Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

bunumun köküde bi tuhaf yaa kenarlar batık kemik çok çıkık duruyor en kısa zamanda resim atacağım yorumlarınızı merak ediyorum

Merhaba ben de 10 mayıs da ameliyat olacağım.Burnun gerçekten çok güzel olmuş.Benim en büyük korkum nefes almakta zorlanmak.sende böyle bir problem oldu mu?Ağızdan almaya alışık değilim çünkü:)ve tamponlarını ne zaman çıkardılar?Cevap için şimdiden teşekkürler:)

nasıl unutuldu? sen estetik ve deviasyon diye girdin sadece deviasyon mu yapılmış yani???

Evet deviasonda duzeltilmedi hala yamuk sol burun kanadinda kemik vardi o alindi kemer hala duruyor . Baska doktor girdi ameliyata o yuzden unutulmus. Evet septorinoplasti olacaktim ve acik ameliyat oldum burun ucu toparlanip birakildi

buyrunuz kızlar Buda bnm burnum. Ocak'ta ameliyat oldum. Eski resimlerden bulamadım. Ama bnm burnumda kemer yoktu. Sadece biraz uzundu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa çoook güzelmiş,ne kadar ne kadar güzel olmuş.çok beğendim...

Ameliyat olmayi dusunuyorumda Bende burnunuzu görebilir miyim :)

Nusyaa çok geçmiş olsun su an burnun nasıl

sağol cnm bi değişiklik yok henüz dr masaj verdi dzelir dedi ama hala aynı masajlarda çok ağrı yapıyor yaa kemiğe bastır diyo dr ama yapamıyorum ne olacak bilmiyorumda
Ameliyat olali Ne kadar oldu ki zamanla duzelebilir bozma moralini kime ameliyat olmustun canim

benm 5. ayım yeni yeni düzeliyorum sabredin arkadaşlar en az 6 ayda oturuyo zaten adm gibi:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…