Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1050494 Hakan Gence 18.gün cok memnunum
Harika olmuş canm. Cok doğal. Boyle doğal burunları seviyorum ben. Güle güle kullan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb burnunuz guzel olmus masallah beninkine de benziyo.benim de 2.5 ay oldu bazen kahve bi iz olusuyor benim de o izin asagisi sisiyo sanki ya da sivilceden oyle oluyor kontrolum var bu gunlerde unutmazsam sorcam doktora. insallah kalici bisey degildir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bugün doktoruma sordum çökme falan asla yok dedi burnunun üst kısmındaki dikişler daha erimemiş derin kalın olduğu için derinle kavuşmamış o yüzden üst kısım şiş yapıyor aşşağı kısımda şiş olmayınca arada kahve bir ince iz çizgi beliriyor dedi. ilaç verdi 10 gün kullan dikişlerin ericek şişliğin incek kahverengi izinde tamamen geçmiş olucak dedi
Ben de yazcaktim ben de bugun gittim sordum bana da hemen hemen ayni seyi soyledi doktor ama ilac vermedi.insallah dedikleri gibi olur ) biraz rahatladm ben de
Ameliyaımın 4. günü ve elim yanlışlıkla kalıptan açıkta kalan sag burun kanadıma (kıkırdağa) çarptı.Çok şiddetli değildi kanama vs olmadı hafif sızladı ilk anda sanki şimdide hafif sızlıyor gibi geliyor dokununca.Daha önce böyle sorun yaşayan oldumu çökme ya da başka sorun olurmu kızlar
burun ne kadar önemli öncesi ve sonrası resimlere bakıyorumda hepsinde 10 yaş küçültmüş herkesi
pek sanmıyorum sadece ağrıya sebep olur diye düşünüyorum ama siz yinede her ihtimale karşı doktorunuza görünün bence
slm kızlar öncelikle konuyu yeni buldum ve tek tek bütük yorumları okumaya başladım ..herkesin burnu cok güzel olmuş maşallah sizlere.ben 17 gün önce ameliyat oldum ama şuan burnumdan hiç memnun değilim iki gözümüz ortası çok ayrık oldu ve hala çok şiş görüntüsüde çok tuhaf burun kıkırdağımda hafiften yamuk ödem azaldıkça yamukluk artacak diye ödüm kopuyor.yardım edin benm gibi sorunlar yaşayan varmı kzılar aranızda
benimde yarın 10. gün olcak ve şuana kadar alçıdaydı. yarın alıncak ama eminim açıldığında hüsrana uğrayacam bende. Çünkü uç tarafından da belli çok kötü şişlikler var doktorumda sürekli çok zor ameliyat olduğunu fazla ödem beklediğini söyledi bu zamana kadar. Herkes sabredin şişlikler inince burun oturunca çok güzel olcak diyor bende öyle düşünmek istiyorum. Sabretcez artık yapcak bişey yok.
benm umudum yok açıkcası off yaa
slm kızlar öncelikle konuyu yeni buldum ve tek tek bütük yorumları okumaya başladım ..herkesin burnu cok güzel olmuş maşallah sizlere.ben 17 gün önce ameliyat oldum ama şuan burnumdan hiç memnun değilim iki gözümüz ortası çok ayrık oldu ve hala çok şiş görüntüsüde çok tuhaf burun kıkırdağımda hafiften yamuk ödem azaldıkça yamukluk artacak diye ödüm kopuyor.yardım edin benm gibi sorunlar yaşayan varmı kzılar aranızda