Günaydınnnnnnnn .)) Belkide tünaydın mı desem.p Bugun biricik sevgilim çarşıya çıkmış face'den de msj atmıs bana ama ben o sıra uyuyodumm
Bu güzel pazar gününe bir kaç güzel fotoğrafla başlamak istiyorumm...
Eki Görüntüle 855690 Eki Görüntüle 855703 Eki Görüntüle 855702 Eki Görüntüle 855701 Eki Görüntüle 855700 Eki Görüntüle 855699 Eki Görüntüle 855698 Eki Görüntüle 855697 Eki Görüntüle 855696 Eki Görüntüle 855695 Eki Görüntüle 855694 Eki Görüntüle 855693 Eki Görüntüle 855692 Eki Görüntüle 855691 Eki Görüntüle 855704 Eki Görüntüle 855712 Eki Görüntüle 855709 Eki Görüntüle 855717 Eki Görüntüle 855713 Eki Görüntüle 855710 Eki Görüntüle 855715 Eki Görüntüle 855711 Eki Görüntüle 855716
selaaaaammmmm ben geldim şahsen 16 23 ve şu grili olan elbiseye bayıldım ama koyduun bütün fotolar güzel doğrusu
aaaayyy ne güzel yaaa benim kinin iznini kitledirler bu hafta çıkamadı izne
yaaa neden kıtlemıslerkı aradımı bu sabah S:cok uzuldum canım.Hii içimiz açılsın diye koydum valla.Her gün koyarım böyle güzel oluyor .))
valla iyi oluyo güzel oluyo koy koyyaaa bir çok asker terhis oldu yaa az sayıda insan kalmış askeriyede alt dönemler gelene kadar böle askeriyede az sayıda asker kaldı diye ufak ufak bahanelerle izinleri kitliyolar bunların
püfff.onların bahaneleri hıc bıtmez zaten.Ecrin hala gelmedi ya.gelince şaşırcak buraya
aynen aaaayyy bi an önce gelsin yaaaa
bakalım bu aksama kadar gelır heralde.gelsin kaynatırız
aynen aaaayyy bi an önce gelsin yaaaa
bende diodumm ne oluyooooşaşırdım walaaa
geennçleerr geldiimm yaa ne o çookk hızlıyızz yeni topik konusunda gizemcimm bende düşünüyodum böle bişi ama bide inadına mı yapsak diodummm
merhaba kızlar ben geldimmmm....
biraz işlerim vardı çarşıda onları hallettim.sizler naptınız askerleriniz nasıl?
bu arada ecrin gelmiş galiba :)
HOŞGELDİN ECRİN
biraz işlerim vardı çarşıda onları hallettim.sizler naptınız askerleriniz nasıl?
HOŞGELDİN ECRİN
HOŞGELDİN ECRİN
kuzularıımmm bnm yaa en güzelii yaa kıskançlık mıdır nedir anlamadm hoş olmadı ama şimdiye kadar yoktu dün ne olduysa hepsi sözleştiler yazk yaa o kadar dert paylaştk çok üzüldmm yaa ama yeni gelenlerle ii konuşuyolar biz üst dewre oluncaa böle yapmaları gerekiyoduu demiiiamaaannn çookkta tıınnn
kuzularıımmm bnm yaa en güzelii yaa kıskançlık mıdır nedir anlamadm hoş olmadı ama şimdiye kadar yoktu dün ne olduysa hepsi sözleştiler yazk yaa o kadar dert paylaştk çok üzüldmm yaa ama yeni gelenlerle ii konuşuyolar biz üst dewre oluncaa böle yapmaları gerekiyoduu demiiiamaaannn çookkta tıınnn
hoşgeldin cnm ben şahsen evde elim telde askerim arasın diye bekliyorum hala aramadı
Sen nasılsın askerin nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?