Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burnumu yaptırdıktan sonra yüzümden nefret etmeye başladım önceden daha ince bir yüzüm vardı şimdi öyle değil 3 ay oldu alışamıyorum bilmiyorum sanırım bu durum kalıcı. ameliyat olmadn önceki fotoma bir bakın bide şimdi albümlerde var. arkadaşım dediki hiç bi çekiciliğin kalmadı bu da daha cok canımı sıkmaya başladı. Sizdede böyle oldumu bu durum kalıcı mı geçici mi kafayı yicem yoksa
canım 10 günlük burunda morluk ödem fazla olur sana doktorun morluk için krem vermedimi.burnun yamuk değildir sadece şişliklerin bi tarafta fazladır o yüzden sana yamuk gözükmesi normal daha sekilden şekle girecek zaman lazım içini ferah tut düzelir ödemler indikce demek cildin hasasmış birazda yaraların gec iyileşiyorsa normalde morluklarında aynen gec iyileşir
Ben de bir ay önce ameliyat oldum hiç ağrısız sorunsuz daha şişliklerim war gibi gerçi çol fazla yeşilçay we maydonoz içtim ama fotolarda büyük gibi duruo sanki küçülürmü zaman geçtikçe acaba sizinki de öle oldu mu
Esralorin sende olmuşsun amelliyat benim bandajım çıktığı anda farkeettiğim burun kanadımın hemwn üstünde çöküklük var kulak çubuğuyla kontrol ettiğim anda içerden şiş o kısım. Diğer tarafında böle değil burnumda şiş tabi ama ya bu durum düzelmezse diye mahfoldum.
esra hanm sizin ödemleriniz şişlikleriniz tam olarak ne zaman indi? çalışan bi bayanım korkuyorum
Burnunun bir tarafı diğer tarafına göre daha şiş olduğu için sana o kısım çökük geliyor olabilir.. şişlikler indiğinde iki kısımda eşit olacaktır diye düşünüyorum.. daha yeni oldun belli ki ameliyatını.. sıkıntı yapma.. bikaç ay sonra da aynı şeyi görürsen doktoruna danış canım
Dr.Beste Kara'ya oldum cnm
Kızlar ben amelliyat olalı 10 gün oldu morluklarım hala çok fazla göz kpağım ve altında burnum çok şişmedi yanlız sağ tarafı şiş sol tarafı değil yamuk gibi duruyor düzelir mi bu durum morelim çok bozuk 1 hafta işinde işe dönücem morluklar geçmk bilmedi
benimde burnumun sol tarafı daha şişti ve o yuzden biraz yamuk gbi duruyodu.şmdi 3.ayıma giricem ve o yamukluk kalmadı gbi bi şey.aynı senin yaptğın gbi doktorda 2.ay kontrolümde kulak çubuğu sokmuştu ve sol tarafım çok kapalıydı bana geçicek bu dedi ve geçti gerçekten.ayrıca benim burnumdaki değişiklikler 2.aydan sonra oldu yani o yüzen şmdiki halini kafana takma daha 2.haftadasın sen.
Gerçekten böle duyunca morelim biraz olsun düzeliyor benim burun kanadı içine doğru duruyor sol taraftaki daha fazls çökük senin nasıldı bu süreç içindeki fotografların varmı
ilk 2 ay burnundan hayır bekleme o yüzden aynadaki görüntü seni rahatsız etmesin:)benim burnumun sol üst tarafında bi çöküklük vardı ödemler indikçe o düzeldi.ayrıca burun deliklerimde farklıydı ödemler gittikçe o da duzeldi.öncesi-sonrası fotoğrafı koydum zaten ama koyduğum fotoğraf biraz iyileşmiş halim.O süreç içinde yani burnumda çöküklük varken fotolarım var ama o çöküklük fotoğraflarda çok belli olmuyodu.fotoları tabletimden bilgisayarıma atınca sana msj olarak atarım o fotoyu yinede.
Her şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
cnmm ya bişey dicem... ortadaki resim ameliyatından kaç hafta sonra çekildi? yan profil muhteşem doktora nasıl tarif ettin de böyle yaptı:))) şimdiden teşekkür ederim..
mükemmel olmuş canım bayıldım!!!çok yakışmış güle güle fotoğraf çektir cnm , saol paylaşımın için :)