Kızlar bazen Burnumun acısı hoşuma gidiyor bazen düşük geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim objektif bakamıyor olabilirim
Çok hoş bence. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bazen Burnumun acısı hoşuma gidiyor bazen düşük geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim objektif bakamıyor olabilirim
Bende 4.günümdeyim göz altlarm sarardı:) kayısı çekirdeği yağı sür canım.
Doktor bana öyle dedi
Ben hic bisey yapmamistim kendiliginden 10gunde gectiBUZLA GEÇMEZ DİMİ SADECE ŞİŞKİNLİK GİDER
Forumda gördüğüm en güzel burunlardan biri seninki canım gülerken herkesin olur öyle ve olması lazım yoksa mimik kalmaz.Kızlar bazen Burnumun acısı hoşuma gidiyor bazen düşük geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim objektif bakamıyor olabilirim
Ben hic bisey yapmamistim kendiliginden 10gunde gecti
Evet bence de haklilar yikayabileceksin :)4. Günde böyleyim herkes maşallahın var diyor ama detaycı bir insan oldgm icin taklyrm fazla galiba. Bu atelle tampon çktan sonra yüzümü komple yikayablcm dimi ?
Evet bence de haklilar yikayabileceksin :)
Canım buz da yap oda geçirir..BUZLA GEÇMEZ DİMİ SADECE ŞİŞKİNLİK GİDER
Canım buz da yap oda geçirir..
Benim goz altim resmen sari renge burunmustu 1 haftaya azaldi 2. Haftada hic kalmadi vucut yapisina gore degisiyo galiba ama gecici merak etme ☺kızlar 4. günümdeyim bu göz altındaki sarılık ortalama kaç günde geçer ya ?
Değil. Ben oldum. Bir sorun çıkmadı.ya kızlar afedersınız ama bırsey sormak ıstıyorum aklımda takılı kaldı reglı olmak amelıyata engelmı
doktoruna bağlı, barış çakır ameliyat etmiyormuş duyduğum kadarıyla. ben regl olduğum gün ameliyat oldumya kızlar afedersınız ama bırsey sormak ıstıyorum aklımda takılı kaldı reglı olmak amelıyata engelmı
Değil. Ben oldum. Bir sorun çıkmadı.
doktoruna bağlı, barış çakır ameliyat etmiyormuş duyduğum kadarıyla. ben regl olduğum gün ameliyat oldum