Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

giizemim akşam gelemedm yaa dizim wardı işim falan wardı bide öle olunca gördüm yazdıklarını ama cewap weremedim paylaşıma dewam yorumlarına ve yorumlarıma sıra gelcek şimdi çarşıya gtcem inş gdebilirsemm gelince konuşuruzz...

sen yazıp gonderdıne sukret.bende oda olmadı.hadı otur yaz bakalım sende ona
laann 2 haftayı geçti atalıı anca geldiiiibnde anca gttimm mektup kagıdı aldım cicili bicilii cewap yazcammtabii bnm sevgilim ya imkanlardan yada gıcıklıgından beyaz kagıda yazmış akşam hesabı sorulurrr

bide baskı yapıon ee tamam tatlım gece yazarsın romantık romantık artık.sınav calısmaları nasl gıdıyor? cok az kldı ya ufff hc bsy bılmıom
walaa göndermesen gelme dedimmyaniii şimdi baskılara dewam dewamını istiomm dieeeyok tatlımm yaa yalnız kalınca yazcam gece

bide baskı yapıon ee tamam tatlım gece yazarsın romantık romantık artık.sınav calısmaları nasl gıdıyor? cok az kldı ya ufff hc bsy bılmıom

bugün konuştuk gtmedenn aşkımm arkası gelcek demii diee tabi bugün tekrar yazdm diooohele bi yazmasınn wala kawga çıkarrr
sınaww gtmioo canım yaaa hastalık grdii çalışamadmm bugun 2 konu bitirmeyi düşünüomm umarıım olurrr

umarımm .)) benım 1 ders bttı daha uf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…