Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Cok tesekkur ederim inşallah geçer on güne bugün hala sis dudagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkur ederim inşallah geçer on güne bugün hala sis dudagim

Bana yardım burnumu hiç begenmiyorum bana göre güzelim ama bu geniş köprülü burnum yüzünden çirkinim neler yapılmalı benim burnuma yardım tabi madiyatta önemli bursadan arkadaşlar yorum beliyorum

Resim koydum biyorum istiyorum neler yapılmalıda ben başka bi ben olayım

Eklentiler

• $1405162150888.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 167
Resim koydum biyorum istiyorum neler yapılmalıda ben başka bi ben olayım

Cnm ben bursa iznik devlette oldum kbb doktorumun adi burhanettin gonuldas bir kac sayfa arkada oncesi sonrasi fotografim var bakabilirsin cok memnunum

Bugun 20.gunum girtgide sislikler iniyor gibi her gun farkli geliyor nedense

Burnun çok güzel olmuş barbara4 yenimi oldun ameliyatı fiyatı nekadar canım bide bişey diycem bu burun ameliyatında yaş fark ediyormu acaba hani genç olunca iyileşmesi falan daha çobuk olur gibi olgun yaşta daha geç varmıdır öyle bişey

Ben yirmibes yasindayim canim daha ayim dolmadi 800 tl para oduyosun devlete estetik icin o kadar benim sisliklerim suan cok az cok fazla morlugumda olmadi ama sistim ben yapinlada alakali biraz

800cidimisin e bu çok uygun başka bişey yokmu yani hepsi bukadarmı canım yanlışin olmasın herkes beşmilyarlar onmilyarlardan bahsediyo aama

800 tl mi! Cok uygunmus hangi hastanede oldun doktorun kimdi?

Bursa iznik devlet hastanesinde oldum doktorumun adi burhanettin gonuldas di cnm

Ay başım döndü güzel burunlar ve güzel hatunlar görmekten :)
Hepinize maşallah. Hepinizin burnu harika olmuş.
Fotoğrafları gördükçe ameliyat olmak konusunda daha çok cesaretleniyorum. Hepimize çok teşekkürler tekrar. Fıstık burunlarınızı fıstık gibi günlerde kullanın inşallah

Son düzenleme:

Canim devlette oldum ben bursada. devlet estetigi karsilamiyor 800tl kesiyorlar senden iki gun yattim. Ozelde o kadar 10 bin e olanlarida biliyorum ama ben cok tereddut etmistim doktor cok gencti bana diolardi ekmek sirasi gibi ameliyat yapio diye, dayimda doktor ayni hastanede calisirken ameliyatlarini izlemis bana guven cocuk cok guzel yapio demisti begenmesem baska kbb cida taniyorum onlara gotururdum dedi. gozu kapali gittim sonra ve gercekten nefes sorunum cozuldu seklide istedigim gibi dogal oldu. Asadaki fotoda ameliyat oncesi fotografim ve bugun cekildigim onden fotografim var fikir olabilir size

Eklentiler

• $1405199900469.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 322

burnuna doktor ne yapmış tam anlayamadım öncesi fotoğrafında yüzüne ışık vurdugu için pek belli olmuyor biraz yamukluk var gibi ama o bile belli belirsiz yani yüzüne burnuna bakıp sorun aramak lazım görmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…