• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Şu mesaj sayısını doldurmak isteyenler gerçekten abarttı işi.

300 sayfanın yarısına yakını boş mesaj..

mesaj doldurma topiklerine gitseniz daha güzel olur:47::47::47::47:

Ben de Yiğit Tiftikçioğluna ameliyat olmak istiyorum.öncesi ve sonrasını paylaşıcam :)

Izmirde Yigit ozer tiftikciogluna amelyat olan yokmu birde bora karaali yardim edin ikisinede muayne oldum bora beyin butun hastalarinin burun ucu top gibi Helsinki bana guzelleri var.

bnde ikisyle görüştüm bora beye karar verdım ameliyat gunumude aldım sen oyle istemedığını anlatırsın daha dar bır burun istediğini söyledin mi? yiğit bey nasıldı?

Izmirde Yigit ozer tiftikciogluna amelyat olan yokmu birde bora karaali yardim edin ikisinede muayne oldum bora beyin butun hastalarinin burun ucu top gibi Helsinki bana guzelleri var.

18 kasımda bora karaali'ye oldum.burun ucunun top gibi olması ödemden kaynaklanıyor.en az 6 ayda oturuyor tam şekli.ben çok memnunum.yüze en uygun burnu yapıyor bora bey.en önemliside çok doğal olması...kimse farketmiyor estetik olduğunu...

Arkadaşlar ben de ameliyat olma niyetindeyim.yiğit bey ile görüştüm yarın da bt yi götüreceğim.
telefonumda bir program var ordan istediğim burun şeklini yaptım.öncesi ve sonrasını yükledim.fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum
$1526497_670161436367595_1885075203_n.jpg $ben.jpg

Gerçekten güzel olmuş :)

Merhaba kızlar ameliyat olalı 35 gün falan oluyor ama ben hala mutsuzum :( az önce şirket doktorumuz yanıma geldi geçmiş olsun demek için kendiside estetik ameliyatlarla ilgilendiği için bazı yorumlarda bulundu canım sıkıldı gerçi söylediği herseyi bende tespit etmiştim... doktorunun simetrisi pek iyi değilmiş burun sırtı guzel olmuş ama çatıyı tam ortalayamamış sol tarafa meyilli duruyor 3-4 mm sağ tarafa çekilmemliymiş ve burun kanadının biri aşağı doğru düşük dedi :( Düzeltilmesi kolaymı die sorduğumdada sadece kanat düzeltilmesiyle olmaz dedi ağlıcam şimdi yaa :( Dokromuda haksızlık etmek istemiyorum o yüzden onunla ilgili yorumların olduğu kısma yazmadım çünkü daha az bi zaman oldu ameliyat olalı .yüzümde biraz asimetri varmış dedim hatta şirket doktorumuza, oda ooo ne asimetrk suratlara nekadar düzgün burunlar yapılıyor dedi :( Çok üzüldümü anlamış olcak ki neyse takma kafana benim simetrim çok iyidir herkes bukadar anlamaz bence bidaha oynatma burnunla dedi :14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Gerçekten güzel olmuş :)

Merhaba kızlar ameliyat olalı 42 ün falan oluyor ama ben hala mutsuzum :( az önce şirket doktorumuz yanıma geldi geçmiş olsun demek için kendiside estetik ameliyatlarda bulunduğu için bazı yorumlarda bulundu canım sıkıldı gerçi söylediği herseyi bende tespit etmiştim doktorunun simetrisi pek iyi değilmiş burun sıtı guzel olmuş ama çatıyı tam ortalayamamış sol tarafa meyilli duruyor ve burun kanadının biri aşağı doğru düşük dedi :( Düzeltilmesi kolaymı die sorduğumdada sadece kanat düzeltilmesiyle olmaz dedi ağlıcam şimdi yaa :( Dokromuda haksızlık etmek istemiyorum o yüzden onunla ilgili yorumların olduğu kısma yazmadım yüzümde biraz asimetri varmış dedim hatta şirket doktorumuza oda ooo ne asimetrk suratlara nekadar düzgün burunlar yapılıyor dedi :( Çok üzüldümü anlamış olcak ki neyse takma kafana benim simetrim çok iyidir herkes bukadar anlamaz dedi :14::14::14::14::14::14:

Back