- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
mesaj sayımı doldurmam lazım
herkes ayni dertten muzdarip
herkes ayni dertten muzdarip
verdigim rahatsizliktan oturu ozur dilerim ama baska carem yok
tekrar bir ameliyat için ücret verecek misiniz ?Canım çok tesekkur ederim ancak hersey yeni basliyor aslinda, zira ben 18 Ocakta 2. ameliyatimi oluyorum kismetse ... Bu benim ilk ameliyatim evet cok dogal oldu ancak burnumun ustunde bir kemik olustu yeniden, kemer gibi , cok gerek olmasa da ben bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim. Son ameliyattan sonra yine resim paylasirim ...
ben ömrümde bu kadar güzel burun görmedim maşallah darısı başımızaçok yakışmış güle güle fotoğraf çektir cnm , saol paylaşımın için :)
zaten cok cici biriymissiniz bencede cok guzel olmus. paylasiminiz icin sagolun arayisima yardimci oldunuz
ben ömrümde bu kadar güzel burun görmedim maşallah darısı başımıza
cansucum içerden pamuk cubuğu sokup şiş orası acıyor diyorsun ya orada dikiş olabilir. beniğm dikişlerim 1 bucuk ay sonra düştü. ve düğümlü şekilde. o acıtıyor olabilir. bende kulak cubugu sokuyordum eskiden o kısım dar gibiydi şiş gibi ve acıyordu. ama sonradan dikişlerim düşünce anladım..