ben de ogrenebilir miyim ?hangi site o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de ogrenebilir miyim ?hangi site o
haha aynılarını bende lise zamanında yaşamıştım canım şuan çalışıp para biriktiriyorum, aman bizim burnumuz sadece yer çekimine yenik düşmüş ne var sanki :):) takma hiç bir şeyi sen kendinle barışıkmışssın gibi davran yoksa bozulduğunu belli ettikce onlar üstüne gelecektir insanlar acımasızlar empati kuramıyorlar, her zaman kendinle barışık ol ki onlar sana söylicek laf bulamasın
arkadaşlar sizce 3 ay boyunca doktor araştırıp 15 doktorla görüşüp hala doktor seçememiş olmam normal mi? kimi yapay kimi çok doağ kimi sivri uçlı kimi kavissiz kimi bilmemne derken 15 doktoru da istememiş olmam? neyazıkki hep netten araştırdım ve birebir hastayı görme imkanım olmadı.. istediğim doğal ama hafif kalkık kavisli bi burun ama yapay değil hani o ucundaki top olmicak yada sivrilik,kemik görüntüsü oluşmicak yukardan aşağı belirgin belirgin ve mandal burun da olmicak.nazım çerkeş doğal dedim o da doğal diye dümdüz yapıyomuş ve çok pahalı.tayfun aköz dedim serkan yıldırım dedim bilen yok.fatih dağdelen dedim,biraz belli oluyo estetik olduğu güzel ama çok doğal değil.emre ilhanı geçiyorum.güncel öztürk dedim hiç örnek göremedim.buğra çöllü dedim özge özberk hariç örnek göremedim.ki özge özberkinde yakından sorunluymuş.serhat tuncer dedim adam çok ilgisiz tam iletişim kurulmuyo oyuzden cesaret edemedim.gürhan özcan dedim çok mutsuz bi hastasını gördüm.daha neler neler.kaç doktor gezdim yani.İsmail Kuran dedim bikaçkere ameliyat olup mutsuz olanlar varmış okudum ki pahalı sanırım.süreyya şeneldir dedim o da aşırı pahalı.can çınar diye bi doktorla görüştüm kimse bimiyo tanımıyo onunda örneği yok.gidip görüşsem nolucak ki görüştüm hepsiyle,yakından hastalarını görmeden o pc den gösterdikleri fotolarla karar veremiyorum 2-3 ane hasta gösteriyolar ve herkes diyoki onlara aldanma en iyilerinden gösteriyolar doktorlar hep seçip diyolar.bence hepsi öyle değildir dürüst olanlarda vardır.ama bi hastalarını yakından göremedim lanet olsun.netten tamam sizler yazıyosunuz ama birebir tanıdığım insan yokki yakından göriyim.bide reklam amaçlı foto koyan tanıtanlarda çok.emin olamıyorum.ha bide mustafa tercan,ercan karacaoğlu.hepsiyle görüştüm.coşkun şanverdi.. kbb ci mesela kimileri de.muhammet dilber var mesela iyi kadar kötü yorumlar da duydum hakkında.kimileri diyoki çok iyi kimileri diyoki hepsi reklam.e benimde yakınım yok direk tavsiye eden nası emin olucam.malum çok fazla reklamı olan doktorlar var belli başlı sitede.hertürlü doktor var emin olamıyoruzki.kimileri kendini çok belli ediyo kimileri çaktırmadan yapıyo fln:) kimi doktorlar var mesela,adını duyan yok.. daha görüştüklerim varda aklıma gelmiyo.deliricem.ameliyat olmaktan vazgeçicem artık.çok mutsuzum..
beğendiniz mi kızlar gerçekten ??
revizyon olmamama gerek var mı ?
tek kelimeyle şahaneee :))
burnun pek tatlış olmuş :) güle güle kullan..
ben çok beğendim..maşallah
Siz mi ozellikle boyle istediniz yoksa surpriz mi? Bence fazla kucuk ve fazla kakik olmus..
yazdıklarının hepsine katııyorum...gerçekten zor bir süreç..bende kararsızım senin gibi..emre ilhanı neden geçiyorum dedin anlamadım :)
Bende cok merak ettim niye Emre Ilhan'i gectigini. Ben bu forumda okuduklarimdan sonra kendisi ile gorustum hatta tasarim bile yaptik ama hala kafamda cok sorular var. Simdi sende onu geciyorum deyince, icime bir kusku dustu.
buldum kızlar :) doktorum savaş serel ama burnumda dikkatli aktığında ancak farkedilebilen bi sıkıntı da var sadece bilmeniz için yazdım doktoru
nhfrghfrhgfthhddfghhTeşekkur ederim öncelikle tavsiyem doktorunu çok iyi seç ve güvenebileceğin içinin tamam dediği doktora ol ameliyatını.ben 5 yıl doktor gezdım en sonunda doktoruma içim sindi çokda güvendim vede pişman olmadım.çok güzel geçti ameliyatım.ve doktoruna ısteklerını anlat.seni anlasın amacı kuş gıbı burun yapan doktorlardan çok senın ne istediğini bilen doktora ol ameliyatını...şimdiden geçmiş olsun....
çok teşekkür ederim bunu duyduğum çok iyi oldu çünkü zaten teoman doğan konusunda şüphelerim var, kesinlikle iyi bir bir cerrahtır elbette ama hasta ile fazla iletişim kurmuyor gibi geldi bana. bi de bilgisayarda yaptığı tasarım da çok içime sinmedi.
benim burnumda çok hafif bir kemer var onun törpülenmesi ve burun ucumun biraz biraz geri çekilmesi (yani yüzüme yaklaştırılması) istediğim 2 şey var sadece. tabi bir de doğal olsun istiyodum herkes gibi ama o kadar çok "doğal oldu ama bişey değişmedi ameliyat olduğuma değmedi" diyen var ki, artık doktora doğal olsun demekten de korkar oldum:)
emre ilhan'la hiç görüşmedim ama burda çok şey okudum onun hakkında, sanırım kendisiyle görüşcem.
daha evvel begendgm bırı dha aynı sekilmde mustafa odemiş e oldugunu soyemişti galiba hatay yolları gorunuyor bize kızlar
Kızlar ben Sedat baş a ameliyat oldum 3 ay olucak cok mutsuzum burnumu hiç beğenmiyorum .
arkadaşlar sizce 3 ay boyunca doktor araştırıp 15 doktorla görüşüp hala doktor seçememiş olmam normal mi? kimi yapay kimi çok doağ kimi sivri uçlı kimi kavissiz kimi bilmemne derken 15 doktoru da istememiş olmam? neyazıkki hep netten araştırdım ve birebir hastayı görme imkanım olmadı.. istediğim doğal ama hafif kalkık kavisli bi burun ama yapay değil hani o ucundaki top olmicak yada sivrilik,kemik görüntüsü oluşmicak yukardan aşağı belirgin belirgin ve mandal burun da olmicak.nazım çerkeş doğal dedim o da doğal diye dümdüz yapıyomuş ve çok pahalı.tayfun aköz dedim serkan yıldırım dedim bilen yok.fatih dağdelen dedim,biraz belli oluyo estetik olduğu güzel ama çok doğal değil.emre ilhanı geçiyorum.güncel öztürk dedim hiç örnek göremedim.buğra çöllü dedim özge özberk hariç örnek göremedim.ki özge özberkinde yakından sorunluymuş.serhat tuncer dedim adam çok ilgisiz tam iletişim kurulmuyo oyuzden cesaret edemedim.gürhan özcan dedim çok mutsuz bi hastasını gördüm.daha neler neler.kaç doktor gezdim yani.İsmail Kuran dedim bikaçkere ameliyat olup mutsuz olanlar varmış okudum ki pahalı sanırım.süreyya şeneldir dedim o da aşırı pahalı.can çınar diye bi doktorla görüştüm kimse bimiyo tanımıyo onunda örneği yok.gidip görüşsem nolucak ki görüştüm hepsiyle,yakından hastalarını görmeden o pc den gösterdikleri fotolarla karar veremiyorum 2-3 ane hasta gösteriyolar ve herkes diyoki onlara aldanma en iyilerinden gösteriyolar doktorlar hep seçip diyolar.bence hepsi öyle değildir dürüst olanlarda vardır.ama bi hastalarını yakından göremedim lanet olsun.netten tamam sizler yazıyosunuz ama birebir tanıdığım insan yokki yakından göriyim.bide reklam amaçlı foto koyan tanıtanlarda çok.emin olamıyorum.ha bide mustafa tercan,ercan karacaoğlu.hepsiyle görüştüm.coşkun şanverdi.. kbb ci mesela kimileri de.muhammet dilber var mesela iyi kadar kötü yorumlar da duydum hakkında.kimileri diyoki çok iyi kimileri diyoki hepsi reklam.e benimde yakınım yok direk tavsiye eden nası emin olucam.malum çok fazla reklamı olan doktorlar var belli başlı sitede.hertürlü doktor var emin olamıyoruzki.kimileri kendini çok belli ediyo kimileri çaktırmadan yapıyo fln:) kimi doktorlar var mesela,adını duyan yok.. daha görüştüklerim varda aklıma gelmiyo.deliricem.ameliyat olmaktan vazgeçicem artık.çok mutsuzum..