Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Allah sabır versın tatlım.baska dıcek bsy bulamıyorum.hayat ınısler ve cıkıslarla dolu.kıme ne zaman ne olacagını kımse bılemez.bu dunyada olmasa da herkes hak ettgını bır gun bır sekılde bulur.boyle dusunerek herseyı Allah'a bırakmak en ıyısı.bazen kaderci davranmak ınsana ıyı gelır bazen mantıkcı ,) zaman ve sartlar yani..

ne yaşlısı beee gencim ben daha gencim

Ben de onu diyorum işte yaa bi de sayısalcı olcam bi türlü bilemedim şu rakamı ben ya şimdi benimkinin toplam cezası 8 ay 20 gün . bugün yani 00:00 itibari ile 21.günün içine girdik şafak 242 mi yksa 241 mi olcak kafam karıştı yaa .D

Ne güzel knştunn :)) Ben çıkacağım cnmm iyi geceler çookk bi üstteki sorumun cvbını alaymm gidicemm sen de bakar msnn .D şu şafağı tam hesaplıyamadmm da

242 diye hesapladım ama emin değilim

canım tam olarak hangı tarıhte cıkıyorsa al takvımı elıne her ay farklı cekıyor cunku.say her ayı tek tek.salı gununu yanı bu gunude sayarak basla.ama cıkcagı gun atıyorum cuma ıste cumayı sayma oyle yani
Ne güzel knştunn :)) Ben çıkacağım cnmm iyi geceler çookk bi üstteki sorumun cvbını alaymm gidicemm sen de bakar msnn .D şu şafağı tam hesaplıyamadmm da

242 diye hesapladım ama emin değilim

Tamam cnmm ben de öyle saydmm herhal doğrruu teeşekkür ederimmm .. iyi gecelerrr .

tamam cnmm teşkkür ederimm iyi gecelerr:))

Ecrincimm sana da iyi geceler :)

valla öyle yattığım yeri bu gece daha bi çok seveceğimden eminim
bencede canım seninkiyle konuşuo musunzz nasıl???

kız senın snırlerın bozulmus ıyıce gıt bı yuzunu yıka kendıne gel .)) mutlu ol azcık ya bak son 43 daha ne ıstıon.bıtıcek gıdıcek.alıngan oldun ıyıce .))

alaa alaaa alıngan olurum tabii daha aramamış adam zaten ben olmaymda km olsnn

bencede canım seninkiyle konuşuo musunzz nasıl???

alaa alaaa alıngan olurum tabii daha aramamış adam zaten ben olmaymda km olsnn

konuştum çok şükür nöbetten sonra aradı şimdi mışıl mışıl uyuyo ama çok yorulmuş bugün sesi yorgun geliyodu bide üstüne benimle konuşucam diye bu soğukta dışarda dondu garibim kıyamam ben ona yaaaaa

bugün hiç mi aramadı cnm ??? neden kii??

santralde canım benımkı ondan arama sorunu olmuo.telefon rıskıne gırmedık bız.ozmn akıllı telefon alıcak mecbur

o norml bi kucuk telefn vr evınde onu goturcek ondn sms dedık heem şarjı bı kac gun gıdıo dıee ıdeal oldgnu dusunuyr :) ama bakalm neler olck

amaan ii olsunda canımm ...yaa zaten şimdi araması lazımdı nöbete gelio çünkü ama teli kapalı dünde işte malum biraz tartıştk şimdiye gelmesi lazımdı ama yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…