• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok teşekkür ederim..benim sağlık anlamında hiçbir sorunum yok çok şükür..teoman bey çok iyi bir cerrah gerçekten..ama ben biraz büyük buluyorum burnumu maalesef..ben daha küçük olsun isterdim, kalın derili olmamın da etkisi var tabi bunda..ama dr.umla da iyi bir iletişim kuramadım ne yazık ki..ona daha iyi anlatmalıydım en başta isteklerimi..sen çok iyi anlat lütfen, o zaman benimki gibi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..her şey istediğin gibi olur umarım, burdan haberlerini alırız..teoman bey çok doğal burunlar yapan bir cerrah bu arada..

teoman beye ameliyat olan bir kişinin fotosunu ilk defa gördüm burnunuz güzel gözüküyor tavsiyede ediyorsunuz doktorunuzu hiç aklımda yoktu ama sizin sayenizde düşünmeye başlıcam.:)

Hafta değil canım 1 seneyi geçmişti o fotoğrafı çektiğimde..Yani ödemin kalmadığı şeklin tam oturduğu zamanlardan.. doktor'a tarif etmedim valla.. herşeyi ona bıraktım yüzüme yakışan bir burun yapacağını söyledi okey dedim:)))) çok teşekkür ederim güzel yorumun için beğendiğine sevindim ^_^

çok güzel görünüyor gerçekten de.. bu tabıkı 1 yıl sonrası dedın cnm pekı 1.ayın sonunda nasıldı ? benm burun delıklerım esıt degıl ve ucu da oldukça etlı duruyor moralım 000 :(((

Esralorin sende olmuşsun amelliyat benim bandajım çıktığı anda farkeettiğim burun kanadımın hemwn üstünde çöküklük var kulak çubuğuyla kontrol ettiğim anda içerden şiş o kısım. Diğer tarafında böle değil burnumda şiş tabi ama ya bu durum düzelmezse diye mahfoldum.

benım de aynı yer şiş cnm en buyuk sorun da, acaba sıs mı yoksa hep oyle mı kalıcak ?? sıs olduğuna nasıl karar verdın? ıcerden ek mı yaptı acaba dıye düşünüyorum..

çok güzel görünüyor gerçekten de.. bu tabıkı 1 yıl sonrası dedın cnm pekı 1.ayın sonunda nasıldı ? benm burun delıklerım esıt degıl ve ucu da oldukça etlı duruyor moralım 000 :(((

Canım benim gözle görülür değişikliklerim 3. aydan itibaren başladı.. mesela şiş olduğu için kavisi belli değildi burun deliklerimde aynı değildi biri büyük biri küçüktü.. ama 3. aydan sonra farketmeye başladim ödemler gitmeye başladıkça kavisim belirginleşti ve burun delikleride düzelmeye başladı..7. ayda tamamen oturdu şekli.. 6-7 ay sabırla bekle bakalim..şuan şiş olduğu için yorum yapamıyorum malesef düzelir ya da düzelmez diyemeyiz önce ödemini atman lazim ki sonuca bakalim.hemen morelini bozma ^_^

mükemmel olmuş, Ankara'da olsaydı keşke doktor..

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)

canım senin mükemmel olmuş tek kelimeyle bayıldım!!!:46:

Çok teşekkürler canım, mutlu oldum :))

benım de aynı yer şiş cnm en buyuk sorun da, acaba sıs mı yoksa hep oyle mı kalıcak ?? sıs olduğuna nasıl karar verdın? ıcerden ek mı yaptı acaba dıye düşünüyorum..

Şöle söleyim kendi burnum ufaktı biraz genişti şimdi ise o yanlarda çukurluklar var sol tarafta sağa oranla fazla ben içerden burayı kulak çubuğu ile krem sürerken fark ettim şiş ve şimdi acıyor orası. Psikolojim o kadar bozuldu ki snlatamam dahs küçülecek öi bu butun yan taraftdki şişliklerde indi ve zaten küçüktü iice küçüldü ucunun çok ince olması benim korkım bu şuan vede o çukyrluk
Cnm senin çukurluk hala varmı doktoruns sordun mu?

Şöle söleyim kendi burnum ufaktı biraz genişti şimdi ise o yanlarda çukurluklar var sol tarafta sağa oranla fazla ben içerden burayı kulak çubuğu ile krem sürerken fark ettim şiş ve şimdi acıyor orası. Psikolojim o kadar bozuldu ki snlatamam dahs küçülecek öi bu butun yan taraftdki şişliklerde indi ve zaten küçüktü iice küçüldü ucunun çok ince olması benim korkım bu şuan vede o çukyrluk
Cnm senin çukurluk hala varmı doktoruns sordun mu?

cansucum içerden pamuk cubuğu sokup şiş orası acıyor diyorsun ya orada dikiş olabilir. beniğm dikişlerim 1 bucuk ay sonra düştü. ve düğümlü şekilde. o acıtıyor olabilir. bende kulak cubugu sokuyordum eskiden o kısım dar gibiydi şiş gibi ve acıyordu. ama sonradan dikişlerim düşünce anladım..

Back