Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

anladım cnm en iyisini yapmış.durduk yere ceza almaya gerek yok.bizde ankesörlüden konuşuyoruz.ne kadar iğrenç bişey isteyince ulaşamamak sevdiğine

aynen öyle yaaaa sinir bozucu ii yapıyoda ankesörlüden arayınce beni ara diyo aynı numarayı ben arıyorum malesef ki o yüzden faturalar aldı başını gitti ne olcak benm durum bilmiyorum

ne güzel yaaa daha rahat arıyodur bizimkilere göre ben habire geri aramak zorunda kalıyorum ankesörlüden aradıı için faturalar aldı başına gitti valla :9::9:

bende geri arıyorum bazı ankesörlülerde karşıdan arayınca ses gelmiyor bizinkinin orda.bikaç tane var karşıdan aranabilen onları denk getirmeye çalışıyor

aynen canını sıkmaya değmıcek seyler bunlar.Tek derdımız bu olsunn .)) hii anladım tatlım.o komutanlar yok mu o komutanlar.bzımkıde carsıda suan.grip hasta benı beklıyor bır umut .p

aay aynen canımm yaa gene salmadılarmı çarşıya blmem yaa bekledm yok artk akşama kısmetse:1:ee siz konuşmuyo musunz ??aa
yazık yaa hastalanmış mıı geçmişş olsn canım dkkat etsnnn:26:

akşam konuştum biraz işte saat 10 gibi izninide kitlemişlerdi bu hafta zaten bugün hiç aramadı daha
akşamda birşey yapmadım yaaa öyle tv falan takıldım birazda bu topikte muhabbet falaln öyle yani

bilsem gelirdm akşam yaa ama aklıma gelmedii yaa :1:çarşısı nie kitlenmiş yaaa:26:

Kızlar sizinkiler nerden arıyor sizi.cep telefonu soktular mı içeri.yoksa ankesörlüden mi arıyorlar?

cnım ustaya geldi alt devrelermiz gelmeye başlayıncaa tel kullanmaya başladkk şimdide tel kullanıozzz:1:

gun ıcınde musaıt oldugunda arayabılıyor.benım aramam zaten mumkun deıl cok pahalı.telefon faturası bır gelıyor sorma yani.onun aramasını beklıyorum ıste.bazen 1 bucuk saat konustumuz oluyor bazen 5 dk.duruma gore degısıyor.))

süpermiş ya :) nasıl rahat konuşabiliyormusunuz?

gun ıcınde musaıt oldugunda arayabılıyor.benım aramam zaten mumkun deıl cok pahalı.telefon faturası bır gelıyor sorma yani.onun aramasını beklıyorum ıste.bazen 1 bucuk saat konustumuz oluyor bazen 5 dk.duruma gore degısıyor.))

ya engin o kadar konuşmuyor.en fazla yarım saat konuşmuşuzdur o da bi kere.galiba uzun konuşmak üzüyor sevdiceğimi :(

aay aynen canımm yaa gene salmadılarmı çarşıya blmem yaa bekledm yok artk akşama kısmetse:1:ee siz konuşmuyo musunz ??aa
yazık yaa hastalanmış mıı geçmişş olsn canım dkkat etsnnn:26:

bilsem gelirdm akşam yaa ama aklıma gelmedii yaa :1:çarşısı nie kitlenmiş yaaa:26:

cnım ustaya geldi alt devrelermiz gelmeye başlayıncaa tel kullanmaya başladkk şimdide tel kullanıozzz:1:

bundan önceki devreler terhis olmuş asker sayısı azalmış orda bu yüzden ufak bahanelerle kitlemişler izinleri haftaya çıkabilcek izne :14:

topiğimizi ziyarette bulunan değerli ziyaretçilerimizzz .)) uye deılsenız buyrun gelın uye olun uye ısenız sohbetımıze katılablırsınız ,)) dısardan bakmakla yetınmeyın yani.p :1:

Ziyaretçi arkadaşlar sizide bekleriz :1: Diğer topikler gibi değil burası burda herkese yer var çekinmeyin yani

faturalı mı kuzumm hattın dk falan yapsannn barii yoksaa batcaann:64:

faturalı bebeğim dk falan yaptım ona rağmen en son 107 lira geldi geçen ay 328 di düzenledim dk falan yaptım yine 107 tl oldu :52: çok konuşuyoruz biz gün içinde toplam 2 saati buluyo şimdi allahtan annemle babam da faturalı hatları bizdende konuşabilirsin diyolar arada onların teline el koyuyorum :9::9:

valla oraya gecmeseydı kıbrıs tr'nin ıkı katı kontor parası.butun para konusmya gıderdıı
benim hattım faturalı olduundan baya geliyo anlayabiliyorum yani seni tatlım

ben bu komutanlarıı öldürcemm yaaa :47:adamlarn bi çarşıları war onlarıdaa kitleye kitleye öldülerrr:47:

valla öyle bende dövücem bazılarını :47::47: ama benimkinde şeytan tüyü var galiba sevdirmiş komutanlara kendini otutup odalarında çay bile içiyomuş bi komutanın odasında akvaryum varmış bizimkide balıkları çok sever o komjutanın odada hem balıklara bakıyo hem çay sohbet muhabbet :9::9:

faturalı bebeğim dk falan yaptım ona rağmen en son 107 lira geldi geçen ay 328 di düzenledim dk falan yaptım yine 107 tl oldu :52: çok konuşuyoruz biz gün içinde toplam 2 saati buluyo şimdi allahtan annemle babam da faturalı hatları bizdende konuşabilirsin diyolar arada onların teline el koyuyorum :9::9:

benim hattım faturalı olduundan baya geliyo anlayabiliyorum yani seni tatlım

ooww o ne yaa 300 lira 100 lira falaann :52:ayy normale çevirsen faturasızaa yada ewde yokmu ordan arasann:9:

sayın sevgili ziyaretçiler buyrun sizde gelin bi çayımızı için hoş sohbet tatlı muhabbet çay kahve ne arasanız var burda buyrun gelin hemen gelin :21:

Back