• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Kızlar gizeem istanbulla inmişş ehe yarn buraya ugrar heraldi :52:

uğrar cnm uğrar ist havaalanında şa an sanırım dönüş yolunda :9::9:

oohh ii olmuş canım yaa :6:bende ewde takıl dur işte bizimkilerle ugraştk :1:öle şimdide bnmkini bekliom nöbeti war ona gelcek inş da:16:

hııımmm anladım bebeğim konuşçanız sanırsam konuşun konuşunda hasret giderin :16::16:

pis kawga etcek ona ugraşıyoo :47:

seninle mi aaa ama olmaz ki öle kavga etmeyin kızarım bak :20::20:

kıyamammm 73 gun sonra heeeeeeeep bırlıktesınz ama unutma cnm :13::16:

öle cnm benm de işte sanki 73 gün değil de hiç gelmicekmiş gibi hissediyorum bazen sanki yıllardır uzaktayız ve daha yıllarcada böle olacakmış gibi galiba alıştım ve çok özledim ondan böle hissediyorum sanırım ama ne bileyim sanki zaman hiç geçmiyo gibi geçiyo da geçmiyo gibi :43::43::43: 2 ay sonra kavuşucam biliyorum ama sanki hep böle uzakta kalıcazmışız gibi... :43::43: öyle işte...

öle cnm benm de işte sanki 73 gün değil de hiç gelmicekmiş gibi hissediyorum bazen sanki yıllardır uzaktayız ve daha yıllarcada böle olacakmış gibi galiba alıştım ve çok özledim ondan böle hissediyorum sanırım ama ne bileyim sanki zaman hiç geçmiyo gibi geçiyo da geçmiyo gibi :43::43::43: 2 ay sonra kavuşucam biliyorum ama sanki hep böle uzakta kalıcazmışız gibi... :43::43: öyle işte...

haklısın bebegm hıc kolay değil.. ÖZleem sıkıştırıyooo seniii Hemencikk geçerrr ınsssssssssss:13:

amaan yaaa ederse etsnnnn:47:

Back