• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Eki Görüntüle 1189156 ben fotonu alıp kendim yapmaya çalştm ama burun deliğini sayma bu kdr becerebildim 😄 burun ucun senin shopladığına göre biraz daha oval ve kalkık bana göre bölede yumuşak bi suratın oldu kesinlikle yaptır doktorunu iyi seç çok araştır

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sagol Canim cok begendim ellerine saglik harikaaa ;)))) kesinlikle ameliyat olacam bana guven verdigin icin cok tesekkurler cnm mercii ;))

$1405410703291.jpg
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bişiyler yaptım ama gerçek ışıklarla böyle durmaz doğrudan ışık alınca farklı olur

Eki Görüntüle 1189983

ben bişiyler yaptım ama gerçek ışıklarla böyle durmaz doğrudan ışık alınca farklı olur

Buruncuna yapmışsın dimi benim sorunum burun kemiginin çok geniş olması yandan çok kötü bitane yandan resmim var ona uygulasan shop yapabilirmisin

Eki Görüntüle 1189706

Kizlat selam.resim yuklendimi bilmiyorum ama benm gercekten tek sorununm burnum. Uzun boylu ve zayıf im. Tabiki dogal olsun istiyorum ama olmuskrn soyle kavisli kucuk bisey mi olsa diyorum. Gozlerimde kucuk hatta cekik diyebilirim. Photoshop yapan arkadas banada yardimci olabilir mi tesekkurler. Resim yuklenmediysede yorumlarinizi bekliyorum.

$1111.jpg

fazla ufak ve minik burun gitmez yüzüne gibi görünüyor. gerçi yüzün devamını göremedik ama en azından dudak yapısı ile burun orantısına bakılınca en ideali bu gibi

Eki Görüntüle 1190301

fazla ufak ve minik burun gitmez yüzüne gibi görünüyor. gerçi yüzün devamını göremedik ama en azından dudak yapısı ile burun orantısına bakılınca en ideali bu gibi

Tesekkur ederim ama boyle ifadem hic yumusamiyor :(
Ve revizyon gibi bi ihtimalim yok ilk ve son olucsk. Cok israr ederek oldugum icin kimseye birdaha olucam begenmedim diyemem. Cok zor cokkk

daha olmadım. yakın zamanda olucam inşAllah. asistan olursam ameliyatımı da bedavaya getiririm iyi fikir aslında :3:

Sanirin bursadasin fikir alisvrrisi yapamayiz doktor konusunda. Umarım gonlune gore saglikli bi burnun olur fotolarina yorum yapariz bizde :)

Sanirin bursadasin fikir alisvrrisi yapamayiz doktor konusunda. Umarım gonlune gore saglikli bi burnun olur fotolarina yorum yapariz bizde :)

evet Bursa'dayım. İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin yeter. Şu mübarek ramazan ayında inanan herkesin dilekleri kabul olsun. Rabbim gönlümüze göre versin. :16:

Son düzenleme:
kızlar aranızda zühtü demire ameliyat olan varsa fotolarını görebilir miyim.karar verdim gibi fakat emin olamıyorum bi kere olacak ve tüm yüzünü değiştircek birşey sonuçta:((

evet Bursa'dayım. İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin yeter. Şu mübarek ramazan ayında inanan herkesin dilekleri kabul olsun. Rabbim gönlümüze göre versin. :16:

Bursadamısın bende bursadayım kime olucaksın ameliyat

Back