Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

oh içimbiraz rahatlasın 15 mart için fethi orak randevu aldım bakalım nolcak görüşücem..

bende 1 yıl önce hüseyin altuna oldum ameliyatımı. tavsiye ederim arkadaslar.. burnum ilk alçıdan çıktığı andan itibaren çok sevdim hiç yadırgamadım.

bende 1 yıl önce hüseyin altuna oldum ameliyatımı. tavsiye ederim arkadaslar.. burnum ilk alçıdan çıktığı andan itibaren çok sevdim hiç yadırgamadım.

Geçmiş olsun canım.. Hüseyin Altun istanbulda mı hangi şehirde ?

kızlar ben yeni ameliyat oldum su an elimde hiç resmi yok ama en kısa zamnda koycam ıns. amelıyat olalı 13 gn kdr oldu . 4 gn onje alcılarım cıktı alcı cıktıktan sonra bandaj felan sarmadı doktorum.size durumu soyle anlatıyım burnumdan nefes alamıodum ve burnumdan cok sıkayetcı degıldım ama kırık oldugu ıcın egıklık vardı. burnum alşcıdan ılk cıktgında burnumun ustude beyaz beyaz sıvlceler cıkmıstı bı suru doktorum cıldın hassasmıs dedı sabun verdı kukurtlu onla temızlıodum .ister ıstemez yadırgıyorum cunku burnumun ucu kalkık ve kenarları yuzum çok sıs hala bu durum düzelcekmi arkadaslar cok kotu duruo burnum buyuk gorunuo ve alnımda şiş duruoanlamadm ben .doktorum konusturtmadı bıle begenmemıs gbı durdum . bekle bekle dedı ve. dedkı ben doktoruma soyle boyle ıstıyorum demedım yüzume göre yaparsınız demıstım cok kalkık olmasın egıklık gtsın ytr demıstım sadeje .:18:ınce bı burnum vardı yanı

esra sana biraz kötü yazdım özür dilerim.15 mart gidicem ve herşeyi yazıcam kesinlikle içime sinmeyen tek şey para arkadaşlar ben 15000 dedim uçtum galiba inşaallah o kadar değildir

esra sana biraz kötü yazdım özür dilerim.15 mart gidicem ve herşeyi yazıcam kesinlikle içime sinmeyen tek şey para arkadaşlar ben 15000 dedim uçtum galiba inşaallah o kadar değildir

Yok önemli değil

15000 verilir mi yahu ? o paraya 3 estetik olursun canım,yapma.. en fazla 5000 falan ver..

keşke 5000 olsa ya hemen olurum yorumları okudum orda yazıyodu pahalı diye tabi bir de hastane masrafları var

kim olabilir sence başka bu işi iyi yapan?

Sitede ameliyat olanların fotoğraflarına baktın mı ? Burada ismini duyduğum çoğunlukla 3 isim var zaten, Emre İlhan,Muhammet Dilber ve Barış Çakır.. Fotoğraflara bakıp en çok beğendiğini düşünebilirsin canım.. ben kendi doktorumuda önerdim.. bence hepsiyle görüş.. Muhammet Dilber Ve Emre İlhan hemen hemen aynı fiyatları veriyor sanırım 5000-6000 arası ama tam da emin değilim,ameliyat olan arkadaşlardan bilgi alabilirsin.. Benim doktorum 9000..senin yerinde olsam hepsiyle görüşür kararımı verirdim en azından kafanda soru işareti kalmaz..

bnimde sivilceler çıkışmıştı 50 gün oldu ameliyat olalı cildiyeciye gittim krem verdi geçti bi haftada. daha çok yeni çok büyük olması normal benim 15 günle 50 gün arasında dağlar kadar fark var

sıvılce sorunum gectı kukutlu sabun kullanıorum hepsı kuru ve döküldü.ama burnum her gecen gun degısıyor alçı cıkalı bugun 6 gun oldu sankı bana braz buyuk görunuo bana mı ole gelıo anlamadm sıslıklerdendr belkı .şişliklerde gercı ındı baya ama ben mı acelecı davranıyorum anlamadm gtti

Ameliyattan çıkarken yüzün şiş ve morarık mı oluyor?

sanem kime sordun bilmiyorum ama şööle sööleyebilirim: benim hiç şişliğim ve morarmam olmadı, çünkü dr.um kemiklere fazla dokunmamıştı ama genellikle ameliyattan çıkınca değil de ertesi gün şişmeye ve morarmaya başlıyorsun diye biliyorum..

benim korkum ameliyattan mosmor çıkman hani kavga edersin de morarır ya onun gibi benim kemik eğriliği var bence zor bir ameliyat olucak törpülenmesi lazım çünkü çalışıyorum da hemen toparlanmam gerek ee nasıl olucak stresini düşünmüyorum bile başka bir yüz olucak artık böle yaşıcaksın geri dönüşü yok en çok korktuğumda burun düşermiş bu nasıl oluyo tekrar tekrar ameliyat olmak istemiyorum

bende nefes sorunu vardı tek taraflı nefes alıodum ve calısamıodum sabahları yorgun uyanıodum 12 de bıle uyabnsam cok fena uykum oluodu .bunun yanı sıra kırıklıktan dollayı burnumda kemık egrılıgı vardı doktorum oyle dedı duz olması gereken keık cok egrı demıstı .ameliyatdan sonra yuzum baya bı morardı ama o kdr korkuljak bıse yok . cunku o morluktan eser yok su an sadeje sıslık var . ve agrım felanda hıc oılmadı.kolay bı sureç değil tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…