• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Eki Görüntüle 614713 bu burunu normal bulanlar var yahu :1:

bencede anormal deil arkadaşım ben sağlık problemlerim nedeniyle ameliyat oldum hazır masaya yatmışken şeklide değişti. burnumda kırık vardı yanlış yerden kaynamış bu yüzden kıkırdak dokuya zarar vermiş ameliyatı pek hissetmedim ama sonrasındaki ağrılar beni mahvetti. burnunda cidden bi şekil bozukluğu var gibi durmuyor. ama tabiki yinede sen bilirisin.

Izmirde Yigit ozer tiftikciogluna amelyat olan yokmu birde bora karaali yardim edin ikisinede muayne oldum bora beyin butun hastalarinin burun ucu top gibi Helsinki bana guzelleri var.

burun ucu top gbi olması normal çnkü orası ödem

anladim canim doktora muayne oldum sali gittim cumartesi amelyat dedi eti kemigi aliriz ucunu kaldircagini soyledi ve fiyat 3 bin istedi.hem goruntu olarak hemde nefes acisindan olmam gereken bi amelyat ama karar veremedim sizin onceki resim gorebilirmiyim

Ben ameliyatımı oldum çok memnunum hiç şişme morarma olmadı yarın dikişim alınacak iyiki olmuşum Dr beste kara ya sonsuz teşekkür ederim keşfedilmemiş bi doktor:38:

18 Ocakta Hakan Akçine ameliyat olacağım,benimki daha çok sağlık amaçlı ancak hazır yaptırmışken burnumu da törpületicem,Hakan beye ameliyat olan varsa bana ulaşabilir mi?

Back