Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende prof. dr. halis ünlüye oldum. tam bir ay oldu inanın ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmedim.Eki Görüntüle 764351 Eki Görüntüle 764352 Eki Görüntüle 764354 Eki Görüntüle 764353
Sonrası için attığım fotoğraflar bandajlarım açıldığı ilk gün yani ameliyattan sonraki 2. hafta :)) hiç de şiş durumda değildi. bandajlı fotoğraf da ameliyattan 2 gün sonra yani şişlik ve morluklar maksimumdu. ama sonraki gün ciddi azalma vardı. gözünüzde büyütmeyin ben 16 yaşındayım iyikide olmuşum 2 haftada her şey bitiyor şimdiden geçmiş olsun
merhaba canim. bende talihsiz bir ameliyat gecirdim. sana soyleyecegim eger simdi memnun degilsen hic olmayacaksin. hergun kafayi yiyorsun cunku. bencede burununu ucu biraz toparlanabilirdi. eger mutsuzsan mutsizsundur. bu degismez revizyon istiyorsan ol. bende 9 ay oldu benimkisi yine ari bir olay deviasyon problemim vardi estetikte olucaktim benim estetik ameliyatim unutuldu devlet hastanesinde oldum hergun mahvoluyorum. ama yapacak bir sey yok bekle en az 6 ay hataa 8-9 ay istiyorsan dozgun vir yere ol. cunku bu mutsuzluk gecmiyor. cok kafaya takiyorsun.
Merhaba ben de 10 mayıs da ameliyat olacağım.Burnun gerçekten çok güzel olmuş.Benim en büyük korkum nefes almakta zorlanmak.sende böyle bir problem oldu mu?Ağızdan almaya alışık değilim çünkü:)ve tamponlarını ne zaman çıkardılar?Cevap için şimdiden teşekkürler:)
yeni üyeyim özel mesaj hakkım yok beni eklermisin canım yardımına ihtiyacım var serapdenkli@hotmail.comçok teşekkür ederim :)
Ameliyat olmayi dusunuyorumda Bende burnunuzu görebilir miyim :)merhaba beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim..ama o fotodan sonra revizyon oldum ben..daha sonra bi foto daha eklemiş olmam lazım, bikaç sayfa sonra..son halim odur..ilk ameliyatıma 8000 lira vermiştim..başka bir doktora revizyon oldum, ona da 10.000 lira verdim...albümümde bir sürü foto var bakmak istersen...
slm kızlar öncelikle konuyu yeni buldum ve tek tek bütük yorumları okumaya başladım ..herkesin burnu cok güzel olmuş maşallah sizlere.ben 17 gün önce ameliyat oldum ama şuan burnumdan hiç memnun değilim iki gözümüz ortası çok ayrık oldu ve hala çok şiş görüntüsüde çok tuhaf burun kıkırdağımda hafiften yamuk ödem azaldıkça yamukluk artacak diye ödüm kopuyor.yardım edin benm gibi sorunlar yaşayan varmı kzılar aranızda
Nusyaa çok geçmiş olsun su an burnun nasıl
Ameliyat olali Ne kadar oldu ki zamanla duzelebilir bozma moralini kime ameliyat olmustun canimsağol cnm bi değişiklik yok henüz dr masaj verdi dzelir dedi ama hala aynı masajlarda çok ağrı yapıyor yaa kemiğe bastır diyo dr ama yapamıyorum ne olacak bilmiyorumda
Eki Görüntüle 1088179 buyrunuz kızlar Buda bnm burnum. Ocak'ta ameliyat oldum. Eski resimlerden bulamadım. Ama bnm burnumda kemer yoktu. Sadece biraz uzundu. Eki Görüntüle 1088196
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktorum Can KOPAL.. 36. gündeki fotoğrafım
Eki Görüntüle 863646
çok güzel olmuş canımm burnuşunnn maşallah :) kaç aylık foto bunlar .d
Ameliyat olali Ne kadar oldu ki zamanla duzelebilir bozma moralini kime ameliyat olmustun canim
cnm yeni gördüm kusura bakma 27 gün oldu ameliyat olalı.dr ömer öncü sakaryada
Yok canm ne kusuru su an nasil burnun ödemler çok var mi
Zamanla iner ya sıkma canını moralini yüksek tutmaya calis ne kadar oldu ameliyat olaliEvet cnm var tabi