• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok üzüldüm arkadaşım.bende 5 yıl önce ameliiyat oldum ve çok doktor aradım.nerdeyse vazgeçecektim ameliyat olmaktan ama sonunda bana güven veren alanında uzman olan kulak burun boğaz doktoruna ameliyat oldum.plastik cerrahlar bana güven vermediler.amaçları kuş gibi burun yapmaktı.ben bunu ıstemıyordum.sonunda doğru karar verdim ve sonuç mukemmeli.fotolarım var bakabılırsın.doktoruma kontorole gıtmenı tavsıye ederım.beni gören direk doktorumun ısmını alıyor zaten.inş yardımcı olur size...

Dr unuz kim??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alıntı Meyvelisoda kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim

canım banada gönderebilirmisin adresii

Babada gönderebilir misin linki??

inanılmaz değişmişsin resmen gençleşmişsin güzel olmuş burnun ben bursadayım çalışıyorum istanbulda fethi orak 20 ağustosta ameliyat olucam inşallah umarım herşey güzel olur kendime güvenim resmen tavan yapacak bundan eminim..

Çok doğal çok guzel

ne yazık ki bir bilgim yok..ama önermiyorum..revizyon için emre İlhan'ı öneririm..ben öyle yaptım çünkü..

Memn nmusunuz peki, benim yanlar çökük olduğu için nefes anlamıyorum,sizin nasıl bir probleminin vardı??

Iki burun ameliyatından sonra bendede burun ucunun üstünde kahverengi izde oluşmuştu.Doktorum burnunu silerken yada ucunu yukarıya doğru ittirdiğinden dolayı o izin oluştuğunu söylemişti.Bende inanmıştım :(( Gerçekler üçüncü ameliyatıma karar verildiğinde ortaya çıktı.Burun o kısımda çökmüş,o yüzdende o iz oluşmuştu.. Ayrıca yine üçüncü ameliyatımda burnun içinde hiç kıkırdak bırakılmadığı,iki ameliyatımı yapan doktorun içeriyi berbat edip bıraktığıda ortaya çıktı :19: Allah doktorlarada merhamet,vicdan versin diyorum.Ameliyattan sonra güya düzeltilmiş burunla ne çektiğimi bir ben bilirim virde Allah.Üstelikte iki kez ödediğim ameliyat parasıda cabası..
6 gün önce üçüncü burun ameliyatımı oldum.Sonuç şimdiden çok güzel,üstelikte aşırı şiş olmasına rağmen :nazar: Yüzüme,yağ dolgusuda yapıldı bu yüzden şişlik çok daha fazla tabi.İki kulaktanda kıkırdak alınması gerekti düşünün yani.Hem üst kısma hemde yanlara kıkırdak destek koyuldu.Burun yan kısımlara yağ dolgusu yapılıp çöküklük giderildi..
Herkese açık albümde öncesi ve 5 günlük halini paylaştım.Merak eden bakabilir :34:
Kızlar sizede geçmiş olsun diliyorum.Umarım o iz yok olur,ama benimki yok olmadı.Zamanla dahada belli oldu :( Bu ameliyatımda o izde yok edilmiş.Üzerine kıkırdak destek koyarak..

Dr unuz kim acaba, lütfen yardımcı olur musunuz benimde 3. Ameliyatın olacak..

Dr unuz kim acaba??

Dr unuz kim acaba, lütfen yardımcı olur musunuz benimde 3. Ameliyatın olacak..

Canım,son ameliyatımı Dr.Hasan Fındık yaptı..Tüm işlemlerden memnun kaldım çok şükür,Allah seninde yardımcın olsun.Zor bir süreç ...

Memn nmusunuz peki, benim yanlar çökük olduğu için nefes anlamıyorum,sizin nasıl bir probleminin vardı??

benim sağlık problemim pek yoktu, orijinal burnumun şeklinden memnun değildim, ilk ameliyatımdan sonra da memnun kalmadım..ama şu an yani emre beye yaptırdığım revizyondan sonra çok memnunum.

Ya bugün bantlarımda çıktı, alçım çıkalı zaten 4 gün oluyor, burnum coook coook kalkık ve doktoruma ozellikle burnumu biraz dusururmusunuz demiştim, cunku benim ki zaten kalkıktı. Oda düşürürüm biraz ama cok dusurmem bayanlara hafif kalkıklıkda yakısıyor demişti, bende tamam ama cok olmasın demiştim. İstediğim burun üstü cok cok cok az kavisli ucuda 95-100 derece den fazla kalkık olmıyacak bi burundu. Simdi sinirlerim aşırı bozuk. Önceki burnumda sadece kemer problemi vardı, incecikti ama önden, şimdi öndende kemik sanki coook kalın. Tecrübeli arkadaşlar ne kadar iner nolur bi bana anlatsın. Sinirlerim alt üst oldu.:43::43::43:

Back