Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

4 konudanda ckıyor.hepsınden cıkar soru yani.bıraz ondan bırz bundan.benım 2 gun bırınde 3 ders dıgerındede 3 dersten gırıyorum.uff cok sıkıntılı ya sacma sapan yerlere vermısler

analadımm kuzum yaa bende bakmadım bi bakayım umarım düzgün bi yere çıkar bnmdeee:9:

İyi geceler kızlar napıyorsunuz?
Buraları çok boş bırakmışsınız ama olmaz ki böyleee :20:

qizem7, tatlım o kadar dayandınız askerlik bitmek üzereyken ayrılmayacaksınız öyle değil mi?
artık ikiniz de çok streslisiniz, bu askerlik sizi son raddeye getirdi

ama bunca emekten son 1 ay kala vazgeçmeyeceksiniz öyle değil mi?
sakın bir hataya düşüp de ayrılmayın :16:

1 ay sonra biz boş yere kavgalar etmişiz diye belki de gülüp geçeceksiniz :16:

asi_genc sen nasılsın? şafaklarınız da az kaldı hadi bakalım :16:

mystery nerelerde acaba o da pek görünmüyor ortalarda?

sevgili asker yareni annemiz nerelerde? ah ah bebek sevilmez mi, bebek kokusu duymak istiyorummm :16:

qizem7, tatlım o kadar dayandınız askerlik bitmek üzereyken ayrılmayacaksınız öyle değil mi?

sevgili asker yareni annemiz nerelerde? ah ah bebek sevilmez mi, bebek kokusu duymak istiyorummm :16:

saol canım şafak sıkıştırıp duruyo gizemle bzm işler karışık umarım düzene koyarz ikimzde sen nasılsn??
hiç ugramıyon buraya ???

yok canım ayrılmam ben ondan zatenn.toparlamaya calısıyoruz ıste.asıl sen nerelerdesın?? gelmıyorsun hıc baska yerlerde goruyorum senıde sureklı.sen naptın en son konstugumuz olay duzeldımı?

onemlı deıl canımbenım. nasılsın daha ıymısın? msj at burdan bana ıstıyorsan ben dun atcaktım dolu oldugu ıcın atamadım.nen var belkı yardımım dokunur
canım selam gece bnmkiyle konuşuyoduk pek yazamadm burda sonrada yattım uyuyup kalmışım mesajını sabah gördümm :26:

onemlı deıl canımbenım. nasılsın daha ıymısın? msj at burdan bana ıstıyorsan ben dun atcaktım dolu oldugu ıcın atamadım.nen var belkı yardımım dokunur

daha iyiyim canım yaa gece agladım falan baya cnm sıkkındı kaç gündür de şimdilik ii gibiymde misafir war bi bakım sana yaziyim dedim çıkcam akşam ugrarım....konuşuruz ynee...

nişan için arkadaşlarıma falan vermeye böyle birşeyler düşünüyorum şekilli sabunlar falan.lavanta keseleri.ortaya karışık .)) nasıl olur kii ?? çok tatlı renklerii

$nisan-sabunu.jpg$407261909018.jpg$photo (3).jpg

tamam bebeım aksam konusuruz.sıkmamaya calıs canını.hallolur hersey.bak ben bıle bunu dıyorum yani duşn :9:
daha iyiyim canım yaa gece agladım falan baya cnm sıkkındı kaç gündür de şimdilik ii gibiymde misafir war bi bakım sana yaziyim dedim çıkcam akşam ugrarım....konuşuruz ynee...

Back