• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar lütfen yardım edin bişey diyin ameliyat olalı 4 gün oldu ilk gun hiçbir şişlik falan yoktu son üç gündür yüzüm aşırı sis hele üst dudagim feci kimsenin üst dudaginin böyle olduğunu görmedim aynayla baktığımda üst dudagimin içinin de simsiyah olduğunu farkettim normalde küçücük bi dudak nasıl bu hale geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4-5 güne hiçbir şeyin kalmayacak merak etme. Geçmiş olsun

Insalah arkadaşlar cok tesekkur ederim dudaktan burnumu dusunemez oldum

Ins arkadaşlar çok teşekkür ederim dudagimdan burnumu dusunemez oldum

Salsam yüz en cok iki ve ücüncü gün en üst seviyede sisiyor sonra düzeliyor benim 1 ay oldu üst dudagim Hala sis korkma :)

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Salsam yüz en cok iki ve ücüncü gün en üst seviyede sisiyor sonra düzeliyor benim 1 ay oldu üst dudagim Hala sis korkma :)

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Cok tesekkur ederim yorumun için şişlikten konuşmiyorum da yemek yememde zorlandi ins bikaç gune biraz da olsa iner :)

Bol bol su ic, Sabah aksam süt ic ve bol Protein al yumurta yogurt gibi ve hafif seyler ye corba gibi cok cignemek zorunda kaldiginseylerden bir süre uzak dur

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ama su icmeyi Ihmal etme ve yüksek yat Mümkün oldugunca benim 4 Günden itibaren inmeye baslamisti

Arkadaşlar lütfen yardım edin bişey diyin ameliyat olalı 4 gün oldu ilk gun hiçbir şişlik falan yoktu son üç gündür yüzüm aşırı sis hele üst dudagim feci kimsenin üst dudaginin böyle olduğunu görmedim aynayla baktığımda üst dudagimin içinin de simsiyah olduğunu farkettim normalde küçücük bi dudak nasıl bu hale geldi

Ameliyat esnasında sızan kanlar göz altında ve dudağın iç kısmında toplandığından morarma oluyor merak etme geçecek hepsi

Ameliyat esnasında sızan kanlar göz altında ve dudağın iç kısmında toplandığından morarma oluyor merak etme geçecek hepsi

Ins oyle olur sanki bugün aksama doğru biraz çekilme var :)) cok tesekkur ederim bişey daha sorsam ben bircok kez kendimi tutamayip güldüm dudaktan dolayi da baya hissettim gerildigini bi sorun olmamıştır inşallah

Bugun 1 Ay ama Hala sisliklerim var korkma üst dudagim da dahil :)

Cok teşekkür ederim sayeniz de biraz rahatladim ben dans ediyorum doktor 10 gun sonra dikkat etmek kosuluyla devam edebilirsin demişti ama bu sekilde on güne kadar baya bi imkansız geliyor

Ins oyle olur sanki bugün aksama doğru biraz çekilme var :)) cok tesekkur ederim bişey daha sorsam ben bircok kez kendimi tutamayip güldüm dudaktan dolayi da baya hissettim gerildigini bi sorun olmamıştır inşallah

İlk bir hafta mimik çok istemiyorlar sanırım ama ben de çok esneyip çok gülmüştüm doktoruma sordum burnuma bişey olur mu diye sağlam bi darbe yemedikçe hiçbişey olmaz istediğin kadar gül esne demişti ama senin doktor ne der bilemiyorum :)

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim sayeniz de biraz rahatladim ben dans ediyorum doktor 10 gun sonra dikkat etmek kosuluyla devam edebilirsin demişti ama bu sekilde on güne kadar baya bi imkansız geliyor

Ben 14 günden sonra fitness ve koşuya başlayabildim bence olumsuz düşünme

Cnm korkma ben olmadim ama bi arkadasim oldu ayni senin gibi sisti dudak filan mosmordu hatta daha cok sisti sen gayet iyi gorunuyorsun ben gorunce korkmustum ama 15 hune goz alti morluklari haric baya gecti cok hafif goz altinda morluk wardi sonra bir aya gecti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back