Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek şampuanı bebek cildine göre erişkin kirini çıkarmaya yetmiyor o nedenle ben yaşınıza uyan ürünü kullanmanızı tavsiye ederim temizlik için ben yüzümü daha burnum alçılıyken yıkamaya başlamıştım alçı çıkar çıkmaz da burnumu da yıkamaya başladım
Bende bebek sampuaniyla yikiyorum onuda tavsiye ederim. Bugun 19. Gunum bende 13. Gun yikamaya basladim makyajda yapiorum sikinti olmuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar meraba,
ben de 8 şubatta burak erdamara ameliyat oldum KBBci. bi arkadasım olmştu inanılmaz güzeldi ve doğal duruodu. fakat benimkinden hiç memnun deilim. iki kaşımın arasında kaviş yok ve burnumun ucu top gibi!! doktor oturması 6 ay sürecek o top inecek dior ama baskalarının fotolarına bakıorm daha 10 günlük burunları bile benimkinden inik görünüor. bu gidişle revision ameliyatı olucam. şuana kdr gördklerim arasnda da en iisi muhammet dilber. keşke daha önce görseydim bu doktoru =(
Geschichte selam, burnun ne oldu sonra istedigin gibi oldu mu yoksa hala memnun diil misin? Ben de ayni durumdayim simdi umarım duzelmistir zamanla
Ben gul suyuyla siliyorum doktor demisti alkollu birsey kullanma diye benim olu deri baya atildi ama peeling yapamadigimdan ayni sekilde gozenekler tikali bide korkarak siliyorum 😞
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne kadara oldunuz acaba. Ifadeniz ne kadar guzel degismis. Cok dogal olmus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1179220
Eki Görüntüle 1179221
Alttaki fotoğraf ameliyattan sadece 10 gün sonra çekildi.
Eki Görüntüle 1183890
Eki Görüntüle 1183891
Eki Görüntüle 1183892
ekleme yapmak istedim ameliyat olmadan önce çok öncesi sonrası fotoğrafı bakmışlığım vardır benim de katkım olsun fikir sahibi olmak isteyenlere
Dr. Ömer Ekin sanılanın aksine bir doktor.
canım ben revisyon ameliyatı oldum nisan ayında. şuanda memnunum halimden :)