• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Evet canim isik yaniltmis onden yamuktu bir de kanadin biri daha buyuktu burun ucuda dusuktu ama yatarken belli olmamis cok Yandan bakildimida kemik gozukuyodu. Oncesi fotosu hep bi tane, hep sonrasini onun yanina koyuyorum diye onden koydum bende.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben ameliyat olali 26 gun oldu hergun bi degisio sanki..ucu hala sis ve sert nezaman gecer acaba? $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405263959.138462.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405263978.291008.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar nolur yardim edin ameliyat olali 2gun oldu yuzum bu hale geldi cok kotuyum ve burnumda akiyor nezle oldum galiba ne yapmam gerekiyor sisliklerin inmesi icin maydonoz suyu fln icsem iyi gelir mi ki birde plastik tampon var bnde cikartirlarken cok aciyormu ?

Eklentiler

• $1405268269091.jpg
    $1405268269091.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 305
Kizlar nolur yardim edin ameliyat olali 2gun oldu yuzum bu hale geldi cok kotuyum ve burnumda akiyor nezle oldum galiba ne yapmam gerekiyor sisliklerin inmesi icin maydonoz suyu fln icsem iyi gelir mi ki birde plastik tampon var bnde cikartirlarken cok aciyormu ?

Hic acimiyor tamponlar cikarlen , ben de o kadar korkuyordum ki ama gwrcekten hic aci hisstemedim. Benim de burnum akiyor gibiydi gelenleri pamuklu cubukla iceri dogru sokmaadan ama hafifce siliyordum. Benim yüz7m de davul gibi olmustu hic hir sey yapmadim 3-4gun sonra kendiliginden gecti. Ama cok fazla sivi tuketiyordum ozellikle de su neredeyse gunde 2litre belki faydasi olmustur.

Bende bu yaz yaptirmayi dusunuyorum Izmir de ozel ekol kbb da doc dr Fatih uygur 'u taniyan varmi ? $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405283637.545040.jpg kucuk burun yakisir mi sizce ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gercektenmi ;))) Cook tesekkur ederim comme

Canim diyecegime comme yazmis iPad usuraire bakma ;)

Merhba kuzlar ben ocak ayinda ameliyat oldum ilk baslrda cok beyenmstm ama gittikce kavis cikmaya basaladi burun kemerim kalinlasti yandan cok rahtsiz etmiyr ama kemer klnlastigi icin onden cok kotu hissdyrm kendimi. Lokal anestezi ile yine bir amlyt olsammi bilmyrm onnerileriniz nedr. Foto nasil atcm onuda bulmdm yoksa foto atrdm

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405375094.943085.jpg ben fotonu alıp kendim yapmaya çalştm ama burun deliğini sayma bu kdr becerebildim 😄 burun ucun senin shopladığına göre biraz daha oval ve kalkık bana göre bölede yumuşak bi suratın oldu kesinlikle yaptır doktorunu iyi seç çok araştır

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim burnumuda böyle fotoşhoplayabilirmisin aspendos87 canım ya nolur bende kúçük burun nasıl olucak merak ediyorum

$2014-07-15 15.17.38.jpg

Kizlat selam.resim yuklendimi bilmiyorum ama benm gercekten tek sorununm burnum. Uzun boylu ve zayıf im. Tabiki dogal olsun istiyorum ama olmuskrn soyle kavisli kucuk bisey mi olsa diyorum. Gozlerimde kucuk hatta cekik diyebilirim. Photoshop yapan arkadas banada yardimci olabilir mi tesekkurler. Resim yuklenmediysede yorumlarinizi bekliyorum.

Back