Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet banada aynisini soyledi burnumun ucunu kaldirip kanatlarini kucultebilirim dedi .cok merak ediyorum nasil olacagini acikcasi turkiyeye gelmeyi bile dusundum Boyle soyledigi icin ..ne zaman ameliyat oluyorsun ?ben bu onumuzdeki hafta oluyorum..endiseliyim sonuctan bur'um hic degismez ayni kalirsa diye
bilgisayarda sana cok istedigin burnu yapr gosteririrm cok begenirsin Ama gercekte bilmelisinki derinî kalinligini inceltemem oyle buyuk kemikli bir burnun yok yapacaklarim sINIrLi dedi.dusunmem icin iki hafta verdi ayin birine rendevu verdi .burda oyle doktorlarin instagramlari yaptiklarinigodteren hesaplari yok o yuzden bakaamiyormda doktorun yaptigi burunlara
Bu hafta oluyormussun peki sana fotograf gosterdimi
evet cok normal ten,buz uygulaması yada ameliyatın uzun sürmesi ayrıca kemikteki işlemle dogrudan alakalı herkesin bir olmaz bende 2. gün cok şişmiştim cok korkmustum. 4. gün hızla inişe gectiğini 7. gün ise sadece göz altlarında kapatıcıyla kapatırsan farkedilmeyecek sarılık kaldığını göreceksin. Nasıl gecer buz uygulamaya devam etmelisin, cok sıcak ortamda bulunmamalısın ve bi kaç gün sabretmelisin. Tabi arnica kremide temin edebilirsen faydası olduğunu duymuştum arkadaşım.Ya herkes normal diyor çok aşırı morarma yok ama nsl gecer. Boluda ibrahim saglam
benimkinin yanında hiç bişi desemKızlar bu morarma normail mi
Merhabalar ben daha az bi ucrete oldum ama su an septorinoplasti icin fiyat 5500 diye biliyorum canim. Cok tesekkur ederim buarada :)Burnun çok güzel olmuş maşallah. Ne kadar ödediniz? Sakıncası yoksa yazarmısınız
Kızlar bu burun ucunda kuruyan kanları nasıl temizleyeceğim yaçok acıyorlar (temizlemeye çalışınca) kulak papiksine bepanthen sürüp çıkarmayı denedim ama olmadı
Yok bana dediki dikiş olan yeri bepanthen krem ile yumuşat sürekli. Kurumuş kandan dolayı acıyormuş dikiş alınırken. Zaten ben içini temizleyemem ki bayılırım. Bu kadar kan görmeye bile alışk değilim nasıl dayandım bende bilmiyorum:)Canim doktorun temizlemesiyle ilgili birşey dedi mi ? Mesela bana sadece deniz burun spreyi verdi ama icine sakin dokunma dedi haftaya atelle tamponu cikarttktan sonra temzlenck mazallah dikisleri yirttarsn
Kizlar hic ellemeyin burun icine doktorunuz temizleyecek zaten3 buçuk aylık burnum üst kısımları hayla çok ağrıyor masaj yapıyorum devamlı
Bende 4.günümdeyim göz altlarm sarardı:) kayısı çekirdeği yağı sür canım.kızlar 4. günümdeyim bu göz altındaki sarılık ortalama kaç günde geçer ya ?