Geçmiş olsun canım, doğal bir burun olmuş..7 günlük olmasına rağmen şişliklerin az bence.. inşallah 6 ay sonra da çok memnun kalırsın..doktorunun eline sağlık. Kime ameliyat olmuştun ?
Alıntı Meyvelisoda kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim
canım banada gönderebilirmisin adresii
merhaba Esra bu siteye ılkkez yorum yazıyorum burnunuz cok güzel olmus. Memnun musunuz? bende fatih dağdelene burun ameliyatıolmayı düsünüyorum bana önerir misiniz ameliyat ücreti ne kadar bilgi erirseniz cok memnun olurum
Bir kaç aydır arastırıyorum ama cok ta korkuyorum benım burnumda kemerlı e cok takıntılı bırısıyım. önümüzde ki bir kaç ay icinde olmayı düsünüyorum ama henuz tam kararsızım senin burnun cok güzel olmus canım yüzüne cok yakısmıs bazı estetıklıler goruyorum burunları dümdüz gorunuyor onden ifadeleri bozuluyor bende öyle olmaktan korkuyorum.yorumun icin cok tesekkurler :)
Geçmiş olsun canım, doğal bir burun olmuş..7 günlük olmasına rağmen şişliklerin az bence.. inşallah 6 ay sonra da çok memnun kalırsın..doktorunun eline sağlık. Kime ameliyat olmuştun ?[/QUOTE
teşekkürler canım diğer beğenen arkadaşlarada teşekkür ederim. ben özelde felan olmadım tıp fakültesinde yani hastanede oldum doktorum murat öztürk cok yardımcı oldu saolsun ve herkesin memnun olduğu bi doktor bende ck memnum kaldım daha 1.günümde bile 1 tane morluğum yoktu sade ödemimim vardı eli cok hafifmiş doktorumun gercekten kendisine cok minnetkarım ve 2 yaşında gecirdiğim kalp ameliyat izimde vardı göğsümde boydan boya onuda burun ameliyatımda estetik yaptı 2 operasyon birden gecirdim ve 2.günü kalkıp gezmeye başladım çok şükür yanlız ben hala alışamadım baya şiş olduna bide şeklinin tam oturması için sabırsızlanıyorum inşalla güzel olur
geçmiş olsun kime oldunuz
aaa cok şaşırdım maşallahh 7gun olmasına rağman hiç şiş yada mor gözükmüyor. inanamadım güle güle kullann şekerim
Geçmiş olsun canım, doğal bir burun olmuş..7 günlük olmasına rağmen şişliklerin az bence.. inşallah 6 ay sonra da çok memnun kalırsın..doktorunun eline sağlık. Kime ameliyat olmuştun ?[/QUOTE
teşekkürler canım diğer beğenen arkadaşlarada teşekkür ederim. ben özelde felan olmadım tıp fakültesinde yani hastanede oldum doktorum murat öztürk cok yardımcı oldu saolsun ve herkesin memnun olduğu bi doktor bende ck memnum kaldım daha 1.günümde bile 1 tane morluğum yoktu sade ödemimim vardı eli cok hafifmiş doktorumun gercekten kendisine cok minnetkarım ve 2 yaşında gecirdiğim kalp ameliyat izimde vardı göğsümde boydan boya onuda burun ameliyatımda estetik yaptı 2 operasyon birden gecirdim ve 2.günü kalkıp gezmeye başladım çok şükür yanlız ben hala alışamadım baya şiş olduna bide şeklinin tam oturması için sabırsızlanıyorum inşalla güzel olur
Çok şanslısın canım,sevindim adına.. Şimdi de çok güzel,şişlikler inince kusursuz olacak eminim
bende bu ayın 6sında olacagım ameliyat... 4 gününe foto koymayı düşünüorum günü gününe gelişmeleri ve frkı görebilmeniz için....umarım rahat bi ameliyat olurr
Çok şanslısın canım,sevindim adına.. Şimdi de çok güzel,şişlikler inince kusursuz olacak eminim
teşekkürler inşallah canım allah herkese yardım etsin burun zor iş :)
teşekkürler inşallah canım allah herkese yardım etsin burun zor iş :)
Aynen canım, amin..
bende bu ayın 6sında olacagım ameliyat... 4 gününe foto koymayı düşünüorum günü gününe gelişmeleri ve frkı görebilmeniz için....umarım rahat bi ameliyat olurr
kızlar ameliyat öncesi ve sonrası neler hissettiniz anlatır mısınız?
kimse beni tınlamıyo mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?