ayy sorma cnm ya oğluş bu aralar baba baba diyo
dayanamayıp söledim engine çok kötü oldu o da
ooww o ne yaa 300 lira 100 lira falaannayy normale çevirsen faturasızaa yada ewde yokmu ordan arasann
sayın sevgili ziyaretçiler buyrun sizde gelin bi çayımızı için hoş sohbet tatlı muhabbet çay kahve ne arasanız var burda buyrun gelin hemen gelin
yaaa .((( anlatma sende okdar uzulur adamcagız orda
valla öyle bende dövücem bazılarınıama benimkinde şeytan tüyü var galiba sevdirmiş komutanlara kendini otutup odalarında çay bile içiyomuş bi komutanın odasında akvaryum varmış bizimkide balıkları çok sever o komjutanın odada hem balıklara bakıyo hem çay sohbet muhabbet
ahahaaha nıe mişşşoyle uzaktan uzaktan hıc konusmadaannnn olmazki amaa..
ooww işi bulmuş abii adammkomutanları kafaladktan sonra gerisii gelirr telde sokarr azcık daha ilerde
demiiihaklısınn canım yaa en güzeliii buyursunlar gelsinlerr
valla sorma birde işsizim iş bulsam rahatlıcam da işte belimi büktü tel faturaları sorma yaaaa kara kara düşünüyorum şimdi öteki ay nasıl ödicem diye :26: evde sbt hat olsa ordan arıcam ama yok kapttık biz sbt hattı kontrlü oluncada daha çok gider valla birde kontr alamazsam hiç konuşamam ben aramayınca anca günde bi defa 5 dk konuşabiliriz o da yetmşyo naaapçaaaannnn mecbuuuurrr
o kiimm beee
o zaamaan uygun bişii bull canım tarifee bul yoksaa işler kesat zatiii
ay inş inş soksunda benimde şu faturalar eski fiyatı olan 20 liraya geri dönsün
Ah dediğin gibi telefon sokabilseler hem biz rahatlicaz hemde faturalar
az önce burdaydı biraz kaldı hoşuna gitmedi galiba çıktı
tarife değiştiremiyorum bebeğim %50 indirim uygulattım taahüt vererek tolga askere gitmeden önce yapmıştım şimdi tarife değiştirirsem ek ücret öderim o yüzden yeni tarife ekleyebilirim sadece üzerine şimdilik bu kadar oldu valla
az önce burdaydı biraz kaldı hoşuna gitmedi galiba çıktı
inş canımm yaa tel rahat oluyo bzm 4000 dk mız wardı bu ayy bitiremedk sabahlara kadar konuştmz haldee iki gün sonra btceek bide :26:
ooff sıkıntıymış tatlımm yaa inş en kısa zamanda soksun askerlernzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?