aminn derkennn
gizemm naberrr
iyi diyelim iyi olalım canım.canım burnumda ama sen nasılsın
şükür canım yaa noldu yinee km kızdrdıı seniii:26:
kuzum ya bı daha yazmak ıstemıom valla benım sayfamdan dun aksamkı yazdklarımı bı goz at anlarsın ./
kuzum ya bı daha yazmak ıstemıom valla benım sayfamdan dun aksamkı yazdklarımı bı goz at anlarsın ./
gizemm okudum ayrılmak mı istediiii:26:ndennnini anlamadım yaaa noldu nie istediii???
evet canım.son olan olaylardan benım snırlerıme hakım olamamamdan.herseyı ust uste gelmesınden.bu sfer dıkkat etcem dıyıpte aılesının yuzunden bı olaya snırlenıp kendıme hakim olamamdan ...
sen aileyi çok takıyon gizemm o ailesinin tarafında olsada sana kızsa onları savunsa anlarım ama oda kızıoo diyonn en azından gelene kadar biraz açma aile mewzunuuu destek ol bak az kaldı kuzum btcek gelcekler yani takıntı yapma ona orda şimdii bncee nacizane tawsiyem...
bende tum var gucumle takmamay calısıyorum ama ole bsy dıokı bende devreler atıyor.kızabılırsın ona bsy demıyorum ama uslubum yanlısmıs tepkım yanlısmıs.duzeltmeye calsıyıorum nasıl olcak bılmıom of...
nasıl üslup takınıyon canım tepkilern nası pekiii???
imalı laflar edıomusum ıste ondan.snırlenıyorum sesım degısıyor ıste
walla haklısın o zaman ne diyim
sınav yerlerı acıklanms belgenın cıktısı flan alıncak.sınav oturumlarını gorunce ıyıce tırstım daha 1 ders btti of yaa
demee kızz yaa bide ben bakimm benm baya btti yaa 3 kitap kaldıı bugünde 2 tane b,tirmem lazmm
her üniteden mi çıkacak soru yaa anlamadm ki yaa:26:
her dersın 4.unıte sonuna kdar ıste.toplam 8 unıtemı var derslerde? kac unıte varsa yarısından sorumlusun.benım 6 tane daha 1 i bitt.ne ara bıtırdın kızım yuh
yaa kızım onu biliomm 8 ünite warda şimdi soru dagılımı misal nası oluyoo??yani 2 gün gircez yaa hani dersler günlere mi bölünceek??benim 8 ders war ing ve pc yi saymıyoming den kaldım gtti zatii hiç çalışmadm:26:
pc dende anlayınca bi göz gezdrp btrdm 3 kitapta 4 ünite 12 ünitem war yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?