anladmm canımm yaa nese şimdi mışıl mışıl uyursun artkkk
O yaşta ne yaşlısı yaww .D Ben abllama diyorumm 30a merdiven dayadn diye dalga geçiyorm şahsen neblym ya 25 üstü bana fazla geliyoo ablamda 26 yaşnda .
Bencede evet yani ben 16 iken o 21 di . 16 da baya bi bebek oluyogerçi 20 olunca 18 de öyle gelcektir ama daha iyi anlaşıyorz şimdi o 23 ben 18 olunca uyumlu olduk
Bu yazına gelirsek dee :) evet ya aynen ben seviniyordum askerlik bitti ohh daha beklemiycm die bi de bu çıktıı koskocaaa 242 gün ya biter mii262den başladık daha yolun başı sayılırr .. Bari konuşabilseydm diyorm işkence gibi yaa ..
ne yaşlısı beeegencim ben daha gencim
bız telefon kullanmadıgımız ıcın smdı bılemıcem okdar ayrıntısını ama sen gene bı arstr tatlım.net paketi yapınca herlde sadece whatsuptan msjlascaksınız ?
Allah sabır versın tatlım.baska dıcek bsy bulamıyorum.hayat ınısler ve cıkıslarla dolu.kıme ne zaman ne olacagını kımse bılemez.bu dunyada olmasa da herkes hak ettgını bır gun bır sekılde bulur.boyle dusunerek herseyı Allah'a bırakmak en ıyısı.bazen kaderci davranmak ınsana ıyı gelır bazen mantıkcı ,) zaman ve sartlar yani..
gizem özeline bi baksana canım???
Ben de onu diyorum işteyaa bi de sayısalcı olcam bi türlü bilemedim şu rakamı ben ya şimdi benimkinin toplam cezası 8 ay 20 gün . bugün yani 00:00 itibari ile 21.günün içine girdik şafak 242 mi yksa 241 mi olcak kafam karıştı yaa .D
Ne güzel knştunn :)) Ben çıkacağım cnmm iyi geceler çookk bi üstteki sorumun cvbını alaymm gidicemm sen de bakar msnn .D şu şafağı tam hesaplıyamadmm da
ikna edersemwhtspp yda face siz nedn telefon kullanmıosnz cnm:26:
242 diye hesapladım ama emin değilim
canım tam olarak hangı tarıhte cıkıyorsa al takvımı elıne her ay farklı cekıyor cunku.say her ayı tek tek.salı gununu yanı bu gunude sayarak basla.ama cıkcagı gun atıyorum cuma ıste cumayı sayma oyle yani
bencede canım seninkiyle konuşuo musunzz nasıl???valla öyle yattığım yeri bu gece daha bi çok seveceğimden eminim
kız senın snırlerın bozulmus ıyıce gıt bı yuzunu yıka kendıne gel .)) mutlu ol azcık ya bak son 43 daha ne ıstıon.bıtıcek gıdıcek.alıngan oldun ıyıce .))
Tamam cnmm ben de öyle saydmm herhal doğrruuteeşekkür ederimmm .. iyi gecelerrr .
tamam cnmm teşkkür ederimm iyi gecelerr:))
Ecrincimm sana da iyi geceler :)
bencede canım seninkiyle konuşuo musunzz nasıl???
alaa alaaa alıngan olurum tabii daha aramamış adam zaten ben olmaymda km olsnn
santralde canım benımkı ondan arama sorunu olmuo.telefon rıskıne gırmedık bız.ozmn akıllı telefon alıcak mecbur
Tamam cnmm ben de öyle saydmm herhal doğrruuteeşekkür ederimmm .. iyi gecelerrr .
bencede canım seninkiyle konuşuo musunzz nasıl???
alaa alaaa alıngan olurum tabii daha aramamış adam zaten ben olmaymda km olsnn
o norml bi kucuk telefn vr evınde onu goturcek ondn sms dedık heem şarjı bı kac gun gıdıo dıee ıdeal oldgnu dusunuyr :) ama bakalm neler olck
konuştum çok şükür nöbetten sonra aradı şimdi mışıl mışıl uyuyo ama çok yorulmuş bugün sesi yorgun geliyodu bide üstüne benimle konuşucam diye bu soğukta dışarda dondu garibim kıyamam ben ona yaaaaa
bugün hiç mi aramadı cnm ??? neden kii??
yarın sabah ılk ısı senı aramak olur ınsallah ya.nıe aramadı kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?