Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çarşamba gününden bugune kadarki iyileşme fotoğraflarda çok net görülüyor , tabii ki bunda doktorun cerrahi müdahalede nazik davranması ve titizliğinin büyük payı var yoksa iyileşme bu kadar hızlı olamazdı .ameliyat olmadan önceki ilk halim Eki Görüntüle 698135
ve sırasıyla bugune kadar geçirilen süredeki profiller
1.gün

2.gün

3.gün
4.gün

bugün en sondaki iki resim

Eklentiler

• $IMAG0137.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 546
  • $IMAG0142.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 565
Son düzenleme:
arkadaşlr bişeyi merak ediyorum yüzünüzdeki ödemler indikçe burun delikleriniz büyüyormu küçülüyormu?? fark çok oluyormu??
ben 2 gün önce ameliyat oldum,şuanki büyüklüğünü çok sevdim ama nasıl değişeceğini çok merak ediyorum.buarada yüzümdede ödem var suan

merhaba arkadaslar
ben de burun ameliyatı oldum bugun 14. günüm cok şükür iiyim ama bi sıkıntım var sizden fikir almak istedim..
benim burnum sola yatıktı ameliyattan önce,alçımı ptesi cıkarınca farkettikki burun cok güzel inio fakat ucu cok hafif sola kayıyo gibi..dr dedi ki sol tarafın derisi yıllarca daha kısa sağ taraf daha uzun olduğu için tekrar bi sola çekio deri,sen mümkün oldugunca soll taraftan burun ucuna doğru masaj yap 1 hafta sonra tekrar gel dedi..aslında su anki haliyle benım gozume batmıo, bu sekılde yasayabilirim ama ya daha da sola kayar mı die korkmaya basladım =( sol tarafa nemlendirici krem,badem yagı ile masaj yapıorum sağ tarafa ise sıkılastırıcı krem ile =) çok komiğim...sizce ne yapmalıyım,daha da kayar mı duydunz mu böle bişi???

doktorum ihsan başaran arkadaşlar . gerçekten tecrübeli. araştırabilirsiniz. ameliyat sonrası ilgiden de memnunum

canım benim ablam da ameliyat oldu yüzü gözü şişmişti morarmıştı. ama sende bunların hiçbiri olmamış. ve burnun harika olmuş.zaten yüzün de güzel. güle güle kullan :)

Zaten amelıyatla duzeltemedıklerını masajla bıze duzelttırmeye çalışırlar . Dıkkat, masajla bır yerı duzeltıyıp derken başka bır yer bozulmasın . Denılen masajı aynen yapsanda ; kotu sonuc olursa Sonra suçlu sen olma

Arkadaşlar Kadıköy Medipol Hastanesinde Yrd.doç.dr.Bülent Çığşar' a ameliyat olan varmı? olanlar yazarsa çok sevinirim :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…