• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Yavrum korktuğun ameliyat bu mu ? hem kemeri olan aynı zaman da burun eğriliği olan ve burun ucu düşük olan hastalar da var burun deliklerini küçültenler de.. onlar napsın o zaman :/ senin ameliyatın çok uzun da sürmez.. korkma valla bak.

haklısın canım benim kapalı amaliyat olcam zati ama videoları izleyince ya burun deliklerim büyürse karsıdan bakıldıgında burun ucu kötü durursa falan gibi takıntım basladı sadece

esra çok haklı öyle problemli bir burnun yok korkulcak bir şey yok yani. ben adım gibi eminim yani burnun zaten küçük doktor kemerini alınca tmm işte ortaya küçük güzel bir burun çıkcak..endişelenme lütfen elbette heyecan yapacaksın ama aklına kötü şeyler getirme..

haklısın canım benim kapalı amaliyat olcam zati ama videoları izleyince ya burun deliklerim büyürse karsıdan bakıldıgında burun ucu kötü durursa falan gibi takıntım basladı sadece

Burun deliklerine müdahale olmayacak ki canım sadece kemer törpülenecek.. kemer törpülenmesiyle burun deliği büyümez ya da küçülmez ona bir etkisi yok.. aklına gelmesin öyle şeyler rahat ol (: ayrıca sen ne videosu izliyosun ? ameliyat videosu deme bana sakın -_-

Burun deliklerine müdahale olmayacak ki canım sadece kemer törpülenecek.. kemer törpülenmesiyle burun deliği büyümez ya da küçülmez ona bir etkisi yok.. aklına gelmesin öyle şeyler rahat ol (: ayrıca sen ne videosu izliyosun ? ameliyat videosu deme bana sakın -_-

burdan anladımki cok kızdın hatta ates püskürdün:)esracım evet burun ameliyatı izliyorum ve izlemedigimde kalmamıstır heralde :)

esra çok haklı öyle problemli bir burnun yok korkulcak bir şey yok yani. ben adım gibi eminim yani burnun zaten küçük doktor kemerini alınca tmm işte ortaya küçük güzel bir burun çıkcak..endişelenme lütfen elbette heyecan yapacaksın ama aklına kötü şeyler getirme..[tamam canım sana cok tskur ederim esra ve sen bana cok iyi geldiniz bu konuda tsk ederim ikinizede

esra çok haklı öyle problemli bir burnun yok korkulcak bir şey yok yani. ben adım gibi eminim yani burnun zaten küçük doktor kemerini alınca tmm işte ortaya küçük güzel bir burun çıkcak..endişelenme lütfen elbette heyecan yapacaksın ama aklına kötü şeyler getirme..[tamam canım sana cok tskur ederim esra ve sen bana cok iyi geldiniz bu konuda tsk ederim ikinizede

rica ederiz canım sana yardım edebildiysek ne mutlu bize. ama öyle video fln izlediğin için olabilir mi bu korkun acaba. ? ahhh ahhh

esra çok haklı öyle problemli bir burnun yok korkulcak bir şey yok yani. ben adım gibi eminim yani burnun zaten küçük doktor kemerini alınca tmm işte ortaya küçük güzel bir burun çıkcak..endişelenme lütfen elbette heyecan yapacaksın ama aklına kötü şeyler getirme..

canım cok sagolun bu konuda sen ve esra cok iyi geldiniz cesaretimi azda olsa özgüvenimi topladım dobra harbi konustugunuz icin tesekkür ederim...

evet canım bu amaliyatı kim yasıyosa eminim izlemeyen yoktur öyle deyilmi

Var var senin gibi yapanlar.. 12 gün daha izle emiii hatta ameliyat günü de sabah izle öyle gir ameliyatına:D töbeler olsunnnn.. hemen bırakıyosun bunu yapmayı!!!!!!!!!!!!!!!!!! (:

Var var senin gibi yapanlar.. 12 gün daha izle emiii hatta ameliyat günü de sabah izle öyle gir ameliyatına:D töbeler olsunnnn.. hemen bırakıyosun bunu yapmayı!!!!!!!!!!!!!!!!!! (:

haklısın vala esracım benimde psikolejim izlerken bozuluyo zaten yaklasık 3 haftadır izlemedim zaten surda tam 13 kalmıs hayırlısı neyse o olsun....

merhaba summer90.. ben ne yazık ki ilk ameliyatımdan 1 yıl sonra emre ilhana revizyon oldum..sağlık açısından bir sorunum yoktu ama şeklini çok beğenmemiştim burnumun..tam istediğim gibi olmamıştı açıkçası..o yüzden tavsiye konusunu pek açamayacağım :(( ama kendisi kesinlikle iyi bir cerrahtır..burun işi tamamen ne istediğinize bağlı..nasıl bir burun istiyorsun sen?

çok teşekkür ederim bunu duyduğum çok iyi oldu çünkü zaten teoman doğan konusunda şüphelerim var, kesinlikle iyi bir bir cerrahtır elbette ama hasta ile fazla iletişim kurmuyor gibi geldi bana. bi de bilgisayarda yaptığı tasarım da çok içime sinmedi.

benim burnumda çok hafif bir kemer var onun törpülenmesi ve burun ucumun biraz biraz geri çekilmesi (yani yüzüme yaklaştırılması) istediğim 2 şey var sadece. tabi bir de doğal olsun istiyodum herkes gibi ama o kadar çok "doğal oldu ama bişey değişmedi ameliyat olduğuma değmedi" diyen var ki, artık doktora doğal olsun demekten de korkar oldum:)

emre ilhan'la hiç görüşmedim ama burda çok şey okudum onun hakkında, sanırım kendisiyle görüşcem.

Back