• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

amaan ii olsunda canımm ...yaa zaten şimdi araması lazımdı nöbete gelio çünkü ama teli kapalı dünde işte malum biraz tartıştk :14:şimdiye gelmesi lazımdı ama yook:14:

tatlım sıkma canını gelir mutlaka fırsatı olmamıştır belki komutanlar çok sıkıyodur falan sen içini ferah tut cnm benim

gecmıs olsun canım.benımkıde veremlı gıbı oksuruo cıgerlerı sokulcek nerdeyse .(( ınsallah arar en kısa zamanda.ben cıkıcam smdı msj at sen bana neler oldugunu ,)
sabah arayamaz canım yaa dün kızıştk biraz ama sonra mesaj attm gönlünü aldm gelmesi lazmdi şimdi nöbete:26:hastalanmış bide :14:

Kızlar cıkıyorum ben yatayım cok yorgunum gunlerdır.sabah 8 bucukda kalktık 4 gundur ıtınayla :@ yarın gorusuruz.opuyorum hepinizi.tatlı ruyalar bol sabırlar...

bol tabi bebeğim ben tüm gün boyunca anca 1 buçuk saat konuşabiliyorum hem onun vakti yok hemde daha fazla konuşunca benim fatura alıyo başını gidiyo maşallahı var o konuda :9::9::9:

1,5 saatttttttt miiiiiiiiiiiiiiiiii :53::53::53::53::53::53::53::53::53::30::30::30::30::30::30::30: bizz günde 3 kez sesini duyunca şükürler olsn dıorzzz :1::1::1::1:

bende tüm gün boyunca 2 saatcik konuşuyommm:14:ama hakkaten faTURANUN gidişat kötü seninn canım yaa:1:

valla öyle bebeğim ama yapacak birşey yok telefon sokamıyo içeri uzun dönemler ispiyonculuk yapıyolarmış ordaki komutanların bazıları iyi bazılarıda çok tersmiş askerliğim boşuna uzamasın diyo o yüzden tel sokmadı :ssz::ssz: günde 1.30 saatlik konuşmayı ben onu geri aradıım için yapabiliyoruz yoksa günde en fazla 15 dk konuşabilirdik :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
o yüzden naapçaaaaannn mecbuuurrrr bi durum benim ki :59::59:

Mesleği pek bi kötüymüş ya ( şu açıdan kötü insan o ortamda hiç bi şekilde bulunmak istemiyo ) içim sıkılıyo benim o ortama girdiğimde ..
Ben de izmirde oturuyorum bu arada :) memnun oldum büşracım . Şafağınız kaç ?
Meslegi cok cook kotu bende hic sevmiyorum fakat turkiyde mecbur memur anca olunabiliyor. Safak 151 canimm ama kisa soyle diyorum nisanlima 100 gun kaldi de diyorum moral olsun diye zaten dibime geldi sansli cocuk :) izmire bayiliyorumm cansu fakat evlenince sehir degistiricem :(

Back