Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar bazen Burnumun acısı hoşuma gidiyor bazen düşük geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim objektif bakamıyor olabilirim
Forumda gördüğüm en güzel burunlardan biri seninki canım gülerken herkesin olur öyle ve olması lazım yoksa mimik kalmaz.

Ben hic bisey yapmamistim kendiliginden 10gunde gecti

10 gün de çok fazla bu dudak çatlaması ne zmnda geçyr ? ya çok sıkıntılı süreç bu yüzüm kaşınyr burnum kaşnyr esneme geliyor hapşurmak istyrm ama hiç birini yapamyrm daha bugn yeni dişlerimi yavaş yavaş fırçadm yüzüm kabuk tutyr çok sıkıntılı ya nasl sabredcm bilmyrm.

On gun aslinda ameliyat sonrasi iyilesme icin kisa bi sure bence sen aynaya cok bakmamaya calis elinden geldigince kendini cok fazla dusunmeye yoneltme cunku geciyor hepsi gercekten gulu seven dikenine katlanacak yani :)

4. Günde böyleyim herkes maşallahın var diyor ama detaycı bir insan oldgm icin taklyrm fazla galiba. Bu atelle tampon çktan sonra yüzümü komple yikayablcm dimi ?

Eklentiler

• IMG_20160130_171402.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 477
4. Günde böyleyim herkes maşallahın var diyor ama detaycı bir insan oldgm icin taklyrm fazla galiba. Bu atelle tampon çktan sonra yüzümü komple yikayablcm dimi ?
Evet bence de haklilar yikayabileceksin :)

kızlar size takıntılı olduğumu söylemiştim :) burun deliklerimden biri az bişey geniş tampondan mı ya ?

ya kızlar afedersınız ama bırsey sormak ıstıyorum aklımda takılı kaldı reglı olmak amelıyata engelmı

regl olmak utanılacak çekinilecek şey değil ama ameliyat günü gittiğinizde hemşireye de sorabilirsiniz belki, onlar da bilgili olabilirler bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…