How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba ben de 10 mayıs da ameliyat olacağım.Burnun gerçekten çok güzel olmuş.Benim en büyük korkum nefes almakta zorlanmak.sende böyle bir problem oldu mu?Ağızdan almaya alışık değilim çünkü:)ve tamponlarını ne zaman çıkardılar?Cevap için şimdiden teşekkürler:)

Harika olmuş canm. Cok doğal. Boyle doğal burunları seviyorum ben. Güle güle kullan ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel ve doğal olmuş, çok şanslisiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu yapan doktora şapka çıkartmak lazım...

ben 13 martta ameliyat oldum. Prof.Dr.Zeki Can yaptı... henüz alçı çıkmadı.
sonucu göremiyorum ama hastanede yattığım 2 gün boyunca yanıma uğramadığı için çok kırıldım kendisine...

insan ne olursa olsun 5 dakikasını ayırabilirdi değil mi?

Çok güzel ve doğal olmuş, Dr unuz kim acaba??

biraz küçük olmuş ama tıklayınca azıcık daha büyüyo..daha büyüklerini de eklemeye çalışırım..ama albümümde çok resim var aslında..umarım yardımcı olabilirim

Çok güzel ve doğal, Dr unuz kim Acaba?

çok teşekkür ederim..benim sağlık anlamında hiçbir sorunum yok çok şükür..teoman bey çok iyi bir cerrah gerçekten..ama ben biraz büyük buluyorum burnumu maalesef..ben daha küçük olsun isterdim, kalın derili olmamın da etkisi var tabi bunda..ama dr.umla da iyi bir iletişim kuramadım ne yazık ki..ona daha iyi anlatmalıydım en başta isteklerimi..sen çok iyi anlat lütfen, o zaman benimki gibi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..her şey istediğin gibi olur umarım, burdan haberlerini alırız..teoman bey çok doğal burunlar yapan bir cerrah bu arada..

Teoman bey revizyonda nasıl, bilginiz var mi??

Back