bunlar öle gördükçe kenara ayırdıklarımm sizcee nasıllarr???
Eki Görüntüle 876819 Eki Görüntüle 876830 Eki Görüntüle 876829 Eki Görüntüle 876828 Eki Görüntüle 876827 Eki Görüntüle 876825 Eki Görüntüle 876824 Eki Görüntüle 876823 Eki Görüntüle 876822 Eki Görüntüle 876821 Eki Görüntüle 876820 Eki Görüntüle 876831
giizemim akşam gelemedm yaa dizim wardı işim falan wardı bide öle olunca gördüm yazdıklarını ama cewap weremedim paylaşıma dewam yorumlarına ve yorumlarıma sıra gelcek şimdi çarşıya gtcem inş gdebilirsemm gelince konuşuruzz...
gizooşş ben geldiimmm naberr
hosgeldın bebeıım.naptın bugun dısarda
canım bnm hoşbuldummsewdicegim mektup göndermişti bi 2 hafta kadar öncede onları almaya gttimmm
daha yenı mı alıon mektubu yok artık .)))
laann 2 haftayı geçti atalıı anca geldiiiibnde anca gttimm mektup kagıdı aldım cicili bicilii cewap yazcamm tabii bnm sevgilim ya imkanlardan yada gıcıklıgından beyaz kagıda yazmış akşam hesabı sorulurrr
sen yazıp gonderdıne sukret.bende oda olmadı.hadı otur yaz bakalım sende ona
walaa göndermesen gelme dedimmyaniii şimdi baskılara dewam dewamını istiomm dieee yok tatlımm yaa yalnız kalınca yazcam gece
bide baskı yapıon eetamam tatlım gece yazarsın romantık romantık artık.sınav calısmaları nasl gıdıyor? cok az kldı ya ufff hc bsy bılmıom
bugün konuştuk gtmedenn aşkımm arkası gelcek demii diee tabi bugün tekrar yazdm diooohele bi yazmasınn wala kawga çıkarrr
sınaww gtmioo canım yaaa hastalık grdii çalışamadmm bugun 2 konu bitirmeyi düşünüomm umarıım olurrr
umarımm .)) benım 1 ders bttı daha uf
ne war kızım yaa söylicem zaten 12 yi bekliommmburda kalmaz birebir ve hatta daha sert derm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?