- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 575
- 178
- 36
Cok guzel olmus kom yapti cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hacettepe'de haldun kamburoğluCok guzel olmus kom yapti cnm
hacettepe'de haldun kamburoğlu
Abdülkadir Göksel canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fiyat ne kadar acaba?
Cnm korkma ben olmadim ama bi arkadasim oldu ayni senin gibi sisti dudak filan mosmordu hatta daha cok sisti sen gayet iyi gorunuyorsun ben gorunce korkmustum ama 15 hune goz alti morluklari haric baya gecti cok hafif goz altinda morluk wardi sonra bir aya gecti
Cok tesekkur ederim inşallah geçer on güne bugün hala sis dudagim
Resim koydum biyorum istiyorum neler yapılmalıda ben başka bi ben olayım
Tek kelimeyle harika olmus cok dogal yapmis bravo:) doktorun kimdi canım?
Bugun 20.gunum girtgide sislikler iniyor gibi her gun farkli geliyor nedense
Ben yirmibes yasindayim canim daha ayim dolmadi 800 tl para oduyosun devlete estetik icin o kadar benim sisliklerim suan cok az cok fazla morlugumda olmadi ama sistim ben yapinlada alakali biraz
Eki Görüntüle 1023270 önce ve sonrası
inşallah beğenirsiniz:
800cidimisin e bu çok uygun başka bişey yokmu yani hepsi bukadarmı canım yanlışin olmasın herkes beşmilyarlar onmilyarlardan bahsediyo aama
Canim devlette oldum ben bursada. devlet estetigi karsilamiyor 800tl kesiyorlar senden iki gun yattim. Ozelde o kadar 10 bin e olanlarida biliyorum ama ben cok tereddut etmistim doktor cok gencti bana diolardi ekmek sirasi gibi ameliyat yapio diye, dayimda doktor ayni hastanede calisirken ameliyatlarini izlemis bana guven cocuk cok guzel yapio demisti begenmesem baska kbb cida taniyorum onlara gotururdum dedi. gozu kapali gittim sonra ve gercekten nefes sorunum cozuldu seklide istedigim gibi dogal oldu. Asadaki fotoda ameliyat oncesi fotografim ve bugun cekildigim onden fotografim var fikir olabilir size