• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok teşekkür ederim bunu duyduğum çok iyi oldu çünkü zaten teoman doğan konusunda şüphelerim var, kesinlikle iyi bir bir cerrahtır elbette ama hasta ile fazla iletişim kurmuyor gibi geldi bana. bi de bilgisayarda yaptığı tasarım da çok içime sinmedi.

benim burnumda çok hafif bir kemer var onun törpülenmesi ve burun ucumun biraz biraz geri çekilmesi (yani yüzüme yaklaştırılması) istediğim 2 şey var sadece. tabi bir de doğal olsun istiyodum herkes gibi ama o kadar çok "doğal oldu ama bişey değişmedi ameliyat olduğuma değmedi" diyen var ki, artık doktora doğal olsun demekten de korkar oldum:)

emre ilhan'la hiç görüşmedim ama burda çok şey okudum onun hakkında, sanırım kendisiyle görüşcem.

emre beyle kesinlikle görüşmelisin bence..forumda çok fazla hastası var..en iyisi fotoğraflara bakıp, yorumları okuyup karar vermek diye düşünüyorum..revizyon olmak zorunda kalmak çok can sıkıcı..senin kalmamanı dilerim..

Buraya konulan fotoğrafların çoğunu inceledim, yapılan burunlar gayet yüzlerinize yakışmış ve doğal durmuş. İleride param olunca ben de yaptırmak isterim, profilden cidden kötü bir burnum var :S
Profilden: http://i39.tinypic.com/2liet85.jpg
Düz: http://i40.tinypic.com/2yyytex.jpg

içtenlikle söylüyorum hiç de kötu değil burnun, ama tabii sen mutlu değilsen anlarım ilerde uygun bir zamanında ameliyat olursun ama bence ameliyat olacagın zamana kadar "kötü bir burnum var" diyerek uzme kendini çünkü gercekten çirkin falan değil

canım ben konuştum arzu hanımla 5500 den baslıyo dedi galiba genl olark 6500 e yapıyormuş volkan bey . peki canım sen memnunmusn nasıl bi problemn varmı

uzun süredir çok yoğundum unutmuştum bu forumu kusura bakmayın o yüzden ancak cevaplayabiliyorum gelen soruları :) hiçbir sıkıntım olmadı rahat rahat uyumaya, burnumdan nefes almaya devam ediyorum :) hayatımda verdiğim büyük kararların kesinlikle en doğrusuydu bu ameliyat ve çok doğru bir insana yaptırdığımı da gün geçtikçe daha da iyi görüyorum

Ben Barış Çakırla görüştüm pek umut verici şeyler söylemedi, derim kalın olduğu için fazla değişmezmiş.

merhaba , barış beyle ne zaman görüştünüz. görüşme ücreti verdiniz mi

Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600

mükemmel olmuş gerçekten:16:

merhaba , barış beyle ne zaman görüştünüz. görüşme ücreti verdiniz mi[/QUOTE]

Bu yaz görüşmüştüm. Görüşme ücreti almıyor Barış bey.

merhaba benimde 11.gunum.suan domuzcuk gibi cok kalkik duruyo.seninkide oylemi?

Benim cok kalkik degil ben zaten cok kalkik ve kavisli yapma demistim druma cunku burnum zaten kucuktu sadece on profilden yamuktu deviasyonumla birlikte estetikte yaptirdim banada biraz ince gelio burnum cunku herkes odemler inince burun kuculuyo diyo benim suan zaten kucuk bide odem inince kuculurse bilmiyorum nasil olcak:)

Back