• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok teşekkür ederim bunu duyduğum çok iyi oldu çünkü zaten teoman doğan konusunda şüphelerim var, kesinlikle iyi bir bir cerrahtır elbette ama hasta ile fazla iletişim kurmuyor gibi geldi bana. bi de bilgisayarda yaptığı tasarım da çok içime sinmedi.

benim burnumda çok hafif bir kemer var onun törpülenmesi ve burun ucumun biraz biraz geri çekilmesi (yani yüzüme yaklaştırılması) istediğim 2 şey var sadece. tabi bir de doğal olsun istiyodum herkes gibi ama o kadar çok "doğal oldu ama bişey değişmedi ameliyat olduğuma değmedi" diyen var ki, artık doktora doğal olsun demekten de korkar oldum:)

emre ilhan'la hiç görüşmedim ama burda çok şey okudum onun hakkında, sanırım kendisiyle görüşcem.

canım aynen katılıyorum, aynı endişeler bendede vardı ve doğal deyip değişmemekten korkuyordum çünkü kavisli ve kalkık burun istiyordum.durumumu aynen böylece doktoruma anlattığımda beni dinledi ve bir çizim yaptı,yeni burnumu resimde yaklaşık olarak görünce"bu adam bu işi yapar"dedim.bide tabii önceki hastalarının resimlerini görmek istedim,arşivi oldukça geniş ve birşey dikkatimi çekmişti herkeze yaptığı burun farklıydı...işte benim istediğimde buydu,başkaları gibi olmayan,bana özel ama kalkıklığı yerinde kavisi ideal bir burun:)ve doktorum beni anladıktan sonra gerisini ona bırakmamı söyledi.aynen öyle yaptım.şuan o ilk görüşmede çizdiği fotoya baktığımda,yaptığı burunun ondan bile güzel olduğunu fark ediyorum.ve forumdaki çoğu kişinin arayıp bulamadığı dr benim karşıma çıktığı,bu güzel burnu bana kazandırdığı içinde aşırı mutluyum:))umarım seninde herşey istediğin gibi olur canım.
son olarak dr um mu kim?:))salih emre üregen ve yeri istanbulda...

Merhaba canım, yeniden ücret ödemeyeceğim,sadece hastane masrafları o da zaten doktora ödenmiyor ... Benim burnum ile ilgili memnuniyetsizliğimi görünce (ilk 3 ayda) kendisi endişelenmemem gerektiğini,gerekirse ufak bir operasyonla sıkıntılı bulduğum yerleri düzeltebileceğini söyledi. En son 1 yılım dolduğunda gittiğimde ise kendisi de ucu biraz daha kalkık olabilirmiş,sırtını törpüleyebilirmişiz dedi ve direk revizyon tarihini konuşmaya başladık. Kemik ise hatırldığım kadarıyla 1.aydan sonra belirginleşmeye başladı bende canım ... Seninkide revizyon ameliyatı sanırım, nasıl geçiyor 2.operasyon, ilkine göre daha mı ağrılı, ya da daha mı zor ?

Merhaba,

kim Almanya'dan da ve Türkiye, bir burun iş geldi? Ve hangi doktor?

Merhaba,

kim Almanya'dan da ve Türkiye, bir burun iş geldi? Ve hangi doktor?

Merhaba,

ne yazık ki kötü bir internet çevirisidir her şey anlamıyorum.
İngilizce biliyor musunuz?
Benim Alman doktor ücret ödeyecek ama ona güvenmiyorum ... İkinci Operasyon bu doğrudur daha zor ve pahalıdır.

Back