- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
Aynen öyle benim de şafağım 245 . Benim ismim cansu izmirdenim :) sizin adınız ne pekii siz nerden ?
çok kötü bi piskoloji be cnm insanın elinde dğil bazen verdiğimiz tepkiler.bazen bana anlat diyo işten falan bahsediyorum.iş yerindede sorunlarım var dayanamayıp anlatıyorum üzüyorum onu.sonra kendime kızıyorum anlatmaMAM GEREK AMA İŞTE .....
çok kötü bi piskoloji be cnm insanın elinde dğil bazen verdiğimiz tepkiler.bazen bana anlat diyo işten falan bahsediyorum.iş yerindede sorunlarım var dayanamayıp anlatıyorum üzüyorum onu.sonra kendime kızıyorum anlatmaMAM GEREK AMA İŞTE .....
sıkıntıları anlatma be canım güzel şşeylerden bahsett oda canı sıkkın ice sıkma...bnm anlatcak bişiyim olmadı için hep ewde olunca genelde özlemekten başka bişi konuşamıozzzz
Bu durumu bende çok yaşadım. Kafasını dağıtmak istiyor kendi sorunlarımı mı anlatıcam adama ne anlatayım diyordum kendi kendime..
Sonra sonra izlediğim filmleri , gündem de ne olup bitiyor onları , izlediğim futbol maçlarını , ve maç yorumlarını anlatıyordum.
Bi nebzede olsa kafası dağılmış oluyor.
Çok zor be askerlik.. =(
en güzeli margarikotin in yaptığı aslında gündemden maçlardan mahsetmek galiba.çünkü özlemekten bahsedince ya da oğluştan çok bahsedince daha da üzülüyor.offf ya ne anlatcam ne konuşcam iiice şaşırdım ne zormuş bu ayrılık....
en güzeli margarikotin in yaptığı aslında gündemden maçlardan mahsetmek galiba.çünkü özlemekten bahsedince ya da oğluştan çok bahsedince daha da üzülüyor.offf ya ne anlatcam ne konuşcam iiice şaşırdım ne zormuş bu ayrılık....
Aynen canım bakın ben artık böyle yapıyorum ve her gün konuşucak bir sürü şeyimiz oluyor..
Benim ki fanatik olduğu için futboldan da anladığım için bir çok anlatıcak şeyim oluyor..
Daha sonra gün içerisinde neler yaptığımı da anlatıyorum..
Onun izlediği takip ettiği yabancı dizileri ben o askerdeyken izlemeye başladığım için diziler hakkında o ne olcak bu ne olcak diye onun dedikodusu bile yapıyoruz telefonda..
Arada beni deli ediyor tabi , çok bunaldığı zamanlarda benimde enerjimi düşürüyor.Ama benim ondan daha güçlü olmam lazım..
Üzüldüm ya canım askerlik sonrası bu kötü olmuş..
Haber alamamak çok kötüdür. Gerçekten üzüldüm senin için. Çünkü senin durumun şuan hepimizden farklı ve çok derin acılar yaşıyor olabilirsin. Biz sesini bir gün duyamayalım hemen korku basıyor.Sen kaç gündür haber alamamışsın.Allah'ım sana çok çok sabır versin ve sevdiğinide korusun. Bir an önce inşallah bu durumuda atlatıp , evlenirsiniz.. =)
wala biz 5 senede neler neleerr yaşadık canım bi allah bi biz amaa acele etmem ben ...orası sana kalmış tabii ama herşey kolayla olmuyo malesefff:26:
canım bnm ki maç dır tv dir bakmaz gündeme haber mi anlatıyım ne anlatcam da heryer kan gölü zaten adamın kafa sıkıntı ice sinir olcak ama ilgi istio sevip özledimi sürekli söleynce ona yetio zaten :26:zati iki saatmz war onuda gündemle geçiremem kızarzaten kıstlı wakt özlüomm dieee
bende DENİZ uşaktan memnun oldum.bu arada ecrinin dediği gibi ewlenmek için biraz daha erken değil mi sizin için tabi bu sizin kararınız ama ben her zaman birbirini iii tanımadan yanayım.ben eşimle 4 yıl birlikteydim üniversite de tanıştık iiice tanıdıktan sonra ewlilik olayına karar verdik yani
Evet gerçekten gece gündüz konuşuyorduk şimdi ise sadece perşembe günleri saat 10:30 da 10 dakikalık bir konuşma hakkı cuma günleri ise arada 2 kalın demir ve bir cam ile karşılıklı telefonla 30 dakika konuşma hakkı var . Geri kalan bütün günler de ise hiç birşey olmadığı için haber alamıyorum .Dayanmak çok zor çaresiziz ama yapacak birşey yok . O yüzden bence asker yolu bekleyen buradaki hiçkimse üzülmemeli beterin beteri var . Hiç konuşamasaydınız benim gibi o zaman ne olacaktı ? Allah kimsenin başına vermesin .
Biliyorum herşeyin kolaylıkla olmadığının farkındayım biliyorsun nasl farkında olduğumun canım benim . En derin acıları yaşatıyor hayat ..
Allah böyle büyük bir sevme duygusu vermişken insanlara bu yüreğimdeki sevda ile sevdiğimden ayrı çok acı çekiyorum . Tabi sen de öyle ama telefon gerçekten çok büyük aşırı derece de dağlar kadar fark yaratıyo bunu bilemezsin gerçekten . İnsan aşırı derecede sinirlense bile çok büyük bi kavga etse bile bir gün konuşamaadan duramıyorken bu kadar severken günlerce konuşamadan durmanın ne kadar acı olduğunu düşün artık .. Öyle bir acı ki içerde adamlar iradesizlikten kendilerini asıyorlar .. Sevgilim daha önce de bu cezanın 5 ayını yattığında buna gözleri ile şahit olmuş . Yani koskoca adamların bile kendilerini asmalarına sebep olan bir acı .. Bir erkeği sevdiiği kadının önünde ağlatacak derecede büyük bi acı .. Allah'm kimseleere vermesinn .. Okudum da bikaç üstteki yorumunu lütfen üzme kendini biliyorum ne desem boş anlayamazsın hiç konuşamamanın nasl olduğunu o yüzden kendi haline hep üzülmeye devam edeceksin . Yine ister istemez moralin bozulacak . Ama lütfen unutma canım haber alabilmek ve sesini duyup sohbet edebilmek aşırı derecede değerli birşey ..
Ben de memnun oldum .Ben de iyice tandığıma eminim . zaten o çıkana kadar bizim 3.senemiz bitmiş olacak önceden 1 senede arkadaşlığımz vardı zaten olaccak bize bi 4 sene yani . :)
sen kendince halletmişsin cnm ama ben daha yeni olduğu için ne dicem ne yapcam bilmiyorum .üzgün olduğumu belli etmemek için saçma sapan şeyler anlatıyorum işte
bz en başından beri böle yaptk canım buda hem ona hem bna ii geliooosende yap öle özledini anlat işin ii yönlerni anlat yanii bnce
hiç konuşamamayı bilemem bilmekte istemem canım ama banada kolay diil geçmio günlr askere gttiğinden beri neler neler geldi o orda o haldeyken bnm burda elm kolum baglı oturmak ne kadar zor anlatılmaz yaa..o şimdi orda canı sıkkın sürekli beni düşünüo bnde aynı zaman geçmioo günde 1 kere konuşuozz ben acemideyken bunu yaşamadm hiç aramazsa 3 kere arardı yaa şimdi tel kullanıozz ama neye yarar konuşamayncaaa:26:maleseef takma diyince olmuyo dün agladm misal telde dayanamıyom artk çünkü
diyorum ya cnm tabikide en iyisini siz bilirsiniz.
anlatıyorum cnm
gelince planlarımız var onlardan bahsediyorum ama bi yere kadar öle böle bitircez inş bu lanet olası askerliği
inş canım yaa yardımcı olmamız lazm artk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?