Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Sagolun kizlar ben yaza gelmeyi dusunuyorum ozaman yaptircam insallah ahmet beyle ve umut beyle gorustum bana pahali geldi biraz hayirlisi halen arastiriyorum simdi konyada hakan cepni ve nuran yalcinla gorusuyorum buyuk ihtimal bunlardan ikisi arasinda sececegim

Evet banada aynisini soyledi burnumun ucunu kaldirip kanatlarini kucultebilirim dedi .cok merak ediyorum nasil olacagini acikcasi turkiyeye gelmeyi bile dusundum Boyle soyledigi icin ..ne zaman ameliyat oluyorsun ?ben bu onumuzdeki hafta oluyorum..endiseliyim sonuctan bur'um hic degismez ayni kalirsa diye

bende haftaya amelıyat oluyorum :) umarım sonuctan memnun oluruz

bilgisayarda sana cok istedigin burnu yapr gosteririrm cok begenirsin Ama gercekte bilmelisinki derinî kalinligini inceltemem oyle buyuk kemikli bir burnun yok yapacaklarim sINIrLi dedi.dusunmem icin iki hafta verdi ayin birine rendevu verdi .burda oyle doktorlarin instagramlari yaptiklarinigodteren hesaplari yok o yuzden bakaamiyormda doktorun yaptigi burunlara

bilgisayarda sana cok istedigin burnu yapr gosteririrm cok begenirsin Ama gercekte bilmelisinki derinî kalinligini inceltemem oyle buyuk kemikli bir burnun yok yapacaklarim sINIrLi dedi.dusunmem icin iki hafta verdi ayin birine rendevu verdi .burda oyle doktorlarin instagramlari yaptiklarinigodteren hesaplari yok o yuzden bakaamiyormda doktorun yaptigi burunlara

banada gostermedı yaptıgı amelıyatları ama daha once olan bırıyle ıletısıme gectım ve oda benım gıbı kalın derıye sahıptı resımlerını gorunce ıcım rahat ettı

Tesekkur ederim birazda olsa rahatladim ..cok teknik konustuguicin doktorum siradan bir ameliyat gibi onun icin ..daha cok saglik kismiyla ilgileniyor estetik kaygisiyla dusundugumuz icin kafamiz karisiyor

Ya herkes normal diyor çok aşırı morarma yok ama nsl gecer. Boluda ibrahim saglam
evet cok normal ten,buz uygulaması yada ameliyatın uzun sürmesi ayrıca kemikteki işlemle dogrudan alakalı herkesin bir olmaz bende 2. gün cok şişmiştim cok korkmustum. 4. gün hızla inişe gectiğini 7. gün ise sadece göz altlarında kapatıcıyla kapatırsan farkedilmeyecek sarılık kaldığını göreceksin. Nasıl gecer buz uygulamaya devam etmelisin, cok sıcak ortamda bulunmamalısın ve bi kaç gün sabretmelisin. Tabi arnica kremide temin edebilirsen faydası olduğunu duymuştum arkadaşım.

Kızlar bu morarma normail mi
benimkinin yanında hiç bişi desem :KK70: cokk cokk normal hee bu arada cok gecmiş olsunn. umarım istediğin burundan bile güzel burnun olmustur sen ona odaklan canım.

3. Gün

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    17,1 KB · Görüntüleme: 513
Kızlar bu burun ucunda kuruyan kanları nasıl temizleyeceğim ya:KK43: çok acıyorlar (temizlemeye çalışınca) kulak papiksine bepanthen sürüp çıkarmayı denedim ama olmadı

Kızlar bu burun ucunda kuruyan kanları nasıl temizleyeceğim ya:KK43: çok acıyorlar (temizlemeye çalışınca) kulak papiksine bepanthen sürüp çıkarmayı denedim ama olmadı

Canim doktorun temizlemesiyle ilgili birşey dedi mi ? Mesela bana sadece deniz burun spreyi verdi ama icine sakin dokunma dedi haftaya atelle tamponu cikarttktan sonra temzlenck mazallah dikisleri yirttarsn

Canim doktorun temizlemesiyle ilgili birşey dedi mi ? Mesela bana sadece deniz burun spreyi verdi ama icine sakin dokunma dedi haftaya atelle tamponu cikarttktan sonra temzlenck mazallah dikisleri yirttarsn
Yok bana dediki dikiş olan yeri bepanthen krem ile yumuşat sürekli. Kurumuş kandan dolayı acıyormuş dikiş alınırken. Zaten ben içini temizleyemem ki bayılırım. Bu kadar kan görmeye bile alışk değilim nasıl dayandım bende bilmiyorum:)

3 buçuk aylık burnum üst kısımları hayla çok ağrıyor masaj yapıyorum devamlı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 558
kızlar 4. günümdeyim bu göz altındaki sarılık ortalama kaç günde geçer ya ?

Kızlaaaar ben 2014 Haziran'da Muhammed Dilber'e oldum çok memnunum. Kendisini tavsiye ederim kesinlikle. Hem nefes problemimi hem de estetık sorunumu istediğim sekılde halletti sagolsun. Önceki halim telefonumda yok ama aşırı bir değişim var buna emin olun .

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    24,2 KB · Görüntüleme: 554
  • image.jpeg
    image.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 581
Ve bilmiyorum isim vermek doğru mu ama faceden Barış Keklik'e bir bakın derim yaptıgı burunlar harika ! Eger muhammed dilbere olmasaydım 2. Secenegım o olurdu.

Kızlar bazen Burnumun acısı hoşuma gidiyor bazen düşük geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim objektif bakamıyor olabilirim

Eklentiler

• IMG_20160130_165320-01.jpeg
    IMG_20160130_165320-01.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 722
Back