Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

ooww o ne yaa 300 lira 100 lira falaann ayy normale çevirsen faturasızaa yada ewde yokmu ordan arasann

valla sorma birde işsizim iş bulsam rahatlıcam da işte belimi büktü tel faturaları sorma yaaaa kara kara düşünüyorum şimdi öteki ay nasıl ödicem diye :26: evde sbt hat olsa ordan arıcam ama yok kapttık biz sbt hattı kontrlü oluncada daha çok gider valla birde kontr alamazsam hiç konuşamam ben aramayınca anca günde bi defa 5 dk konuşabiliriz o da yetmşyo naaapçaaaannnn mecbuuuurrr

koptum yaaa bakmayın böyle paso asker muhabbetı yaptıgımıza.İçimizde evlencek adaylar evli olup bebişi olanlar öğrencisi çalışanı her telden varrr .))

sayın sevgili ziyaretçiler buyrun sizde gelin bi çayımızı için hoş sohbet tatlı muhabbet çay kahve ne arasanız var burda buyrun gelin hemen gelin

ooww işi bulmuş abii adamm komutanları kafaladktan sonra gerisii gelirr telde sokarr azcık daha ilerde
ahahaaha nıe mişşş oyle uzaktan uzaktan hıc konusmadaannnn olmazki amaa..

demiiihaklısınn canım yaa en güzeliii buyursunlar gelsinlerr

o zaamaan uygun bişii bull canım tarifee bul yoksaa işler kesat zatiii

o zaamaan uygun bişii bull canım tarifee bul yoksaa işler kesat zatiii

tarife değiştiremiyorum bebeğim %50 indirim uygulattım taahüt vererek tolga askere gitmeden önce yapmıştım şimdi tarife değiştirirsem ek ücret öderim o yüzden yeni tarife ekleyebilirim sadece üzerine şimdilik bu kadar oldu valla

ooff sıkıntıymış tatlımm yaa inş en kısa zamanda soksun askerlernzzz

inş canımm yaa tel rahat oluyo bzm 4000 dk mız wardı bu ayy bitiremedk sabahlara kadar konuştmz haldee iki gün sonra btceek bide :26:

benimde 3000 hat içi heryöne 400 dk kam var ah bi tel soksa rahatlıcam birde 5000 msj hakkım var hepsi tol max 35 lira tutuyo ama gel gör ki heryöne dk kam az o yüzden fatura 5 e falan katladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…