Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar bu kanama kaç gün sürecek böyle ya :( kan görmekten midem bulandı

Ben yurtddisinda yasadigim icin maalesef turkiyede olmuyorum ameliyati
O yuzden karsilastirmak adina fikriniimzi sordum.
Bu arada Janna umarim kisa zamanda iyilesirsin

Kızlar dün oldm tampon var ve 1 haftaya kdr durckms niye szn hemen çkrmşlar ki

benim tamponum da 3.günün sonunda çıkmıştı ama tamponsuz ameliyatlar da yapılıyor, doktor çıkarmayı uygun görmüşse merak etme sorun olmaz zaten.

Ya kizlar bgn taburcu oldm felaket bi sekilde gözaltım şişti ve morardi aynaya bakamiyorum ne yapmam gerekyr bunlarn gecmesi içn acaba serumu çkrdklari içn mi yoksa ayakta durdgm ama doktrm sürekli yatma dedi bide buzlu jel koydum iyi gelyr mi ya lütfen yardm edin bide cok yanyr gözlerm şişknlkten mi ??

Ya kizlar bgn taburcu oldm felaket bi sekilde gözaltım şişti ve morardi aynaya bakamiyorum ne yapmam gerekyr bunlarn gecmesi içn acaba serumu çkrdklari içn mi yoksa ayakta durdgm ama doktrm sürekli yatma dedi bide buzlu jel koydum iyi gelyr mi ya lütfen yardm edin bide cok yanyr gözlerm şişknlkten mi ??
Hmmm demek morlugun cok kime ameliyat oldun ki sen

Benimde ilk gun goz pinarlarimin oldugu yer simsiyahdi resmen ama bikac gune hafifliyo 2. Haftada hic bir morlugum kalmadi goz altimda tamamen sariydi gecti panik yapma birazcik sabir :)

:KK45:Hee birde kontrole gittigmde doktorum makyajla kapatiyodu baktikca moralim bozulmasin diye herlade:KK48: bildigin iki kat kapatici surmustu :)

Ya herkes normal diyor çok aşırı morarma yok ama nsl gecer. Boluda ibrahim saglam
Bu durum kadar normal bir durum yok. Annem ameliyat oldu. Gozleri aclmiyordu sisten mordan. Yatmicaksin. Geziceksin. Konusmicaksin mumkun oldugunca. Surekli buz tutucaksin. ama hava alman lazimmis en onemlisi dolasicakmissin hep canim panik yapma cok normal seyler bunlar :))

Ya kizlar dün olunca bisey yoktu sandm öyle devam eder bgn bi 4 saat önce felaket bi morarma şisme belkide bgn biraz konstm ondan da olablr umarim git gide artmz sürekli buz koycm tamponun etkisi var mi ?

Kızlar bu morarma normail mi

Eklentiler

• IMG_20160128_185502.jpg
    IMG_20160128_185502.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 450
Back