Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

düzeldi aramız evet canım.hem bana dıyon hem kendın baska topıklerde takılıon.dmek kı neymıs herkes yapablıomus .))

sevindm canım yaaa walaa kmse olmaynca napiimm herkes gbi bnde takıliimm dediimsen burdasın sende koyup gidionn:26:gizem nerelerde habern warmı???

aksamları genelde gelıyor oda.gelır bugun hralde.kursu var ya aksamları.bende gelınce yazıyorum ıste genelde buralardyım
sevindm canım yaaa walaa kmse olmaynca napiimm herkes gbi bnde takıliimm dediimsen burdasın sende koyup gidionn:26:gizem nerelerde habern warmı???

.)) ben ne zmn glsem kmse yok napım burda durup? askerım bı gelsınde hele burda ınsallah cok gzl seyler paylasıcam.nişan hazırlıklarımı beklıyorummm
laan topinee biş sahip çık kızım yaasenden çok ben sahjipleniommmwala o eski ilk günkü hallermz iiydii bee:26:

ne alaka beee.sende kusmeye yer arıon hee .)) evlılıkten uzagım dıon hıc fıkırde paylasmıon ama?? bı ıkı begendıgın foto koy bari

len döverim seni waryaa ben herşeyimi paylaşcam alyanslarımızı falan fikir vercenz bana begendklermi koyiim akşamda konuşalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…