ii olmaya çalışıomm canım sen???
daha ıyıyım canım askerınle ılgılı bır sorunmu var??
yok canım yaa şükür iiyiz onlaada hastalıktan herhal:92:
hii dıkkat et kendıne gecer canım toparlarsın.ballı sırkelı lımonlu ılık su ıc
o nee laaaan öle ballı sirkelii limonlu??ııyyy hayatta içmem ortaya karışık mıı
yok ya limonsu ılık suya sırke ve bal koy ıyı gelıyor bogazlara
yok canım saol da bnm mide sıkıntı zatii sakata gitmeyekk
sen blırsın canım ama ıyı gelıyor yani.ıkı lafın belını kıramadın mı hala konusa konusa .)
sen blırsın canım ama ıyı gelıyor yani.ıkı lafın belını kıramadın mı hala konusa konusa .)
gizoşş siz naptınız barıştınız mıı ????az önce diğer topidee gördümdeeesewndm canım ii olmuş üzmeyn öle birbiriniziii
düzeldi aramız evet canım.hem bana dıyon hem kendın baska topıklerde takılıon.dmek kı neymıs herkes yapablıomus .))
sevindm canım yaaawalaa kmse olmaynca napiimm herkes gbi bnde takıliimm dediim sen burdasın sende koyup gidionn:26:gizem nerelerde habern warmı???
aksamları genelde gelıyor oda.gelır bugun hralde.kursu var ya aksamları.bende gelınce yazıyorum ıste genelde buralardyım
laan topinee biş sahip çık kızım yaasenden çok ben sahjipleniommm wala o eski ilk günkü hallermz iiydii bee:26:
.)) ben ne zmn glsem kmse yok napım burda durup? askerım bı gelsınde hele burda ınsallah cok gzl seyler paylasıcam.nişan hazırlıklarımı beklıyorummm
bizi begenmionn tabii demiiiküstüm işti sanaa:26:
ne alaka beee.sende kusmeye yer arıon hee .)) evlılıkten uzagım dıon hıc fıkırde paylasmıon ama?? bı ıkı begendıgın foto koy bari
len döverim seni waryaaben herşeyimi paylaşcam alyanslarımızı falan fikir vercenz bana begendklermi koyiim akşamda konuşalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?