- 3 Temmuz 2015
- 67
- 3
- 1
Ameliyattan 2 saat sonra cektm cok şkr iyi sol gözüm yaşariyor sürekli e ben de tampon var agrtyr biraz öyle kan falan da gelmedi morarma da yok az şişknlik var.
gayet ıyı gordum senı umarım sonucunda cok guzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyattan 2 saat sonra cektm cok şkr iyi sol gözüm yaşariyor sürekli e ben de tampon var agrtyr biraz öyle kan falan da gelmedi morarma da yok az şişknlik var.
Tesekkr ederm cnm burnum iyi gibi şu morarmalar içn npcm bilmyrm sinirm bozuldu
Bende böyle olmuştum göz altlarım 2. Günde mor oldu ama geçiyor. EndişelenmeKızlar bu morarma normail mi
Insallah cok yanma olmaz canim gecmis olsunAmeliyattan 2 saat sonra cektm cok şkr iyi sol gözüm yaşariyor sürekli e ben de tampon var agrtyr biraz öyle kan falan da gelmedi morarma da yok az şişknlik var.
Insallah cok yanma olmaz canim gecmis olsun
jel yuz maskesı bulursan al tak
yuzune gecırır odemıde gecırmeye yardımcı
Buz koy bence normal ama buz koy belli araliklarlaKızlar bu morarma normail mi
İyi görünüyor umarım süreçte bir problem olmaz
çok normal az bile morarmıs ben gözümü açamamiştim şişlikten morlukta daha fazlaydı sen takma bence rahat olKızlar bu morarma normail mi
mrb canım ben kayseride oldum sonuc cok başarılı değil ama yarın revizyon için ahmet tuna erene gidecegim cok iyi bir doktormuş birde umut özbebiti öneriyolar ilk ameliyatınsa 3,500 civarı fiyatları.Merhaba kizlar..
Ben yurtdisinda yasiyorum ve yazin burnumu yaptirmak istiyorum kayseri yada konyada yaptiran varmi acaba ve fiyat olarak ne kadar tutar bi fikriniz varmi?
Burnun çok güzel olmuş maşallah. Ne kadar ödediniz? Sakıncası yoksa yazarmısınızMerhabalar, 14 Ocak'ta ameliyat oldum. Medical Park Bahçelievler'de KBB Doktoru Muhammet Pamukçu Bey'e ameliyat oldum. Öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Sürecimde bin şükür ağrım sızım hiç olmadı. Karar verme sürecinin ne denli zor olduğunu bildiğim için ekliyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur :)
Detaylı fotoğraflar için Instagram hesabım Kozmooneri takip edebilirsiniz.
Merhaba kizlar..
Ben yurtdisinda yasiyorum ve yazin burnumu yaptirmak istiyorum kayseri yada konyada yaptiran varmi acaba ve fiyat olarak ne kadar tutar bi fikriniz varmi?
Kizlar kalin derili yuvarlak uclu burunlar icin doktorlar grnelde cok degistiremeyegenimi soyluyor bu konudaki tecrubelerini paylasabilir misiniz?eger devlettede yaptırabılırım dıyorsan bırazcık bekle ben haftaya amelıyat olacagım sonuctan memnun kalırsam haber ederım .. kayserıdekı en meshur doktorda umut ozbebıt bıraz fıyatları pahalı ama sana uyarsa yaptırabılırsın ondan herkes memnun hatta facebookta aratabılırsın sımetrı estetıkte calısıyor
Kizlar kalin derili yuvarlak uclu burunlar icin doktorlar grnelde cok degistiremeyegenimi soyluyor bu konudaki tecrubelerini paylasabilir misiniz?