Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offff kızlar offff yaaaaaa
noldu eftalyaaaaa nedennnn sıkıntılısın
Merhaba ben de 10 mayıs da ameliyat olacağım.Burnun gerçekten çok güzel olmuş.Benim en büyük korkum nefes almakta zorlanmak.sende böyle bir problem oldu mu?Ağızdan almaya alışık değilim çünkü:)ve tamponlarını ne zaman çıkardılar?Cevap için şimdiden teşekkürler:)
Harika olmuş canm. Cok doğal. Boyle doğal burunları seviyorum ben. Güle güle kullan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah sana çok güzelsin <3
çok teşekkür ederim sağolun ^-^
cok guzel olmus,doktorunuzun adını yazabılırmısınız ?
çok güzel olmuş canımm burnuşunnn maşallah :) kaç aylık foto bunlar .d
Çok çok teşekkür ederim sağ olun
bunu yapan doktora şapka çıkartmak lazım...
ben 13 martta ameliyat oldum. Prof.Dr.Zeki Can yaptı... henüz alçı çıkmadı.
sonucu göremiyorum ama hastanede yattığım 2 gün boyunca yanıma uğramadığı için çok kırıldım kendisine...
insan ne olursa olsun 5 dakikasını ayırabilirdi değil mi?
teşekkür ederim. Umarım istediğinizden de iyi olur. Şimdiden hayırlı olsun
biraz küçük olmuş ama tıklayınca azıcık daha büyüyo..daha büyüklerini de eklemeye çalışırım..ama albümümde çok resim var aslında..umarım yardımcı olabilirim
çok teşekkür ederim..benim sağlık anlamında hiçbir sorunum yok çok şükür..teoman bey çok iyi bir cerrah gerçekten..ama ben biraz büyük buluyorum burnumu maalesef..ben daha küçük olsun isterdim, kalın derili olmamın da etkisi var tabi bunda..ama dr.umla da iyi bir iletişim kuramadım ne yazık ki..ona daha iyi anlatmalıydım en başta isteklerimi..sen çok iyi anlat lütfen, o zaman benimki gibi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..her şey istediğin gibi olur umarım, burdan haberlerini alırız..teoman bey çok doğal burunlar yapan bir cerrah bu arada..
ay bayılıyorum sana..41 kere maşallah canım ya
çok değişmişssin gerçekten mükemmel olmuş!!!