Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Oncelikle gecmis olsun canim.. Bende haftaya olacagim sislikler morluklr falan ne derecydi bide agri cok oluyormu
Korkmana gerek yok doktorun iyiyse bence hiç korkma benim hiç agrim olmadı şişliklerim de cok az morluklarda cizgi kadar küçük bişeydi zaten sorunsuz gayet rahat gectı tamponsuz amelıyat oldum kanamamda bı ıkı gün surdu oda az azdı

Buda benim eski burnum,burun ucu düşüklüğü vardı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    16,2 KB · Görüntüleme: 354
Bende sivilce olmadi ama siyah nokta ve soyulmalarim oldu ameliyat nasil gecti bakalim

Ameliyattan 2 saat sonra cektm cok şkr iyi sol gözüm yaşariyor sürekli e ben de tampon var agrtyr biraz öyle kan falan da gelmedi morarma da yok az şişknlik var.

Eklentiler

• IMG_20160127_131624.jpg
    IMG_20160127_131624.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 393
Ohh süper ilerliyor Mervecim çok güzel :)

Senin bu süreçte hiç beğenmediğin zamanlar oldu mu merak ediyorum?
Tesekkur ederim tabiki oldu bi sabah cok sisiyordu bazi bolgelerde ozellikle orantisizliklar oluyordu zamanla azaldi hepsi :)

Korkmana gerek yok doktorun iyiyse bence hiç korkma benim hiç agrim olmadı şişliklerim de cok az morluklarda cizgi kadar küçük bişeydi zaten sorunsuz gayet rahat gectı tamponsuz amelıyat oldum kanamamda bı ıkı gün surdu oda az azdı

ya ben onlemımı aldım zaten jel yuz maskesı aldım onu amelıyattan sonra yuzume takıcam morluklara ve sıslıklere cok ıyı gelıyormus odem olusmasını yarıya ındırıyormus :)) buz gorevı gordugu ıcın

Kızlar silikon tampon kullanıyorlar artık değilmi 15 gün kaldı ameliyatı ma tamponu düşündukce boğuluyorum sanki Sizinkiler nasıl tampondu

Ben silikon tampon gakcak saniyodim bildihin gazli bez vardi 3 gun durdu ve burundan tabiki hic nefes alamadim ki en zorlusu da 3 gundu agrim olmamasina ragmen nefes alamamak zor gelmisti bana... Tampon cikarkende aci yada agri olmadi saniyelik bi sizi oldu.. Benim 2. Haftam morluklarik hic kalmadi ama sisligim var oda zamanla gecicek insallah :)

Ben silikon tampon gakcak saniyodim bildihin gazli bez vardi 3 gun durdu ve burundan tabiki hic nefes alamadim ki en zorlusu da 3 gundu agrim olmamasina ragmen nefes alamamak zor gelmisti bana... Tampon cikarkende aci yada agri olmadi saniyelik bi sizi oldu.. Benim 2. Haftam morluklarik hic kalmadi ama sisligim var oda zamanla gecicek insallah :)
İnşallah tatlım nefes alabilirim 2. Hafta morlukları nin geçmesi çok güzel benimde öyle olur umarım çünkü 15 inde ameliyat olup 1 martta ise başlıcam

eger jel yuz maskesı alırsan soguk sıcak olanı duzenlı kullan odemlerının gectıgını gorursun

ya ben onlemımı aldım zaten jel yuz maskesı aldım onu amelıyattan sonra yuzume takıcam morluklara ve sıslıklere cok ıyı gelıyormus odem olusmasını yarıya ındırıyormus :)) buz gorevı gordugu ıcın

Jel yüz maskesi tam olarak nedir nereden temin edebiliriz acaba

2. Haftamda ise basladim makyajsiz bile sorun yok sisligiminde en belirgin yeri kas arasi oda cok rahatsiz edici degil umarim sizinkilerde sorunsuz olur simdiden gecmis olsun :)

OTE="hivda04, post: 44874345, member: 729298"]Ameliyattan 2 saat sonra cektm cok şkr iyi sol gözüm yaşariyor sürekli e ben de tampon var agrtyr biraz öyle kan falan da gelmedi morarma da yok az şişknlik var.[/QUOTE]
Ameliyattan 2 saat sonra cektm cok şkr iyi sol gözüm yaşariyor sürekli e ben de tampon var agrtyr biraz öyle kan falan da gelmedi morarma da yok az şişknlik var.
Çok geçmiş olsun canim inşallah hersey istediğin gibi olur

Merhaba gecmis olsun !
Benim sizlere Danismak istedigim bir konu var.
Burnumda et ve kemik egriligi var bir hafta sonra ameliyat olacagim doktoruma burnumdan Cok memnun olmadigimi anlattim fakat kalin derili oldigumu soyledi derimi degistirmek mumkun olamayacagîdan bana burnumun kenarlarini kuculteceginden ve ondén kaldiracagîndan bahsetti .cok biyuk bir degisiklik bekleme dedi .kararsiz kaldim Ben yurtdisindayim burda gordugum gibi ffotograf czkmedi bilgisayarda guzel bir burun yapip sana gosterebilirim a ma farkli olur felan dedi sizce ne dusunmeliyim?

Merhaba gecmis olsun !
Burnumda et ve kemik egriligi var bir hafta sonra ameliyat olacagim doktoruma burnumdan Cok memnun olmadigimi anlattim fakat kalin derili oldigumu soyledi derimi degistirmek mumkun olamayacagîdan bana burnumun kenarlarini kuculteceginden ve ondén kaldiracagîndan bahsetti .cok biyuk bir degisiklik bekleme dedi .kararsiz kaldim Ben yurtdisindayim burda gordugum gibi ffotograf czkmedi bilgisayarda guzel bir burun yapip sana gosterebilirim a ma farkli olur felan dedi sizce ne dusunmeliyim?
Merhaba gecmis olsun !
Merhaba gecmis olsun !
Doktorun kim

Back