amaan ii olsunda canımm ...yaa zaten şimdi araması lazımdı nöbete gelio çünkü ama teli kapalı dünde işte malum biraz tartıştkşimdiye gelmesi lazımdı ama yook
ınsallah kotu bsy olmaz canımda.sıkıntı ya yasak seylerı yapmak.s
sabah arayamaz canım yaa dün kızıştk biraz ama sonra mesaj attm gönlünü aldm gelmesi lazmdi şimdi nöbete:26:hastalanmış bide
gecmıs olsun canım.benımkıde veremlı gıbı oksuruo cıgerlerı sokulcek nerdeyse .(( ınsallah arar en kısa zamanda.ben cıkıcam smdı msj at sen bana neler oldugunu ,)
Kızlar cıkıyorum ben yatayım cok yorgunum gunlerdır.sabah 8 bucukda kalktık 4 gundur ıtınaylayarın gorusuruz.opuyorum hepinizi.tatlı ruyalar bol sabırlar...
off şükür canım arıyoo bi konuşuym bnmde sms yok habern olaii gecelerr öpüyorumm
hadi gözün aydın cnm benim git bol bol konuş yarinle
off şükür canım arıyoo bi konuşuym bnmde sms yok habern olaii gecelerr öpüyorumm
iyiy geceler cnm tatlı rüyalaarrrr :)amin cnm amin hepimize
1 saat canım çook bool demiii
Kızlar cıkıyorum ben yatayım cok yorgunum gunlerdır.sabah 8 bucukda kalktık 4 gundur ıtınaylayarın gorusuruz.opuyorum hepinizi.tatlı ruyalar bol sabırlar...
tabı ya şeklini yaptıı giidyo ehehe ıyı geceler tatlımm opuldun
bol tabi bebeğim ben tüm gün boyunca anca 1 buçuk saat konuşabiliyorum hem onun vakti yok hemde daha fazla konuşunca benim fatura alıyo başını gidiyo maşallahı var o konuda
ahahahah .)) en kısa zamanda dedım cocuk aradı bu kadar kısa dusunmemıstımbosuna uzuluyosun dıyorum sana.hadı konus sen.yarın gorusruz burda ozmn
1,5 saatttttttt miiiiiiiiiiiiiiiiiibizz günde 3 kez sesini duyunca şükürler olsn dıorzzz
bol tabi bebeğim ben tüm gün boyunca anca 1 buçuk saat konuşabiliyorum hem onun vakti yok hemde daha fazla konuşunca benim fatura alıyo başını gidiyo maşallahı var o konuda
bende tüm gün boyunca 2 saatcik konuşuyommmama hakkaten faTURANUN gidişat kötü seninn canım yaa
Meslegi cok cook kotu bende hic sevmiyorum fakat turkiyde mecbur memur anca olunabiliyor. Safak 151 canimm ama kisa soyle diyorum nisanlima 100 gun kaldi de diyorum moral olsun diye zaten dibime geldi sansli cocuk :) izmire bayiliyorumm cansu fakat evlenince sehir degistiricemMesleği pek bi kötüymüş ya ( şu açıdan kötü insan o ortamda hiç bi şekilde bulunmak istemiyo ) içim sıkılıyo benim o ortama girdiğimde ..
Ben de izmirde oturuyorum bu arada :) memnun oldum büşracım . Şafağınız kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?