• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

bende iki bucuk sene arastirmisdim...2007 de ameliyat olmaya karar verdim, 2009 sonbaharda oldum..ameliyata karar vermem ani oldu, bi kiz gördüm brunu öye güzeldi ki kendimi onun yaninda acaip cirkin hissettim...o kizsa kadinsa ben neyim be bile diye düsündüm..estetikli bu ya dedim ve bende ameliyat olmaya karar veridm:D o sürecde kac dr arastirdim sayilari aklimda bile degil..bitanesine karar verdim ve kötü rüya gördüm. vazgecdim sirf rüyanin etkisiyle...güya cok kötü olmus ve ameliyat olduguma pisman olmusum...ilk arastrdigim dr emre ilhandi ztn kbb sorunum da oldugu icin onda ameliyat olmaya karar verdim. hic de pisman degilim öyle iyi oldu ki.

Maşallah Uzun zaman olmuş ne güzel.Allah nazarlardan korusun.fotoğrafınızı görmemiz mümkün mü acaba:26:

çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... Işte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 doktorum prof.dr.ismail kuran .burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

bende revizyon yaptırıcam ama aynı doktora olmak ne kadar mantıklı bilemedim kafam karışık:(halis ünlüyüde burdaki yorumlardan bulmuştum şimdi bakıyorum yorumlar kaldırılmış galiba..oyuna geldim sanırım benim gibi biçok insan böle kandırılıyor.dikkat edin

Back