How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

3 hafta oldu cok memnunum :)) nazar degmesinnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum simdi nasil burnun memnun musun her sey yolunda mi :-) ben de can beye olucam da

görüntü olarak memnunum sadece ucu biraz daha inse daha iyi olucak. 6 ayı bitirdim ama nefes problemim gittikçe arttı. yine de her şeye rağmen o eski halimden kurtulduğum için çok çok memnunum yandan foto vermek güzel şey imiş :9:

Maşallah burnun harika, tadını çıkar canım. Benimki seninkinin yanında solda sıfır ama tabi ki eski burnuma göre daha güzel :)

Tesekkur ederim canim umarim hepiniz beklentilerinizin ustunde sonuc alirsiniz:)

Maşallah burnun harika, tadını çıkar canım. Benimki seninkinin yanında solda sıfır ama tabi ki eski burnuma göre daha güzel :)

Senin resmin varmi canim?

cnm eski burnun nasıldı bilmiyorum ama şu anki burnun harika görünüyor.

Tesekkur ederim canim eski burnum yamuktu dusuktu kemerliydi icten problemlerim vardi cok sukur allaha memnunum doktorumdan :)

tamamen şans desem yeridir çünkü ben hc nefes alamıyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

benim nefes sorunum öncede yoktu, şimdi de yok... senin için üzüldüm:38:

ben daha iyi araştırma yapmalıydım diye düşünüyorum... o zaman şans faktörü yüzdesi daha düşük olurdu...

Kızlar 13. gün
Henüz bir şey söylemek için erken çünkü birkaç nokta var aklıma takılan ama şişliklerin inmesini bekliyorum.Umarım daha doğal ve sorunsuz sonuca ulaşırım. $20140507_103227-1.jpg

Back