• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Geçmiş olsun canım, doğal bir burun olmuş..7 günlük olmasına rağmen şişliklerin az bence.. inşallah 6 ay sonra da çok memnun kalırsın..doktorunun eline sağlık. Kime ameliyat olmuştun ?

aaa cok şaşırdım maşallahh 7gun olmasına rağman hiç şiş yada mor gözükmüyor. inanamadım güle güle kullann şekerim

Alıntı Meyvelisoda kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim

canım banada gönderebilirmisin adresii

bende çok merak ettim. resim olmadan nekadar yorumda yazsak resim kaadar verimli olmuyoo sanki

bende eşim olsun paylaşıcam belki birileri için faydamız olur... tecrübe paylaşarak

merhaba Esra bu siteye ılkkez yorum yazıyorum burnunuz cok güzel olmus. Memnun musunuz? bende fatih dağdelene burun ameliyatıolmayı düsünüyorum bana önerir misiniz ameliyat ücreti ne kadar bilgi erirseniz cok memnun olurum

merhaba Esra bu siteye ılkkez yorum yazıyorum burnunuz cok güzel olmus. Memnun musunuz? bende fatih dağdelene burun ameliyatıolmayı düsünüyorum bana önerir misiniz ameliyat ücreti ne kadar bilgi erirseniz cok memnun olurum

Merhaba... Canım ben 6 sene önce oldum ameliyatımı 3500 verdim o zaman.. şuan fiyatlar ne bilmiyorum bir ara 8000 diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum..görüşmende fayda var.. ben memnunum burnumdan ameliyat sırasında da ameliyattan sonra da ki 6 sene geçti hiç bir şikayetim olmadı.. Fatih beyle görüş yüz yüze seninde içine sinerse kararını verirsin...benim bir şikayetim olmadı.. Umarım seninde olmaz canım, ne zaman yaptıracaksın ?

Bir kaç aydır arastırıyorum ama cok ta korkuyorum benım burnumda kemerlı e cok takıntılı bırısıyım. önümüzde ki bir kaç ay icinde olmayı düsünüyorum ama henuz tam kararsızım senin burnun cok güzel olmus canım yüzüne cok yakısmıs bazı estetıklıler goruyorum burunları dümdüz gorunuyor onden ifadeleri bozuluyor bende öyle olmaktan korkuyorum.yorumun icin cok tesekkurler :)

Bir kaç aydır arastırıyorum ama cok ta korkuyorum benım burnumda kemerlı e cok takıntılı bırısıyım. önümüzde ki bir kaç ay icinde olmayı düsünüyorum ama henuz tam kararsızım senin burnun cok güzel olmus canım yüzüne cok yakısmıs bazı estetıklıler goruyorum burunları dümdüz gorunuyor onden ifadeleri bozuluyor bende öyle olmaktan korkuyorum.yorumun icin cok tesekkurler :)

Teşekkür ederim canım,beğenmene sevindim (: Korkulacak bir şey yok ama..Görüştüğünde beni de bilgilendirirsin canım eğer olur da karar kılarsan bilmek isterim (:

Geçmiş olsun canım, doğal bir burun olmuş..7 günlük olmasına rağmen şişliklerin az bence.. inşallah 6 ay sonra da çok memnun kalırsın..doktorunun eline sağlık. Kime ameliyat olmuştun ?[/QUOTE

teşekkürler canım diğer beğenen arkadaşlarada teşekkür ederim. ben özelde felan olmadım tıp fakültesinde yani hastanede oldum doktorum murat öztürk cok yardımcı oldu saolsun ve herkesin memnun olduğu bi doktor bende ck memnum kaldım daha 1.günümde bile 1 tane morluğum yoktu sade ödemimim vardı eli cok hafifmiş doktorumun gercekten kendisine cok minnetkarım ve 2 yaşında gecirdiğim kalp ameliyat izimde vardı göğsümde boydan boya onuda burun ameliyatımda estetik yaptı 2 operasyon birden gecirdim ve 2.günü kalkıp gezmeye başladım çok şükür yanlız ben hala alışamadım baya şiş olduna bide şeklinin tam oturması için sabırsızlanıyorum inşalla güzel olur

aaa cok şaşırdım maşallahh 7gun olmasına rağman hiç şiş yada mor gözükmüyor. inanamadım güle güle kullann şekerim

teşekkür ederim doktorumun ellerine sağlık şişliğimde olmasa hiç ameliyat olmamış gibiyim maşallah diyeyim :)

Geçmiş olsun canım, doğal bir burun olmuş..7 günlük olmasına rağmen şişliklerin az bence.. inşallah 6 ay sonra da çok memnun kalırsın..doktorunun eline sağlık. Kime ameliyat olmuştun ?[/QUOTE

teşekkürler canım diğer beğenen arkadaşlarada teşekkür ederim. ben özelde felan olmadım tıp fakültesinde yani hastanede oldum doktorum murat öztürk cok yardımcı oldu saolsun ve herkesin memnun olduğu bi doktor bende ck memnum kaldım daha 1.günümde bile 1 tane morluğum yoktu sade ödemimim vardı eli cok hafifmiş doktorumun gercekten kendisine cok minnetkarım ve 2 yaşında gecirdiğim kalp ameliyat izimde vardı göğsümde boydan boya onuda burun ameliyatımda estetik yaptı 2 operasyon birden gecirdim ve 2.günü kalkıp gezmeye başladım çok şükür yanlız ben hala alışamadım baya şiş olduna bide şeklinin tam oturması için sabırsızlanıyorum inşalla güzel olur

Çok şanslısın canım,sevindim adına.. Şimdi de çok güzel,şişlikler inince kusursuz olacak eminim (:

bende bu ayın 6sında olacagım ameliyat... 4 gününe foto koymayı düşünüorum günü gününe gelişmeleri ve frkı görebilmeniz için....umarım rahat bi ameliyat olurr:(

kimse beni tınlamıyo mu acaba?

Ameliyat öncesi herkeste bir korku oluyor tabii, burnumun şekli kötü olur mu ? burun ucu düşer mi ? ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalıp eski burnuma şükreder miyim ? diye.. doktorunuzu iyi seçerseniz,başarılı bir doktora ameliyat olursanız yani iyi araştırırsanız güvenirseniz de hiç sıkıntı olmaz..Burada ki çoğu arkadaşta ameliyat sonucundan memnun '' korkulacak hiç bir şey yokmuş '' diyorlar bende dahil buna..çünkü doktor araştırmasını iyi yaptık. ameliyat sonrası burnun alçıdan çıktığında ilk önce gözüne bi tuhaf geliyor çünkü burun şiş oluyor ve siman da değişiyor az da olsa..ama zamanla alışıyorsun ve ''iyi ki yaptırmışım'' diyorsun.. Dediğim gibi buradaki en önemli nokta doktor seçimi.. O yüzden iyi araştırın derim..

Back