- 11 Şubat 2013
- 132
- 4
- 318
4000 lira vercem..........................
göz kapağı ameliyatını ne kadar yaptığı hakkında bi bilginiz var mı?acaba iki ameliyat birlikte olunca indirim yapar mı :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4000 lira vercem..........................
göz kapağı ameliyatını ne kadar yaptığı hakkında bi bilginiz var mı?acaba iki ameliyat birlikte olunca indirim yapar mı :/
Teşekkur ederim öncelikle tavsiyem doktorunu çok iyi seç ve güvenebileceğin içinin tamam dediği doktora ol ameliyatını.ben 5 yıl doktor gezdım en sonunda doktoruma içim sindi çokda güvendim vede pişman olmadım.çok güzel geçti ameliyatım.ve doktoruna ısteklerını anlat.seni anlasın amacı kuş gıbı burun yapan doktorlardan çok senın ne istediğini bilen doktora ol ameliyatını...şimdiden geçmiş olsun....çok beğendim burnunuz çok güzel olmuş bende martta olucam konuyla ilgili yazıları okuyorum endişeliyim biraz....gazi hastanesinde olucam doktorum Kırdar Bey bilmiyorum yaptıran var mı nasıl ameliyatı iyi dediler ama burnunu yaptıranlarla hiç görüşmedim...bilgisi olan varmı arkadaşlar
Sevgili Arkadaşlar,
Ben ilk burun estetiği olmaya karar verdiğimde çok heycanlanmıştım,bir anda karar verdim ve beş gün içinde burun estetiği olmuştu.İlk doktorum plastik cerrahtı hem de tanınmış bir doktordu ben de bu duruma güvenerek daha da isteklendim.
Ancak sonuç hüsran oldu,burnumun gövdesinde çökme olmaya başladı yani öncesinde olan kemerim tekrar belirmeye başladı.Ayrıca ben de deviasyonda vardı maalesef ilk doktorum deviasyonu da almamıştı.
Sonra yolum iyi referanslar neticesinde kulak burun boğaz uzmanı olan Abdülkadir Göksel bey ile çakıştı.Ve bundan 10 ay önce ikinci operasyonumu onda oldum.Kendisi kbb uzmanı olduğundan deviasyon sorunum ortadan kalktı burnumun görüntüsünden de çok memnunum,hala da kontrollerim devam etmektedir.
profilim de öncesi ve sonrası burun görüntüm bulunmaktadır,
Sevgiler
Hanımlar hepinize merhaba , nihayet bir haftalık serüvenin ardından alçı ve dikişlerim alındı. Resim yükleyemiyorum zira doktorum şişliklerim çok olduğu için burnumu bantladı ama b en açıldığında gördüm ve sanırım bu kez tamamKısmetse en geç bir hafta sonra resim paylaşacağım, yorumlarınızı heyecanla bekliyorum
![]()
Kime oldun canım?
çok üzüldüm arkadaşım.bende 5 yıl önce ameliiyat oldum ve çok doktor aradım.nerdeyse vazgeçecektim ameliyat olmaktan ama sonunda bana güven veren alanında uzman olan kulak burun boğaz doktoruna ameliyat oldum.plastik cerrahlar bana güven vermediler.amaçları kuş gibi burun yapmaktı.ben bunu ıstemıyordum.sonunda doğru karar verdim ve sonuç mukemmeli.fotolarım var bakabılırsın.doktoruma kontorole gıtmenı tavsıye ederım.beni gören direk doktorumun ısmını alıyor zaten.inş yardımcı olur size...
arkadaşlar 3 bin ve altı burun ameliyatı yapan iyi bir doktor arıyorum.bir an önce olmam gerek bu ameliyatı lütfen dediğin kriterlerde ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olsun
Sevindim adına canım burnun çok cici olmuş ama bu mesajı ''battaniyemkareli'' nickli arkadaşımıza yazdın değil mi, benden alıntı yapmışsın ama ben doktorumdan zaten memnunum![]()
çok pardon arkadaşım ya :=)) çok yeniyim burda çözene kadar böyle hatalar yapıcam galiba![]()
hihi sorun değil canım olur öyle arada :)
Benim doktorum çok iyi ama fiyatını bilmiyorum.birde istanbul dışında.ama doktoruma yuzde yuz guven derim.alanında çok iyi.ben 5 yıl doktor aradım ve sonunda buldum :))tavsıye ederım ...
Canım önceki sayfalarda ve albümümde birkaç resim paylaştım, oradan görebilirsin, ilerleyen zamanlarda daha çok resim yüklerim , şu şişler azalsın daGeçmiş olsun fotoğrafları 4 gözle bekliyoruz :)))
6 sene önce 3500 verdim canım. şuan ki fiyatlar konusunda bir bilgim yok malesef..
teşekkür ederim canım benim.çok güzel olmuş :)
Kizlar cok sukur cikti alci sonunda, bantlari da bugun ben cikardim ama pisman oldum, cunku doktorumun da dedigi gibi kemigin kirildigi yerler cok sis, hatta o kadar sis ki bir an yamuldu sandim burnum :/ birazdan resim yukleyecegim bu haliyle , sanirim 1 ay kadar sonra yorum yapilabilecek hale gelir ...