyeyim ne ağrı ne sızı ne de kan gelyr ve üstelik grip oldm bgn :) ameliyat olmak isteyen olsun korkmsn gerekirse yine ameliyat olrm :))
Evet canım ben ilk günler cok zorlandım ama şuan cok şükür iyiyim:) 5.günüm bugün. Yarın da atelim cıkacak dikişlerim alınacak hayırlısıyla.
canım cok ıyı gorunuyorsun yaa sızlerı boyle gordukce cesaretım artıyor :)) onceden dusundugumde kalp atısından duramazdım ama rahatlamaya basladım
ya bak ben öğrenciyim boluda ve şuan yalnız yurtta kalıyorum sadece ilk gece abim yanımda durdu ve ben bunlara rağmen cesaret edyrsam sen hayli hayli edersn ve korkulacak hiç bişey yok iyiki de olmuşum diyorum bazen estetik olduğumu unutuyorum o derece.
hadı hayırlısı bakalım benım amelıyatada 4 gun kaldı heycan basladı yavastan :)) demekkı o kadar korkulcak bırsey yokmus .. cok gecmıs olsun canım
hayır yok sadece ilk gece zor olyr yatmak o da başın yüksekte bide burnundan nefes alamadığın için sürekli boğazın kuryr sürekli su içmen gerekiyor. tesekküre ederm cnm ben de 4 gün sonra atel tamponu çırktcm umarım ameliyatın iyi geeçr burnun istedgn gibi olur Allah yardmcn olsun
Gecmis olsun burnun cok guzel gorunuyor simdidenhayır yok sadece ilk gece zor olyr yatmak o da başın yüksekte bide burnundan nefes alamadığın için sürekli boğazın kuryr sürekli su içmen gerekiyor. tesekküre ederm cnm ben de 4 gün sonra atel tamponu çırktcm umarım ameliyatın iyi geeçr burnun istedgn gibi olur Allah yardmcn olsun
Benim de bugün tam iki hafta oldu ameliyatımı olalı. Ataşehir Estethica'da Ercan Demiray doktorum. Kemerli, eğri ve ucu düşük bir burnum vardı. Yüzümü sert gösteren. Şimdi doğal olduğunu düşündüğüm ve o yönde görüşler aldığım yeni bir burnum var.
Doktorun kim çok iyiArkadaşlar bunlarda benim öncesi sonrası fotoğraflarım. Çok rahat bi postop dönem geçirdim. Sonuçtanda çok memnunum.![]()
İhsan Kasapgil :)Doktorun kim çok iyi