nabiiim tv falan izledim işlerim vardı onları falan hallettim işte bildiğin gibi yanisen naptın cnm
aaayyy şafak attı bu arada şükür bir gün daha bitti![]()
oohh ii olmuş canım yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nabiiim tv falan izledim işlerim vardı onları falan hallettim işte bildiğin gibi yanisen naptın cnm
aaayyy şafak attı bu arada şükür bir gün daha bitti![]()
Kızlar gizeem istanbulla inmişş ehe yarn buraya ugrar heraldi![]()
oohh ii olmuş canım yaabende ewde takıl dur işte bizimkilerle ugraştk
öle şimdide bnmkini bekliom nöbeti war ona gelcek inş da
![]()
uğrar cnm uğrar ist havaalanında şa an sanırım dönüş yolunda
hııımmm anladım bebeğim konuşçanız sanırsam konuşun konuşunda hasret giderin![]()
yaa ne hasret ne hasret![]()
uğrar cnm uğrar ist havaalanında şa an sanırım dönüş yolunda
hııımmm anladım bebeğim konuşçanız sanırsam konuşun konuşunda hasret giderin![]()
inmiş dıe biliyorum![]()
oh ne gzll sevdicegnı gordu darısı bızlern basna
![]()
inmiş cnm uçaktan havaalanındaydı işte
amiiiin amiiinn de benim görmeme 73 gün var daha![]()
pis kawga etcek ona ugraşıyoo![]()
kıyamammm 73 gun sonra heeeeeeeep bırlıktesınz ama unutma cnm :13:![]()
seninle mi aaa ama olmaz ki öle kavga etmeyin kızarım bak![]()
öle cnm benm de işte sanki 73 gün değil de hiç gelmicekmiş gibi hissediyorum bazen sanki yıllardır uzaktayız ve daha yıllarcada böle olacakmış gibi galiba alıştım ve çok özledim ondan böle hissediyorum sanırım ama ne bileyim sanki zaman hiç geçmiyo gibi geçiyo da geçmiyo gibi2 ay sonra kavuşucam biliyorum ama sanki hep böle uzakta kalıcazmışız gibi...
öyle işte...
seninle mi aaa ama olmaz ki öle kavga etmeyin kızarım bak![]()
öle cnm benm de işte sanki 73 gün değil de hiç gelmicekmiş gibi hissediyorum bazen sanki yıllardır uzaktayız ve daha yıllarcada böle olacakmış gibi galiba alıştım ve çok özledim ondan böle hissediyorum sanırım ama ne bileyim sanki zaman hiç geçmiyo gibi geçiyo da geçmiyo gibi2 ay sonra kavuşucam biliyorum ama sanki hep böle uzakta kalıcazmışız gibi...
öyle işte...
haklısın bebegm hıc kolay değil.. ÖZleem sıkıştırıyooo seniii Hemencikk geçerrr ınsssssssssss:13:
deme öyle deme çok ayıp![]()
ben çıkıom ya snra knuşlm snirm bzk![]()
Gizeeeemm hoşgeldiin canım![]()
Hoşgeldinnn zeyneppp :)) nasılsınn