Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Aynen öyle benim de şafağım 245 . Benim ismim cansu izmirdenim :) sizin adınız ne pekii siz nerden ?

bende DENİZ uşaktan memnun oldum.bu arada ecrinin dediği gibi ewlenmek için biraz daha erken değil mi sizin için tabi bu sizin kararınız ama ben her zaman birbirini iii tanımadan yanayım.ben eşimle 4 yıl birlikteydim üniversite de tanıştık iiice tanıdıktan sonra ewlilik olayına karar verdik yani

Bu durumu bende çok yaşadım. Kafasını dağıtmak istiyor kendi sorunlarımı mı anlatıcam adama ne anlatayım diyordum kendi kendime..
Sonra sonra izlediğim filmleri , gündem de ne olup bitiyor onları , izlediğim futbol maçlarını , ve maç yorumlarını anlatıyordum.
Bi nebzede olsa kafası dağılmış oluyor.

Çok zor be askerlik.. =(

sıkıntıları anlatma be canım güzel şşeylerden bahsett oda canı sıkkın ice sıkma...bnm anlatcak bişiyim olmadı için hep ewde olunca genelde özlemekten başka bişi konuşamıozzzz

sıkıntıları anlatma be canım güzel şşeylerden bahsett oda canı sıkkın ice sıkma...bnm anlatcak bişiyim olmadı için hep ewde olunca genelde özlemekten başka bişi konuşamıozzzz

en güzeli margarikotin in yaptığı aslında gündemden maçlardan mahsetmek galiba.çünkü özlemekten bahsedince ya da oğluştan çok bahsedince daha da üzülüyor.offf ya ne anlatcam ne konuşcam iiice şaşırdım ne zormuş bu ayrılık....

biz tanışmadık galiba deniz ben uşaktan.senin adın ne cnm nerden???

Aynen canım bakın ben artık böyle yapıyorum ve her gün konuşucak bir sürü şeyimiz oluyor..

Benim ki fanatik olduğu için futboldan da anladığım için bir çok anlatıcak şeyim oluyor..

Daha sonra gün içerisinde neler yaptığımı da anlatıyorum..

Onun izlediği takip ettiği yabancı dizileri ben o askerdeyken izlemeye başladığım için diziler hakkında o ne olcak bu ne olcak diye onun dedikodusu bile yapıyoruz telefonda..

Arada beni deli ediyor tabi , çok bunaldığı zamanlarda benimde enerjimi düşürüyor.Ama benim ondan daha güçlü olmam lazım..

canım bnm ki maç dır tv dir bakmaz gündeme haber mi anlatıyım ne anlatcam da heryer kan gölü zaten adamın kafa sıkıntı ice sinir olcak ama ilgi istio sevip özledimi sürekli söleynce ona yetio zaten :26:zati iki saatmz war onuda gündemle geçiremem kızar zaten kıstlı wakt özlüomm dieee

harikasın valla cnm en güzelini yapıyosun.bende bundan sonra senin gibi yapcam.yoksa başka türlü olmuyor.

Evet gerçekten gece gündüz konuşuyorduk şimdi ise sadece perşembe günleri saat 10:30 da 10 dakikalık bir konuşma hakkı cuma günleri ise arada 2 kalın demir ve bir cam ile karşılıklı telefonla 30 dakika konuşma hakkı var . Geri kalan bütün günler de ise hiç birşey olmadığı için haber alamıyorum .Dayanmak çok zor çaresiziz ama yapacak birşey yok . O yüzden bence asker yolu bekleyen buradaki hiçkimse üzülmemeli beterin beteri var . Hiç konuşamasaydınız benim gibi o zaman ne olacaktı ? Allah kimsenin başına vermesin .

wala biz 5 senede neler neleerr yaşadık canım bi allah bi biz amaa acele etmem ben ...orası sana kalmış tabii ama herşey kolayla olmuyo malesefff:26:

Biliyorum herşeyin kolaylıkla olmadığının farkındayım biliyorsun nasl farkında olduğumun canım benim . En derin acıları yaşatıyor hayat ..
Allah böyle büyük bir sevme duygusu vermişken insanlara bu yüreğimdeki sevda ile sevdiğimden ayrı çok acı çekiyorum . Tabi sen de öyle ama telefon gerçekten çok büyük aşırı derece de dağlar kadar fark yaratıyo bunu bilemezsin gerçekten . İnsan aşırı derecede sinirlense bile çok büyük bi kavga etse bile bir gün konuşamaadan duramıyorken bu kadar severken günlerce konuşamadan durmanın ne kadar acı olduğunu düşün artık .. Öyle bir acı ki içerde adamlar iradesizlikten kendilerini asıyorlar .. Sevgilim daha önce de bu cezanın 5 ayını yattığında buna gözleri ile şahit olmuş . Yani koskoca adamların bile kendilerini asmalarına sebep olan bir acı .. Bir erkeği sevdiiği kadının önünde ağlatacak derecede büyük bi acı .. Allah'm kimseleere vermesinn .. Okudum da bikaç üstteki yorumunu lütfen üzme kendini biliyorum ne desem boş anlayamazsın hiç konuşamamanın nasl olduğunu o yüzden kendi haline hep üzülmeye devam edeceksin . Yine ister istemez moralin bozulacak . Ama lütfen unutma canım haber alabilmek ve sesini duyup sohbet edebilmek aşırı derecede değerli birşey ..

sen kendince halletmişsin cnm ama ben daha yeni olduğu için ne dicem ne yapcam bilmiyorum .üzgün olduğumu belli etmemek için saçma sapan şeyler anlatıyorum işte

Ben de memnun oldum .Ben de iyice tandığıma eminim . zaten o çıkana kadar bizim 3.senemiz bitmiş olacak önceden 1 senede arkadaşlığımz vardı zaten olaccak bize bi 4 sene yani . :)

hiç konuşamamayı bilemem bilmekte istemem canım ama banada kolay diil geçmio günlr askere gttiğinden beri neler neler geldi o orda o haldeyken bnm burda elm kolum baglı oturmak ne kadar zor anlatılmaz yaa..o şimdi orda canı sıkkın sürekli beni düşünüo bnde aynı zaman geçmioo günde 1 kere konuşuozz ben acemideyken bunu yaşamadm hiç aramazsa 3 kere arardı yaa şimdi tel kullanıozz ama neye yarar konuşamayncaaa:26:maleseef takma diyince olmuyo dün agladm misal telde dayanamıyom artk çünkü

sen kendince halletmişsin cnm ama ben daha yeni olduğu için ne dicem ne yapcam bilmiyorum .üzgün olduğumu belli etmemek için saçma sapan şeyler anlatıyorum işte

bz en başından beri böle yaptk canım buda hem ona hem bna ii geliooosende yap öle özledini anlat işin ii yönlerni anlat yanii bnce

bz en başından beri böle yaptk canım buda hem ona hem bna ii geliooosende yap öle özledini anlat işin ii yönlerni anlat yanii bnce

anlatıyorum cnm
gelince planlarımız var onlardan bahsediyorum ama bi yere kadar öle böle bitircez inş bu lanet olası askerliği

Düşün işte halimi konuşmayınca olmuyo diyosun da ben yazıya bile muhtacım .. Tek bir mesajını okumaya muhtacım ya bi kere bile arayamıyo .. Dört duvar arasında sürekli bizi düşünüyo beni düşünüyo . Sadece dört duvar arasıı . O demirler öyle iğrenç geliyo ki bana oraya gittiğimde düşün ben özgür olduğum halde oraya girdiğim an içim sıkılmaya başlıyo annesine de öyle oldu . Bir de o sürekli orda her dakika .. dört duvar arasında demir parmaklıkların içinde .. İnsanlar kendilerini asıyolar sevdiği insanları düşünmekten ve acı çekip buna dayanamamaktan .. Her türlü haline şükür etmen lazım canım . Keşke ben de sevdiğimle bi kerecik konuşabilsem .. Hergün sadece 5 dakika ya bari sadece 5 dakikacık mesajlaşabilme şansım olsa . Onuda geçtim sadece 1 mesaj hergün sadece 1 mesaj hakkımız olabilse ... Artık yalvarıyorumm .. Günlere yalvarıyorum .. Zamana saniyelere dakikalara yalvarıyorum .. Zehir oldu hayatımm ..
Biliyorum önceki askerlik zamanlarını da düşünüyorum ama şimdi o zamanlarda olsam yani şuanki durumu o anki duruma değişebilme şansım olsa havalara uçarak ağzım kulaklarımda kabul edip seçerdim ama malesef .. Biliyorum günler çok zor geçiyor .. Zaten insana kötü istemediği şeylerle başa çıkmak zorunda olduğu zamanlarda geçmez zaman . Ama merak etme bak çok az bi zamanınız kalmış . Dayanmaktan başka çare yok çıktığında istediğin zaman konuşabileceksin görüşebileceksiniz bunları düşün hayal kur .. yazılar yaz deerdini dök kağıtlara .. Hareketli müzikler dinle .. Klasik müziklerden kaç onları asla dinleme .. Psikolojini iyi tutmaya bak .. Oyalanacak şeyler bul sürekli konuşamıyoruz arayamıyor diye düşünme o zaman zaman daha da az geçer işte . Üzülme demekle olmuyor biliyorum çok iyi bilyorum ama elden hiçbir şey gelmiyorsa en iyisi kendini daha da üzmemeye çalışmak herşey senin elinde ..
Mesela ben hiç haber alamadığmz için diyorum ki kendime o orda dört duvar ardında en fazla ya ayağa kalkar iki adım atar yürür ya yatar ya da tv izler başka da birşey yapamaz diyip öyle sakinleşmeye çalışıyorum .. Sen de askerde ne yapabilirki en fazla eğitime gider erkek arkadaşlarıyla sohbet eder . Komutanların emirlerini yerine getirmekle eğitimle işle uğraşır başka da birşey yapamaz böyle düşün ve bu merakını giderecek içini biraz olsun rahatlatmanı sağlayacaktır .

diyorum ya cnm tabikide en iyisini siz bilirsiniz.

Hayırlısı olsun diyorum bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…