askerde devrecilik var diye mididr bilmem kısa dönem olarak beni de dışladılar cnm merak etme çoluk çocuk muhabbeti işte hiç hoş olmadı ama saygısızlık diyelim şimdi onlar kendilerini birşey sanıyolar ne güzel kovduk diye hey allahım yaaa çoluk çocuk işleri bunlar gülüyorum sadece valla
saoll canımm geldm dün sinirlerim alt üst oldu bide en çok ben bişiler paylaştmm ondan cnm sıkıldı ondan grmek istemedm :26:amaa çook ii olmuşş sende daimi üyelerimizdensi,nn bundan soonraa
iiyim bende cnm ya saat 11 gibi aradı konuştuk.alışamamış hala orayabide bunlara çarşı izni yok şimdi canı baya sıkılmış orda
iiyim bende cnm ya saat 11 gibi aradı konuştuk.alışamamış hala orayabide bunlara çarşı izni yok şimdi canı baya sıkılmış orda
yaa şimdii şu yeni dönemler kısalar uzunlar herkes koptu geldii yaa bunlar kendilerini bişi sandılar bizim topimiz diee amaann hakkaten çocukca dawranışlar askeriyede olur devrecilik burdaa diill yaa sallaa
ne güzel konuşmuşsun tatlım daha acemide ya ondan yoktur acemilik bitsin esas birliğinde olur izin benimkininde iznini kitlemişler bu hafta o yüzden daha konuşamadık aramadı da daha
zuahahahahdavransınlar canım.Biz herkesin niyetini anladık sorun değil.Yakında baskalarıda kovulursa hıc sasırmam bizim topiğimize herkes gelebilir.TÜM asker yarenleri tüm evlencek olan adaylar derdi tasası olan.hiç fark etmez bize.)) ee naptın bakalım dun bi cıktın gittin
1-2 hafta gecsın alısır ordakı duzene canım.başlarda carsı pek olmuyor zaten.sen sıkma canını bebişine yoğunlas.ay ne tatlıdır o sımdıSıkcan onu boyle yumuk yumuk :d
ara inş cnm en kısa zamanda.bu izni kitleme olayları ne sinir ya.onların en doğal hakkı normalde izinleri.işte nede olsa askeriye mantık yok orada
ya hadi ben yeni katılmıştım beni istemeyebilirler ama siz uzun süredir ordasınız neyse ne ya boşverelim.inş cnm fırsat buldukça aranıza katılcam.
sen nasılsın cnm askerin nasıl???
aman kuzumm yaa haksızlıga gelemem hiç ben ondan taktım kafaya amaa degmez sanal ne oldunu bilmediin adamlar yüzünden dert mii yaa amaaannsorma kuzumm yaa dün bi sinirle çıktm bi dahada girmeyi cnm istemedi bnmkide gelmedi devriye warmış 12 ye kadar konuşamadk sonra onla konuştk biraz komutanları saolsn rahat bırakmaynca 1 saat anca konuştk kaldı öle:26:
ya valla öle oğluşum olmasa dahada zorlanırdım ben.ama şimdi engini düşünüyorumda ona daha zor hem ben hem oğluş...zaten beni zorlayan o diyor her defasında.
gel gel hayatta hiçbi zaman ayrımcılık yapmadm ben yapmamda herkes bizdeenn
dünden sonra sinirliydm amaa şurayı görünce geçtii kuzumm yaa ii yim askermde dün gece konstk az bişi sonra konuşamadk uyumuşm bnde bugün çarşısı wardı çıkmadı sanırm yaa telde kapalı :26:sen nasılsn akşm neler yaptnz askernle konuştn muuu
ya valla öle oğluşum olmasa dahada zorlanırdım ben.ama şimdi engini düşünüyorumda ona daha zor hem ben hem oğluş...zaten beni zorlayan o diyor her defasında.
Kızlar sizinkiler nerden arıyor sizi.cep telefonu soktular mı içeri.yoksa ankesörlüden mi arıyorlar?
Kızlar sizinkiler nerden arıyor sizi.cep telefonu soktular mı içeri.yoksa ankesörlüden mi arıyorlar?
benimki hala ankesörlüden arıyor üst devrelerin bazıları kıllık yapıyolarmış o yüzden tel sokmadı içeri boşuna ceza yemeyim askerlik uzamasın diye
benımkı santralci.ordan arıyor .))
benımkı santralci.ordan arıyor .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?