Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

ooww baya meşakkatliymişş yaaa anladmm canımm yaa bnde adalet okuyorummm

saçmalamaa bee adamın dibisinn senn

bnm istediim yer olmayınca mecburen açıkta kalmamak için:26:

Sen de benim gibi seneye bidaha sınava girmeye üşendin demi ayy çok sıkıntılı oluyo üniversite sınavına hazırlnma dönemi .. ay çok kötüydü dershane uçmuştu bizim günde 10 -12 saat ders koyuylardı .. Bide okul olunca günde 14-15 saat ders görüyorduk geberiyodum yorgunluktan ..

Son düzenleyen: Moderatör:

üşenmedmm canım girdmmm ama olmadıı :26:maleseeff tekrar grcemm amaa

hoşgelldinn .. 2 kişiyiz biz de öyle konuşuyorduk da gideceğim ben şimdi . Bu arada ben Cansu tanışmışmıydık seninle knşmştk ama tanışmadk sanrmm ..

Tanışmamıştıkk merhaba bende bahar demek geç kaldımm he :) olsun yarın konuşuruz artıkk

Tanışmamıştıkk merhaba bende bahar demek geç kaldımm he :) olsun yarın konuşuruz artıkk

Ne kadar güzel bir ismin varmış bayıldım cidden :)) Memnun oldummm o zamann ben 18 yaşndaym peki sen ?Cevabını yarın okurum arrtkk cnmm . İyi gecelerrr diliyorumm .

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar güzel bir ismin varmış bayıldım cidden :)) Memnun oldummm o zamann ben 18 yaşndaym peki sen ?Cevabını yarın okurum arrtkk cnmm . İyi gecelerrr diliyorumm .

Teşekkür ederim tatlımm :) Tanıştıgıma memnun oldumm Bügn 23 yaşıma girdim ihihi İyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…