Çok güzel yerden sorduno bayaaaa bi karışık . Şimdi ben ege üniversitesi süt ürünleri bölüümünü kazandm aynı ilde izmirdeyim ben balçovada oturuyorum okulda 2 senelikdi ödemişteydi . Aynı ilde ama ilçeler arası tren ve otobüsle gidince 3 saat sürüyo . Neyse ben de yurtta kaldm 1 hafta . Sonra alışamadım oraya hiç . Sevgilimde ödemişte yatcaktı cezasını ben orda olduğum için . Sonra ben alışıyım diye gitmedi bekledi 1 hafta falan . Ben gittim bi türlü ortama alışamadım hergünüm ağlamakla geçti . Odada 8 kişiydik . Bölümüde aşırı istemiyodum istekli değildim zaten . Herkes sevgilimde dahil bırakma deseler de bırakıp geldim okulu .. 2 bavul ve 3-4 tane ağır çantayla trenle geldim ordanda sevgilim aldı eve getrdi annemler sinirlerinden hiç yardm bile etmediler bana . Sevgilimde senin ailen asla kbul etmez sen bırakamazsn o okulu bak diyodu . Ama ben kimseyi dinlemedim bizimkilerle çok kavga etsekde geldim . Sonra internetten araştırdım ne şanslıymşm tam da o ekim zamanı bi üni kazandığım için 2.üniyede direk kayıt olunabiliyomuş açıktan 2.üniversite olarak geçiyormuş . Tek şart öğrenim belgesiymiş işte . Gittim okulumdan öğrenim belgesi aldm geldim kayıt oldm . Şimdi açıktan okuyorum işte . Eğer örgünü kazanamasaydm açığa da girebilmek için tekrardan bidahaki sene sınava girmek zornda kalcaktm yani . Yine o ege ünisini kazanmam bu açıdan vesile olmuş oldu işe yaradı . :) Peki sen ne okuyosn açıktan ?
ooww baya meşakkatliymişş yaaaanladmm canımm yaa bnde adalet okuyorummm
Beni kimseden saymıyon mu gızz
ben de şafak türünden sayaacak olursammm 244 ..
Şiirimide ekleyecek olursam
Hayallere kapatıyorum göz kapaklarımı .
Gecenin vicdanına yalvarışlarımı ,
Koynuna yakarışlarımı bırakıyorum ..
Ve acının her tokadında ,
Dudaklarına susamışlığımı hissediyorum ..
Sen neden açıktan okuyosun peki ? benim bölümümde bankacılık ve sigortacılık
bnm istediim yer olmayınca mecburen açıkta kalmamak için:26:
Sen de benim gibi seneye bidaha sınava girmeye üşendin demiayy çok sıkıntılı oluyo üniversite sınavına hazırlnma dönemi .. ay çok kötüydü dershane uçmuştu bizim günde 10 -12 saat ders koyuylardı .. Bide okul olunca günde 14-15 saat ders görüyorduk geberiyodum yorgunluktan ..
üşenmedmm canım girdmmmama olmadıı :26:maleseeff tekrar grcemm amaa
Ben 2.kere girmeye çalışmaya üşendim gelemedim aynı sıkıntıları bidaha çekemedim ondan ilk senemde yerleştim işte öyle .
Ben de kpss çalışıyorm . Hangi bölümü istiyosun ki ?
pdr istiyodumm ama zor
kızlar ben geldim napıyorsnz
hoşgelldinn .. 2 kişiyiz biz de öyle konuşuyorduk da gideceğim ben şimdi . Bu arada ben Cansu tanışmışmıydık seninle knşmştk ama tanışmadk sanrmm ..
Tanışmamıştıkk merhaba bende bahar demek geç kaldımm he :) olsun yarın konuşuruz artıkk
Ne kadar güzel bir ismin varmış bayıldım cidden :)) Memnun oldummm o zamann ben 18 yaşndaym peki sen ?Cevabını yarın okurum arrtkk cnmm . İyi gecelerrr diliyorumm .
Teşekkür ederim tatlımm :) Tanıştıgıma memnun oldumm Bügn 23 yaşıma girdimihihi İyi gecelerr
ooooo aynı yaştayız desene
ingilizce ödevim vardı gelemedim hemen ben gelene kadar herkes gitmiş sanırsam
bende yeni geldimm cnm zaten dogm gunu sprızlerı yapmışş arkadaşlarımm oradaydım :26::26:
ooo ne güzell
hani bize pasta
heheee sağol cnm benmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?