How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ılgılenıyordur mutlaka ama ben kafama bısey takıldıgında gıdıp konusmak ısterım yanı o yuzden:) hastane doktoruyla daha zor olur dıe dusundum can beyde muayene ucretsız alsancakta yerı. egepol hastanesınde yapıyor amelıyatı
bu yaz bende ameliyat olucam ama uygun doktoru nasıl bulucagımdan emin değilim, izmirde yaşıyorum ve can kopalı ufuk bilkayı ve halis ünlüyü duydum genel olarak. Sen can kopaldan memnun kaldın mı canım ?

Burnun ortasından kesiyle ameliyat olan var mı? Yani açık ameliyat.
Bana doktorum öyle yapacakmış. Iz kalır mı? Kalıyor mu?

bu yaz bende ameliyat olucam ama uygun doktoru nasıl bulucagımdan emin değilim, izmirde yaşıyorum ve can kopalı ufuk bilkayı ve halis ünlüyü duydum genel olarak. Sen can kopaldan memnun kaldın mı canım ?

ben memnunum canim ufak tefek sorunlar oluyo ama her doktorda oluo bunlar.can bey basarili bi doktor tavsiye ederim

Kızlar yakında bende resim yüklicem burdan ama estetik yaptırmadım.
yapmayı düşünüyorum.
Ankarada doğallıktan yana hangi doktor iyidir acaba?
zira küçük ve kalkık olmasını istemiyorum.
Birde Teoman Doğan hakkında bilgisi olan varmı.kendisi istanbulda ama onunda iyi olduğunu duydum.
burda hiç ona yaptıran yokmu?

hayır ben açık ameliyat oldum şuan 2 bucuk ay oldu iz falan yok :50:

Sevgili gizem, cevabın için çok teşekkür ederim. Sürekli düşünüyorum. Burda birisinin fotosunu görmüştüm. Kızın burnunda bayağı bir iz kalmıştı. Ona kadar ben de farketmemiştim açık ameliyat ile kapalı arasında ne fark var diye. Ama benim arkadaşım ve ablam olmuşlardı. Onların kapalıydı. O yüzden bunu yakından görme şansım olmadı hiç. Umarım bende de iz kalmaz.
Sana da çok geçmiş olsun. Teşekkürler tekrar.

Sevgili gizem, cevabın için çok teşekkür ederim. Sürekli düşünüyorum. Burda birisinin fotosunu görmüştüm. Kızın burnunda bayağı bir iz kalmıştı. Ona kadar ben de farketmemiştim açık ameliyat ile kapalı arasında ne fark var diye. Ama benim arkadaşım ve ablam olmuşlardı. Onların kapalıydı. O yüzden bunu yakından görme şansım olmadı hiç. Umarım bende de iz kalmaz.
Sana da çok geçmiş olsun. Teşekkürler tekrar.

kalmaz canım için rahat olsun :)

Back