Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım aynen katılıyorum, aynı endişeler bendede vardı ve doğal deyip değişmemekten korkuyordum çünkü kavisli ve kalkık burun istiyordum.durumumu aynen böylece doktoruma anlattığımda beni dinledi ve bir çizim yaptı,yeni burnumu resimde yaklaşık olarak görünce"bu adam bu işi yapar"dedim.bide tabii önceki hastalarının resimlerini görmek istedim,arşivi oldukça geniş ve birşey dikkatimi çekmişti herkeze yaptığı burun farklıydı...işte benim istediğimde buydu,başkaları gibi olmayan,bana özel ama kalkıklığı yerinde kavisi ideal bir burun:)ve doktorum beni anladıktan sonra gerisini ona bırakmamı söyledi.aynen öyle yaptım.şuan o ilk görüşmede çizdiği fotoya baktığımda,yaptığı burunun ondan bile güzel olduğunu fark ediyorum.ve forumdaki çoğu kişinin arayıp bulamadığı dr benim karşıma çıktığı,bu güzel burnu bana kazandırdığı içinde aşırı mutluyum:))umarım seninde herşey istediğin gibi olur canım.
son olarak dr um mu kim?:))salih emre üregen ve yeri istanbulda...

Merhaba,

kim Almanya'dan da ve Türkiye, bir burun iş geldi? Ve hangi doktor?

Merhaba,

kim Almanya'dan da ve Türkiye, bir burun iş geldi? Ve hangi doktor?

Merhaba,

ne yazık ki kötü bir internet çevirisidir her şey anlamıyorum.
İngilizce biliyor musunuz?
Benim Alman doktor ücret ödeyecek ama ona güvenmiyorum ... İkinci Operasyon bu doğrudur daha zor ve pahalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…